Vad vill du boka?

Schemat startar Onsdag den 11 januari 2017 Alla klasser har drop in!
förboka gärna din plats för respektive klass. Alla nya har 1st gratis prova på!

Måndag: 
kl.9 Morgonyoga 30min
kl.16 Glädjespridarens körsång & musikträning, (inga förkunskaper behövs) 60min

Tisdag:
kl.11  Lunch yoga & mindfulness 30min-60min
kl.17 Zumba
kl.18.15 Pilates

Onsdag:
kl.9 Morgonyoga 30min
kl.11 Mindfulness 60min

Torsdag:
kl.11 Medigong (Yoga & Qigong)  60min

Söndag:
kl.17.30 Familjeyoga 60min
kl.18.45 Medigong (yoga & Qigong) 60min
Tjänster

Är du intresserad av att ha full koll på din hälsa och exakt vad du behöver för att fungera optimalt.

Misstänker du att din kropp är i obalans, inte fungerar optimalt trots att vårdcentral eller lärare inte hittar något fel.

Hårmineralanalys är ett utmärkt hjälpmedel för läkare och hälsorådgivare och terapeuter. I stället för att famla i blindo och gissa sig fram förser den läkaren eller terapeuten med en komplett bild av varje enskild patients näringsstatus och hälsa. Att det är obalans i kroppens mineralstatus visar tidiga tecken på ohälsa. exempelvis förgiftning av tungmetaller, hormonrubbningar, problem med sköldkörteln, spänningshuvudvärk, Pms, adhd, utbrändhet osv. En håranalys kan upptäcka sjukdomar och brister långt före ett blodprov.

VAD ÄR EN HÅRMINERALANALYS ?
Detta är ett exklusivare och bredare test än blodprovs analyser. Hårmineralanalys är en mätmetod som mäter mängden av ämnen och mineraler i kroppen. Det insamlade hårprovet, som tas genom att klippa ca 2-3 cm av håret i nacken, skickas till ett federalt auktoriserat laboratorium.

KOST & KOSTPROGRAM:
I första hand behandlas analyssvaret med kost. Vi blir vad vi äter och sjukdomar i dag handlar mycket om vår livsstil. Vid konsultationen görs ett skräddarsytt kost och kosttillskotts och åtgärdsprogrammet efter analyssvaret. Du får en klar bild av din kroppens biokemi och hälsa. Det tar max 3 månader att ställa en obalans tillrätta.

Denna behandling är till för att främst förebygga sjukdomar och ersätter inte traditionell sjukvård.

VAD KOSTAR EN HÅRMINERALANALYS?
1100kr Köp av labb. grundtestet
500kr Konsultation av testresultat och kostprogram

Totalt:
1600kr + ev. produkter vid behov

ÅTERBESÖK:
300kr "check up" 35min
900kr uppföljningstest kan skickas in om du vill se dina förbättringar. rekommenderas efter 3-12mån.
Sjung och var glad oavsett om du kan eller ej. Sång är ett bra sätt att släppa på spänningar. Det är dessutom roligt och för människor närmare varandra. Du stärks både som en individ och i grupp. Övning ger färdighet och oavsett var du har för röstkapacitet i nuläget så kommer du att utvecklas.

Prova 1 gång gratis!!
Klippkort: 1100kr för 10ggr, och 650kr för 5ggr
Drop in: 130kr/gång
Nu är det dags att Du investerar i dig själv!

Börja ta hand om dig själv och bli en hälsosammare person.
Några personer har chansen att under 2017 få hjälp att nå sina mål gällande välmående och hälsa en gång för alla. Kanske är det något du kämpat länge med, utan att hittills lyckats?

*Gå fritt på alla yoga och träningspass.

*1st 60min massage i månaden.

*Få ett personligt tränings och kostprogram samt personlig. träning vid behov.

*Få regelbundna kbt och samtalscoaching för mentalhälsa.

*Få Mindfulness och alla dess verktyg.

*Rabatt på workshops och träningsresor samt mycket annat

värde 20 000kr/år

Kampanj 1200kr i månaden

Bindningstid 1år

1. Samtalsterapi och hälsocoaching

Hälsorådgivning med stöd inom kost, träning och beteenden. Inget påverkar vår hjärna och hälsa så mycket som vår livsstil. Jag hjälper dig/er att hitta lösningar och tips i just din livsstil. Utifrån dina önskemål och förutsättningar görs ett skräddarsytt program som är lätt att följa steg för steg till en bättre hälsa.
Idag är det vanligt med känslomässigt ätande, sockerberoende och överätning.

