Vad vill du boka?

Varmt välkommen till Hälsokällan i Norrköping!

Vi har  nu två lokaler i Norrköping:
Pronova city och Ringdansens centrum


Till alla er massagekunder i city!

För att boka massage eller spa på pronova city, hitta tider och boka via följande länk:
 Pronova.bokadirekt.se

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

All inclusiv Klippkort 5ggr 60min
Jenny Jansson *, 2.500,00 kr, värde 3.000,00 kr Mer info
Gäller massage, hälsorådgivning(ej delux), Samtal och par terapi 60min
Massage Klippkort 5ggr 45min
Jenny Jansson *, 2.000,00 kr, värde 2.500,00 kr Mer info
Gäller valfri massage 45min
Yoga klippkort 10ggr
Jenny Jansson *, 750,00 kr, värde 1.200,00 kr Mer info
På alla yogapass utom familjeyoga
Massage Klippkort 10ggr 45min
Jenny Jansson *, 4.000,00 kr, värde 5.000,00 kr Mer info
Gäller valfri massage 45min
...fler kort
Visa alla kort hos HÄLSOKÄLLAN Friskvård, KBT, Massage & Träning

Workshops och föreläsningar

Behöver din arbetsplats en HÄLSOBOOST där ni får inspiration, motivation och handledning för att må ert bästa både som individ och som fungerande grupp. jag kommer ut till din arbetsplats och erbjuds verktyg för det mesta som rör hälsa på jobbet. Hälsa, stresshantering, kommunikation och livsstil.

Även konferens, kickoff och andra roliga team-work aktiviteter med hälsotema kan anordnas. Samtalscoaching, peptalk. Även stöd med rökavvänjning och andra osunda beroendevanor och rehabilitering av sjukskrivna.

Har du ingen ork med ditt privata liv efter jobbet så är det ett tydligt varningstecken!

Upptäck utmattningstecken tidigt och få hjälp att förebygga sjukskrivning och ohälsa i god tid. Boka tid och bli friskare och gladare på jobbet.

Massage

Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir fullständigt ompysslad. I behandlingen ingår Hot Stone (varma stenar), Spa massage från Hawaii (lomi lomi), Mindfulness och aromaterapi. En skön semester för kroppen och sinnet.
lättare tilltugg ingår
Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir fullständigt ompysslad. I behandlingen ingår Hot Stone (varma stenar), Spa massage från Hawaii (lomi lomi), Mindfulness och aromaterapi. En skön semester för kroppen och sinnet.
Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir ompysslad. I behandlingen ingår hotstone och aromaterapi.
Gravid-massage 60min
Fullbokat
60 min 595,00 kr Mer info
Unna dig en skön massage mot alla din krämpor. Du får ligga på en extra skön bänk som har behaglig plats för gravidmagen.

Tips och råd samt ett gravidtränings program ingår om önskas.
Gravidyoga finns även på söndagkvällarna kl.18.45 för att underlätta förlossning och hälsa samt att stimmulera rogivade sömn.
Rogivande massage för barn. Förbättrar barnets hälsa och utveckling. massage reducerar stress, förbättrar sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt. Barnet blir lugnare, tryggare och gladare, samt får lättare att vara tillfreds.
Rogivande massage för barn. Förbättrar barnets hälsa och utveckling. massage reducerar stress, förbättrar sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt. Barnet blir lugnare, tryggare och gladare, samt får lättare att vara tillfreds.
Rogivande massage för äldre. reducerar främst stelhet, smärta och spänningar i muskler samt stress, förbättrar rörelsefunktion, sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt.

Skriv in i bokningen om särskilda funktionshinder som tex kan ej gå i trappor, har rullstol osv.

Samtalsterapi och hälsocoaching

Hälsorådgivning med stöd inom kost, träning och beteenden. Inget påverkar vår hjärna och hälsa så mycket som vår livsstil. Jag hjälper dig/er att hitta lösningar och tips i just din livsstil. Utifrån dina önskemål och förutsättningar görs ett skräddarsytt program som är lätt att följa steg för steg till en bättre hälsa.
Behöver du feedback eller återkoppling från tidigare besök. Det kan handlar om små ändringar i tränings eller kostprogram. Det kan vara för att berätta hur bra det har gått. Kanske behöver du bara lite ny inspiration, tips eller lättare råd för att komma vidare i din utveckling.
Par/ familj/ relationsterapi inom stressproblematik, konflikter, hälsa, behov och framför allt samarbete.

Oavsett om ni kommer tillsammans eller ensam så får du/ni de verktyg som behövs för att er relation ska blir så funktionell och kärleksfull som möjligt.
Inget påverkar vår hälsa så mycket som våra nära relationer. vi är flockdjur och är trots vår självständighet så är vi helt beroende av konstruktivt och kärleksfullt samarbete.

