Vad vill du boka?

Varmt välkommen till Hälsokällan i Norrköping!

Har nu öppnat på 2 ställen i Norrköping

Pronova city och Navestabadet
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Workshops och föreläsningar

Behöver din arbetsplats en HÄLSOBOOST där ni får inspiration, motivation och handledning för att må ert bästa både som individ och som fungerande grupp. jag kommer ut till din arbetsplats och erbjuds verktyg för det mesta som rör hälsa på jobbet. Hälsa, stresshantering, kommunikation och livsstil.

Även konferens, kickoff och andra roliga team-work aktiviteter med hälsotema kan anordnas. Samtalscoaching, peptalk. Även stöd med rökavvänjning och andra osunda beroendevanor och rehabilitering av sjukskrivna.

Har du ingen ork med ditt privata liv efter jobbet så är det ett tydligt varningstecken!

Upptäck utmattningstecken tidigt och få hjälp att förebygga sjukskrivning och ohälsa i god tid. Boka tid och bli friskare och gladare på jobbet.

Samtalsterapi och hälsocoaching

Hälsorådgivning med stöd inom kost, träning och beteenden. Inget påverkar vår hjärna och hälsa så mycket som vår livsstil. Jag hjälper dig/er att hitta lösningar och tips i just din livsstil. Utifrån dina önskemål och förutsättningar görs ett skräddarsytt program som är lätt att följa steg för steg till en bättre hälsa.
Behöver du feedback eller återkoppling från tidigare besök. Det kan handlar om små ändringar i tränings eller kostprogram. Det kan vara för att berätta hur bra det har gått. Kanske behöver du bara lite ny inspiration, tips eller lättare råd för att komma vidare i din utveckling.
Par/ familj/ relationsterapi inom stressproblematik, konflikter, hälsa, behov och framför allt samarbete.

Oavsett om ni kommer tillsammans eller ensam så får du/ni de verktyg som behövs för att er relation ska blir så funktionell och kärleksfull som möjligt.
Inget påverkar vår hälsa så mycket som våra nära relationer. vi är flockdjur och är trots vår självständighet så är vi helt beroende av konstruktivt och kärleksfullt samarbete.

Till skillnad från familjerådgivningen så kan jag garanterar att ni kommer att få en bättre och sundare relation oavsett hur ni väljer att göra i framtiden. KBT är konkret och lösningsfokuserad. Ingen relation eller samarbete är omöjligt att förbättra.
Ge er relation och er själva den bästa kärleksgåvan; Sundare, smidigare och kärleksfullare relationer.
Personlig samtalsterapi i frågor om stress, relationer, harmoni, hälsa och personlig utveckling
I dag är det lätt att gå in i väggen. Både privat- och arbetslivets påfrestningar kan bli för mycket. Man blir aldrig den samma efter en utbrändhet. få hjälp tillbaka till hälsa och glädje. Behöver du, eller någon du känner, stöd. Här träffas likasinnade och delar efterenheter, stöttar varandra till bättre relationer, mindre stress och ett mer harmoniskt liv. Mötena leds av terapeut.

Prova 1 gång gratis!

Idag är det vanligt med känslomässigt rökande eller ätande, sockerberoende, överätning och rökning ger alvarliga konsekvenser på din hälsa. Du är värd att ha den bästa hälsan! Du är viktig!

Känns det som att du eller någon du känner har hamnat i ett destruktivt beteende och vill få tillbaka kontrollen.Då är du inte ensam, träffa likasinnade. Du behöver inte ha extrema besvär för att vara med.

Få reda på varför du inte kan stå emot och hur du kommer att lyckas en gång för alla, utan att behöva gå på någon extrem diet eller strikt avvänjning.

Metoden funkar även bra på andra beroenden och osunda vanor som energidryck, värktabletter, shopping, alkohol och droger. hjärnan funkar lika på alla typer av beroenden. Det är bara styrkan av abstinensen som är olika.

Mötena leds av terapeut och fokus ligger på Mindfulness. Mindfulness 8 veckors program.

Prova på 1 gång gratis.

investering: 100kr/gång
(Kostar som en pizza eller som 1kg lösgodis+ 2L läsk.)

Är du intresserad av att ha full koll på din hälsa och exakt vad du behöver för att fungera optimalt.