Känns det som att du eller någon du känner har hamnat i ett destruktivt beteende och vill få tillbaka kontrollen.Då är du inte ensam, träffa likasinnade. Du behöver inte ha extrema besvär för att vara med.

Få reda på varför du inte kan stå emot och hur du kommer att lyckas en gång för alla, utan att behöva gå på någon extrem diet.

Metoden funkar även bra på andra beroenden och osunda vanor som energidryck, värktabletter, shopping, alkohol och rökning.

Mötena leds av terapeut och fokus ligger på Mindfulness. Mindfulness 8 veckors program.

Prova på 1 gång gratis.

investering: 100kr/gång
(Kostar som en pizza eller som 1kg lösgodis+ 2L läsk.)

I dag är det lätt att gå in i väggen. Både privat- och arbetslivets påfrestningar kan bli för mycket. Man blir aldrig den samma efter en utbrändhet. få hjälp tillbaka till hälsa och glädje. Behöver du, eller någon du känner, stöd. Här träffas likasinnade och delar efterenheter, stöttar varandra till bättre relationer, mindre stress och ett mer harmoniskt liv. Mötena leds av terapeut.

Prova 1 gång gratis!

Par/ familj/ relationsterapi inom stressproblematik, konflikter, hälsa, behov och framför allt samarbete.

Oavsett om ni kommer tillsammans eller ensam så får du/ni de verktyg som behövs för att er relation ska blir så funktionell och kärleksfull som möjligt.
Inget påverkar vår hälsa så mycket som våra nära relationer. vi är flockdjur och är trots vår självständighet så är vi helt beroende av konstruktivt och kärleksfullt samarbete.

Till skillnad från familjerådgivningen så kan jag garanterar att ni kommer att få en bättre och sundare relation oavsett hur ni väljer att göra i framtiden. KBT är konkret och lösningsfokuserad. Ingen relation eller samarbete är omöjligt att förbättra.
Ge er relation och er själva den bästa kärleksgåvan; Sundare, smidigare och kärleksfullare relationer.
Personlig samtalsterapi i frågor om stress, relationer, harmoni, hälsa och personlig utveckling

studenter, pensionärer, funktionshindrade och arbetslösa har 20% rabatt.
Ibland kan det kännas smidigare och lättare och få stöd via telefonen, var du än befinner dig. Oavsett om du inte kommer ur sängen eller är hemma med familjen. Par/familj eller relationsterapi kan vara lättare hemifrån om någon av parterna inte vill eller kan närvara vid ett bokat möte.
Ibland kan det kännas smidigare och lättare att få stöd via telefonen. Var du än befinner dig. Oasett om du inte kommer ur sängen eller är hemma med familjen. Par/ familj och relationsterapi kan vara lättare hemifrån, om någon av parterna inte vill eller kan närvara vid ett bokat möte.
Behöver du feedback eller återkoppling från tidigare besök. Det kan handlar om små ändringar i tränings eller kostprogram. Det kan vara för att berätta hur bra det har gått. Kanske behöver du bara lite ny inspiration, tips eller lättare råd för att komma vidare i din utveckling.

2. Massage

Hyr din egen massör. För privatpersoner och företag.

Det kan vara fint att ta hem en massör till en spakväll hemma med vänner.
Till arbetsplatser osv.

1200kr kostar hembesök. tar med bänk och allt som behövs, Det tillkommer pris för varje massage

30min 395kr/st
45min 495kr/st
60min 595kr/st
90min 695kr/st

Gå med din partner eller med en vän på bästa anti-stress behandlingen. Massage 45min x2 med hot Stone och aromaterapi. Det bjuds på tilltugg och dryck.

400kr/person
Vid bokning behövs bara ett namn.
Rogivande massage för barn. Förbättrar barnets hälsa och utveckling. massage reducerar stress, förbättrar sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt. Barnet blir lugnare, tryggare och gladare, samt får lättare att vara tillfreds.
Rogivande massage för barn. Förbättrar barnets hälsa och utveckling. massage reducerar stress, förbättrar sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt. Barnet blir lugnare, tryggare och gladare, samt får lättare att vara tillfreds.
Rogivande massage för barn. Förbättrar barnets hälsa och utveckling. massage reducerar stress, förbättrar sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt. Barnet blir lugnare, tryggare och gladare, samt får lättare att vara tillfreds.
Rogivande massage för äldre. reducerar främst stelhet, smärta och spänningar i muskler samt stress, förbättrar rörelsefunktion, sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt.

