Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

*** DETOX! ***

Klippkort 3 ggr 560 kr = gå 3 ggr betala för 2
Klippkort 6 ggr 1120 kr = gå 6 ggr betala för 4


*** VÄLKOMMEN ***********


Detox fotbad - för din hälsa

Best4Detox fotbad startar en utsöndring av gifter, tungmetaller och slaggprodukter ur kroppen.

Du sätter ner fötterna i en fotbalja med en spole i mitten. Positiva och negativa joner börjar tillföras vattnet vilket utsöndrar gifter mm ur kroppen varvid vattnet missfärgas kraftigt. När jonerna kommit in i kroppen fungerar de som extremt kraftiga antioxidanter. De neutraliserar de fria radikalerna så att de kan avlägsnas från kroppen. Resultatet blir väldigt olika på olika kunder och det beror helt på hur förgiftad kroppen är.

Avgiftningsprocessen fortsätter i 2-3 dygn efter en behandling.

En normal kur består av två behandlingar per vecka under fyra veckor varefter man tar en paus. För vissa går det att fortsätta med ytterligare behandlingar och få ett bättre resultat men risken finns då att man rensar ut nödvändiga vitaminer och mineraler i kroppen. Detta kan motverkas med rätt kosttillskott.

Följer man våra rekommendationer kan man få ett förbättrat immunförsvar, bättre blodcirkulation, mer energi, sover bättre, mindre smärtor vid kroniska smärtor, mm. Förbättringen är mycket individuell men för de flesta hittar man något som förbättras när gifter och tungmetaller lämnar kroppen.

Detoxbehandling 30 min:
1 gång 280 kr
8 gånger 1800 kr

Hälsa

ÄR HÄLSA VIKTIGT FÖR DIG?
Vår dagliga kost har under de senaste decennierna förändrats. En stor förändring är att många har gått från att äta mycket fisk med omega-3, till att idag överdrivet konsumera vegetabiliska oljor och bearbetade livsmedel som innehåller mycket omega 6. Detta leder till en obalans mellan dessa två livsnödvändiga fettsyror.

REKOMMENDERAT AV MYNDIGHETER
Balansen mäts i hur stor andel omega-6 du har i blodet i förhållande till omega-3. I stora delar av västvärlden är den rekommenderade balansen 5:1 eller bättre (referens: Nordic Nutrition rekommendation 2004). Undersökningar visar att den genomsnittliga balansen i stora delar av Europa idag är 15:1. Med Zinzinos produkter kan de flesta nå ett balansvärde på 5:1 eller bättre (3:1) på 120 dagar.

Zinzinos Balance produkter kan på ett enkelt sätt hjälpa dig att förbättra din omega-6 till omega-3 balans. Balance-produkterna innehåller en unik kombination av fisk-och olivolja. Kroppen kan inte producera omega-3 (EPA och DHA) själv och därför måste det tillföras genom kosten.

ZINZINOTEST
Vill du veta om du är i balans? Vi erbjuder ett unikt test för dig som vill få reda på din balans. Zinzino BalanceTest är ett blodprov. Testet tar mindre än en minut att genomföra och blir analyserat på St. Olavs Hospital Universitetssjukhus i Trondheim, ett av Skandinaviens ledande laboratorium.

Testet analyserar 11 fettsyror i ditt blod och visar med 98 % säkerhet hur din balans mellan omega-6 och omega-3 ser ut. Du får också svar på hur många procent omega-3 du har i ditt blod. Ditt svar får du inom 20 dagar.

Startpaket från 1395 kr inkl. 3 oljor och 2 tester. Månadskostnad ca 249 kr (beroende på produkt, 6 månaders abonnemang)

För mer information om Balansoljan och för att boka ett test vänligen kontakta Hälsa till alla på 08-36 00 30

Hälsa till alla/Spånga Saltrum


Vill du bjuda någon på en härlig upplevelse?
Köp Presentkort hos Hälsa till alla!

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ge bort, ett presentkort hos oss är alltid uppskattat. Kortet är giltigt i 12 månader och kan fyllas med valfritt belopp eller gälla för en specifik behandling. Har du inte möjlighet att ta dig hit kan du höra av dig till oss så skickar vi presentkortet med posten.

************************************************************
Hos Hälsa till alla/Spånga Saltrum erbjuds du en avkopplande stund.

Saltrumsbehandlingen rensar på ett naturligt sätt dina luftvägar och lindrar förkylningar, astma, pollenallergi, KOL och andra luftvägsbesvär. Vid vanliga förkylningar minskar saltbehandlingen svullnader i slemhinnorna, snuva och hosta minskar eller upphör helt.

Dessutom är det en unik och avkopplande upplevelse som har positiv inverkan på nervsystemet, minskar stress och förbättrar sömnen.

Vi erbjuder även:
* Zonterapi
* Massage
* Meditation i saltrummet
* Access Bars

* Zinzino test - testa din fettsyrabalans mellan Omega 6 (inflammationshöjande) och Omega 3 (inflammationsdämpande)

*Fotbadsdetox - avgiftningsmetod som hjälper kroppen att starta en utrensningsprocess av gifter och slaggprodukter som samlats inne i kroppen

Varmt välkommen!

Telefon 08-360030
Webbsida
E-post
Öppettider Avvikande öppettider kan förekomma - ring eller boka gärna innan:

Ons 12:00-18:00
Tors 12:00-18:00
Fre 13:00-18:00
Lör 11:00-14:00

(ELLER enligt överenskommelse!)
Adress
Värsta Allé 7
163 51 SPÅNGA
Västerort/Stockholm