Vad vill du boka?

Evenemang
Du kan också boka tid för behandling hos Hälsa Utan Gränser: http://halsautangranser.bokadirekt.se

Presentkort

Tisdag 5 juni

18:30
150 min
- för dig som har en längtan att gå inåt och ge dig själv näring -

Miniretreaten ser olika ut från gång till gång, det kan ingå meditation, sharing, teaching, individuellt arbeta med en person och små konstellations uppställningar.

Vi ses i en cirkel, en gemenskap och alla gör en individuell resa på insidan. Premala guidar så du behöver bara luta dig tillbaka och följa med. Det bygger på noll-presterande och det är en stund för dig. Ingenting behöver hända eller göras och vi följer de organiska rörelser och impulser som finns i fältet. Cirkeln är som en gemensam kropp, utifrån vad som kommer upp till ytan i var och en, rör vi oss igenom det gemensamt lager för lager. När vi öppnar upp för oss själva och ger insidan en plats, delar den med andra sker ofta stor läkning på en djup existensiell nivå individuellt och för alla som deltar.

Miniretreaten är till för att ge dig själv näring - som att du ger din inre planta solljus, vatten och en näringsrik plats att växa på.

För mer information kontakta
Mail: jenniferwallentin@gmail.com
Mobil: 0733 - 688 079

Fredag 15 juni

10:00
420 min
En healingform som arbetar från de högre dimensionerna. Du får här arbeta med änglar, mästare, gudinnor och galaktiska guider, men även med din själsgrupp. 3 dagars healingkurs vid 3 tillfällen.

Du får i kursen lära dig att göra energihöjningar från tunga (negativa) energier och annan påverkan. Healingen höjer dina vibrationsnivåer och frigör blockeringar i dimensioner och i den genetiska koden. Nefertitis Kosmiska Healing frigör även skräp från tidigare - och framtida - liv, entiteter, astralenergi och karma, vilket gör att du transformeras till högre vibrationer.
Varmt välkommen till en ljusfylld och kärleksfull kurs.

Kursledare: Elizabeth Norman

www.dynamisktarbete.se

Lördag 22 september

Välkommen att leva ditt liv fullt ut!

2-dagars helgkurs med fokus på din mediala och personliga utveckling. Du får göra övningar och meditationer som syftar till att höja ditt medvetande, rensa blockeringar som stoppar dig i ditt liv. Du får utvecklas i en kärleksfull och trygg miljö!

Camilla är under kursen i kontakt med sina universiella andliga hjälpare som visar henne vilka meditationer och övningar som deltagarna behöver just då. Så varje kurs blir på så sätt skräddarsydd och kommer att innehålla det du behöver i din utveckling just nu!

Exempel på innehåll i kursen:

Kraftfulla meditationer
Du får delta i vägledda meditationer som är frekvens- och medvetande höjande. De syftar till att du ska få ta emot budskap från högre entiteter (änglar, guider mm) som med sina kärleksfulla energier ger dig det du behöver just nu. Meditationerna är mycket helande och renande. Efteråt känner du dig stärkt och fylld av visdom och kärlek.

Kanalisering
Du får verktyg och övningar för att kanalisera och ta emot information från andra dimensioner, såsom t ex änglarna, guiderna, andevärlden och andra dimensioner. Du får öva dig tillsammans med likasinnade människor i en trygg och kärleksfull miljö - där du utvecklas från den plattform du befinner dig på.

Samverkande med högre medvetanden
Du får lära dig hur du kommunicerar med dina guider för att du i vardagen ska kunna ta emot information av dem - just när du behöver det! Du får även lära dig hur du kommunicerar med änglarna - de är mycket villiga att hjälpa dig närhelst du behöver det!

Kursen är lördag och söndag 10.00 - 17.00

Faktura skickas och den ska betalas innan kursen startar.

Plats: Hälsa Utan Gränser, Idungatan 14, Stockholm. T-Odenplan.
www.halsautangranser.se

Varmt välkommen!