Skriv in i bokningen om särskilda funktionshinder som tex kan ej gå i trappor, har rullstol osv.
Massage med fokus på rygg, axlar och nacke eller valfritt problemområde. Löser upp spänningar och knutar. Hjälper mot Atros. Lösgör rörelser tex.smärta vid en rörelsestöring att lyfta arm.
Massage med extra fokus på ett rygg, axlar och nacke eller valfritt problemområde. Löser upp spänningar och knutar vid behov. Hjälper mot Atros. Lösgör rörelser tex. vid en rörelsestöring att lyfta arm.

Det ingår ett specialanpassat träningsprogram om önskas.
Massage för hela kroppen mot problemområden. Massage med extra fokus på ett rygg, axlar och nacke eller valfritt problemområde. Löser upp spänningar och knutar. Hjälper mot Atros. Lösgör rörelser tex. vid en rörelsestöring att lyfta arm.

Det ingår ett specialanpassat stretch och träningsprogram om önskas.
Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir ompysslad. I behandlingen ingår hotstone och aromaterapi.
Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir fullständigt ompysslad. I behandlingen ingår Hot Stone (varma stenar), Spa massage från Hawaii (lomi lomi), Mindfulness och aromaterapi. En skön semester för kroppen och sinnet.
lättare tilltugg ingår
Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir fullständigt ompysslad. I behandlingen ingår Hot Stone (varma stenar), Spa massage från Hawaii (lomi lomi), Mindfulness och aromaterapi. En skön semester för kroppen och sinnet.
Massage på yogamatta. Massören använder sina ben och armar som hjälpmedel för att ge en skön stretch och lösa upp spänningar. Ayurvedaterapi och Mindfulness.
Massage på yogamatta. Massören använder sina ben och armar som hjälpmedel för att ge en skön stretch och lösa upp spänningar. Ayurvedaterapi & Mindfulness.
Massage på yogamatta. Massören använder sina ben och armar som hjälpmedel för att ge en skön stretch och lösa upp spänningar. Härlig massage för stela kroppar och personer som tycker om yoga. Ayurveda & Mindfulness ingår.

3. Träning

FAMILJEYOGA

Yoga med familjen stärker er relation! Här yogar alla ådrar tillsammans. Barn, tonåringar och vuxna yogar tillsammans på ett lekfullt sätt. Rörelserna ger oss ökad kroppsmedvetenhet och koordination. Roliga och utmanande teamworksövningar stärker samarbetsförmåga och kommunikation.

Vi tränar avspänning, andning och meditation. Yoga ger högre självkänsla, ökat självförtroende, bättre sömn, ett större lugn och en ökad koncentrationsförmåga. I yoga finns inget krav på prestation. Ta en paus i vardagen med hjälp av yoga och få kul tillsammans.

I Familjeyogan har du som vuxen möjlighet att tillsammans med ditt barn, anhöriga och vänner upptäcka en ny värld. Även hitta styrka och balans i dig själv. Kom och prova yoga tillsammans, mamma, pappa, barn, farmor, morfar, kusiner, syskon, kompisar m.fl.. Få en upplevelse tillsammans och ha något att prata om en lång tid efteråt.

OBS! Ta med egna mattor eller hyr för 20kr/gång/person

Boka in dig/er på familjeyoga!Pris: Ett klippkort på hela terminen 1250kr för hela familjen. Drop in: 200 kr/familj


MEDIGONG (medicinsk yoga+ Qigong) 60min
MediGong är en blandning av Mediyoga och Qigong (kampsport i slowmotion).

GIGONG & MEDIYOGA (Medicinsk Yoga)
Är ett mycket lugnt pass med förutom fokus på stresshantering även ett mycket smidigt sätt att bli rörligare i muskler och framförallt i leder. Passet reducera spänningar och smärta i främst rygg, nacke och axlar och alla dina leder. Särskilt bra för dig med ledvärk. Ökar din livskvalité och medellivslängd, på grund av sina välgörande rörelser för sinne och kropp.

Du får ett personligt program och får hjälp att utföra träningen. Det går även att få personligträning i yoga.

Ta med sköna kläder att träna i.
Pilates är en träningsform som trimmar kroppen utan att använda vikter. framför allt tränar pilates core: Mage och rygg, vilket ger en riktigt snygg hållning.

Förutom mage, rygg, rumpa och lår så får hela kroppen en genomgång. Många muskler tränas samtidigt.

Pilates skapades i början av 1900-talet av tyske sjukgymnasten Joseph Pilates. Han kallade själv träningsformen The Art of Contrology vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna. Pilates är en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretchning och yoga. Pilates kan vara, till skillad från vad många tror, väldigt fysiskt krävande. Pilates-rörelserna ska utföras långsamt och med kontroll. Alla jobbar efter sin egen förmåga.

Ta med egen yoga eller hyr för 20kr/gång.