Till skillnad från familjerådgivningen så kan jag garanterar att ni kommer att få en bättre och sundare relation oavsett hur ni väljer att göra i framtiden. KBT är konkret och lösningsfokuserad. Ingen relation eller samarbete är omöjligt att förbättra.
Ge er relation och er själva den bästa kärleksgåvan; Sundare, smidigare och kärleksfullare relationer.
Personlig samtalsterapi i frågor om stress, relationer, harmoni, hälsa och personlig utveckling
Idag är det vanligt med känslomässigt rökande eller ätande, sockerberoende, överätning och rökning ger alvarliga konsekvenser på din hälsa. Du är värd att ha den bästa hälsan! Du är viktig!

Känns det som att du eller någon du känner har hamnat i ett destruktivt beteende och vill få tillbaka kontrollen.Då är du inte ensam, träffa likasinnade. Du behöver inte ha extrema besvär för att vara med.

Få reda på varför du inte kan stå emot och hur du kommer att lyckas en gång för alla, utan att behöva gå på någon extrem diet eller strikt avvänjning.

Metoden funkar även bra på andra beroenden och osunda vanor som energidryck, värktabletter, shopping, alkohol och droger. hjärnan funkar lika på alla typer av beroenden. Det är bara styrkan av abstinensen som är olika.

Mötena leds av terapeut och fokus ligger på Mindfulness. Mindfulness 8 veckors program.

Prova på 1 gång gratis.

investering: 100kr/gång
(Kostar som en pizza eller som 1kg lösgodis+ 2L läsk.)

Ibland kan det kännas smidigare och lättare och få stöd via telefonen, var du än befinner dig. Oavsett om du inte kommer ur sängen eller är hemma med familjen. Par/familj eller relationsterapi kan vara lättare hemifrån om någon av parterna inte vill eller kan närvara vid ett bokat möte.
Ibland kan det kännas smidigare och lättare att få stöd via telefonen. Var du än befinner dig. Oasett om du inte kommer ur sängen eller är hemma med familjen. Par/ familj och relationsterapi kan vara lättare hemifrån, om någon av parterna inte vill eller kan närvara vid ett bokat möte.

Träning

Här får du coachning att nå dina mål. Du får ett personligt tränings program som är utformat efter din kropp, personlighet och efter hur du lever ditt liv. Coachning och stöd att utföra träningen. Jag har tillgång till gym. Och beroende på dina önskemål går det även att få personligträning i yoga, pilates och salsa.

Klippkort

Mental hälsa och fungerande relationer är lika viktigt som fysisk hälsa. Detta kort kan användas i alla metala tjänster och coaching på 60min.  100kr rabatt/samtal. totalt 500kr rabatt
Massage 10st. Gäller alla massagebehandlingar på 45min.
kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. klippkortet ger 95kr rabatt/massage. Totalt 950kr rabatt.

Glöm inte att använda din friskvårdspeng!
Massage 10st. Gäller alla massagebehandlingar på 60min.
Kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning av klippkortet finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. 95kr rabatt/massage. Totalt 950kr rabatt.

Utkörning: hembesök eller arbetsplats

Hyr din egen massör. För privatpersoner och företag.

Det kan vara fint att ta hem en massör till en spakväll hemma med vänner.
Till arbetsplatser osv.

ange i bokning hur många det är som behöver massage.
1200kr kostar hembesök. Då tar jag med bänk och allt som behövs, Sedan tillkommer pris för varje massage

30min 395kr/st
45min 495kr/st
60min 595kr/st
90min 695kr/st

HÄLSOKÄLLAN Friskvård, KBT, Massage & Träning

Jag som driver Hälsokällan heter Jenny Jansson. Är utbildad stress- & avspänningsterapeut med KBT inriktning (kognitiv beteendeterapi). Jag har min specialkompetens inom hälsa, stress, arbetsmiljö, barn, relationer och sockerberoende.

Jag är också hälsokonsult, kostrådgivare & instruktör inom Mindfulness, Yoga och Träning.

Hos mig hittar ni hälsofrämjande tjänster, kurser & workshops som ökar fysisk och psykisk hälsa & välbefinnande. Jag behandlar alltid utifrån ett helhets perspektiv, där hela människan kommer i balans.

Varmt Välkommen!


Telefon 0722-87 27 07 gärna sms
E-post
Öppettider Måndag-Söndag
Samtal, massage & bad
Kl.9-19
Gym 6.30-21

Helger: enligt kalender

Gratis bilparkering på baksidan.
Spårvagn nr:2 går var 20:e minut.
Adress
Ringdansens Centrum
603 69