Drop in: 130kr/gång
Kippkort: 650kr för 5ggr och 1100kr för 10ggr
TONÅRSYOGA 12-17 år
Detta är yoga på tonåringens villkor. Här väljer tonåringen om den vill komma ensam för att få en lugn stund i tillvaron eller om den vill ta med familj och vänner. Rörelserna ger oss ökad kroppsmedvetenhet och koordination. Vi tränar avspänning, andning och meditation. Yoga för tonåringar bidrar till att balansera humör, att lära sig våga sätta gränser och att hitta sin egen motivation och kreativitet. Yoga ger inre styrka och ett större lugn, ökar koncentrationsförmåga och självkänsla. I yoga finns inget krav på prestation. Låt din tonåring få en paus i vardagen med hjälp av yoga.

Både vuxna och barn behöver redskap för att kunna hantera stress i vardagen och hitta en inre lugn plats. Att få yoga med barn, tonåringar och vuxna och se dem hitta ett lugn är fascinerande. Barn och tonåringar kan så mycket mer än vuxna tror. Låt dem växa i sin sanna natur. I Familjeyogan har du som vuxen möjlighet att tillsammans med ditt barn eller tonåring upptäcka en ny värld.

OBS! Ta med egen matta eller hyr för 20 kr

Drop in: 130kr
Kurs för hela terminen: 950kr
klippkort 1100kr för 10ggr och 650kr för 5ggr.
Yoga som lägger mycket fokus på att att stärka psykisk och fysiks hälsa samt öka din rörlighet. Detta pass reducera spänningar och smärta i främst rygg, nacke och axlar. Yoga kan öka din livskvalité och medellivslängd, på grund av sina välgörande rörelser för sinne och kropp.

Detta pass passar även bra för den som inte brukar gilla yoga eller som aldrig har provat yoga förut. Alla är välkomna!

mer info: Yoga används som komplimenterande behandlingar inom sjukvård. Forskning på hjärtintensiven på Danderyds sjukhus som avser olika typer av hjärtproblem. Danderyds Sjukhus började 2010 som första sjukhus i Skandinavien använda Yoga program i sin ordinarie rehabiliteringsverksamhet av hjärtinfarktpatienter. 2014 började Akademiska Sjukhuset i Uppsala en reguljär verksamhet med att erbjuda alla sina cancerpatienter Yoga i grupp. detta är bara några av alla yogans bevisade fördelar

Pris:Drop in 130kr
950 kr för kursen hela terminen eller
köp ett klippkort 5gånger 650kr. klippkort 10gånger för 1100kr


KLIPPKORT

Mental hälsa och fungerande relationer är lika viktigt som fysisk hälsa. Detta kort kan användas i alla metala tjänster och coaching på 60min.  100kr rabatt/samtal. totalt 500kr rabatt
Massage 10st. Gäller alla massagebehandlingar på 45min.
kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. klippkortet ger 95kr rabatt/massage. Totalt 950kr rabatt.
Massage 10st. Gäller alla massagebehandlingar på 60min.
Kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning av klippkortet finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. 95kr rabatt/massage. Totalt 950kr rabatt.
Gäller alla träningsklasser hos Hälsokällan
Massage 5 st. Gäller alla massagebehandlingar på 45min. Kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. 95kr rabatt/ massage. Totalt 475kr rabatt.
Massage 5 st. Gäller alla massagebehandlingar på 60min.
Kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. 95kr rabatt/massage. Totalt 475kr rabatt.

Klippkort på 5gånger valfri yoga och träningslektion
Gäller alla yoga och träningspass hos Hälsokällan


HÄLSOKÄLLAN Friskvård, KBT, Massage & Träning

Hej och välkommen!

Jag som driver Hälsokällan heter Jenny Jansson. Är utbildad stress- & avspänningsterapeut med KBT inriktning (kognitiv beteendeterapi). Jag har specialkompetens inom hälsa, arbetsmiljö, stress, familj, relationer & sockerberoende.

Jag är också Massör, Hälsokonsult, Kostrådgivare & instruktör inom Mindfulness, Yoga, Träning & Dans.

Hos mig kan ni hitta hälsofrämjande tjänster, kurser & workshops som ökar fysisk och psykisk hälsa & välbefinnande. Jag behandlar alltid utifrån ett helhets perspektiv, där hela människan kommer i balans.

Välkommen!


Telefon 0722-87 27 07 gärna sms
E-post
Öppettider Enligt kalender.

Portkod: 8084

Parkering utanför porten samt i närområdet
Adress
Korsgatan 2
602 33 Norrköping
Pronovahuset, Gamla Stan