Misstänker du att din kropp är i obalans, inte fungerar optimalt trots att vårdcentral eller lärare inte hittar något fel.

Hårmineralanalys är ett utmärkt hjälpmedel för läkare och hälsorådgivare och terapeuter. I stället för att famla i blindo och gissa sig fram förser den läkaren eller terapeuten med en komplett bild av varje enskild patients näringsstatus och hälsa. Att det är obalans i kroppens mineralstatus visar tidiga tecken på ohälsa. exempelvis förgiftning av tungmetaller, hormonrubbningar, problem med sköldkörteln, spänningshuvudvärk, Pms, adhd, utbrändhet osv. En håranalys kan upptäcka sjukdomar och brister långt före ett blodprov.

VAD ÄR EN HÅRMINERALANALYS ?
Detta är ett exklusivare och bredare test än blodprovs analyser. Hårmineralanalys är en mätmetod som mäter mängden av ämnen och mineraler i kroppen. Det insamlade hårprovet, som tas genom att klippa ca 2-3 cm av håret i nacken, skickas till ett federalt auktoriserat laboratorium.

KOST & KOSTPROGRAM:
I första hand behandlas analyssvaret med kost. Vi blir vad vi äter och sjukdomar i dag handlar mycket om vår livsstil. Vid konsultationen görs ett skräddarsytt kost och kosttillskotts och åtgärdsprogrammet efter analyssvaret. Du får en klar bild av din kroppens biokemi och hälsa. Det tar max 3 månader att ställa en obalans tillrätta.

Denna behandling är till för att främst förebygga sjukdomar och ersätter inte traditionell sjukvård.

VAD KOSTAR EN HÅRMINERALANALYS?
1100kr Köp av labb. grundtestet
500kr Konsultation av testresultat och kostprogram

Totalt:
1600kr + ev. produkter vid behov

ÅTERBESÖK:
300kr "check up" 35min
900kr uppföljningstest kan skickas in om du vill se dina förbättringar. rekommenderas efter 3-12mån.

Massage

Massage för hela kroppen som löser olika problem. ojämnheter i rygg, ben, axlar eller höft. trötthet, stelhet och värk i ländrygg, skuldror eller nacke.

Massage med extra fokus på olika problemområde. Löser upp spänningar och knutar. Hjälper riktigt bra mot migrän och stel nacke. Lösgör rörelser tex. vid en rörelsestöring att lyfta armar och musarm, nackstelhet osv..

Det ingår ett specialanpassat stretch och träningsprogram om önskas.
Massage med extra fokus på ett rygg, axlar och nacke eller valfritt problemområde. Löser upp spänningar och knutar vid behov. Mot och vid nackspärr, spänningshuvudvärk med mera frigör rörelse vid en rörelsestöring som att lyfta arm eller att vrida huvud.

tips om specialanpassade träningsövningar mot dina problem ingår om det önskas.

OBS!
Om det är första besöket så rekommenderas alltid bokning av 60min medicinsk massage.
Detta för att kunna gå igenom hela kroppen och hitta vart stelhetens eller smärtans ursprung kommer ifrån.
Massage med fokus på rygg, axlar och nacke eller valfritt problemområde. Löser upp spänningar och knutar. Lösgör rörelser tex.smärta vid en rörelsestöring att lyfta arm eller stel nacke.

OBS! Om det är första besöket så rekommenderas alltid bokning av 60min medicinsk massage.
Detta för att kunna gå igenom hela kroppen och hitta vart stelhetens eller smärtans ursprung kommer ifrån.
Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir fullständigt ompysslad. I behandlingen ingår Hot Stone (varma stenar), Spa massage från Hawaii (lomi lomi), Mindfulness och aromaterapi. En skön semester för kroppen och sinnet.
lättare tilltugg ingår
Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir fullständigt ompysslad. I behandlingen ingår Hot Stone (varma stenar), Spa massage från Hawaii (lomi lomi), Mindfulness och aromaterapi. En skön semester för kroppen och sinnet.
Mjuk, avstressande och återhämtande massage som löser upp spänningar och lugnar alla sinnen. Rogivande spakänsla där du blir ompysslad. I behandlingen ingår hotstone och aromaterapi.
Gå med din partner eller med en vän på bästa anti-stress behandlingen. Massage 45min x2 med hot Stone och aromaterapi. Det bjuds på tilltugg och dryck.

Vid bokning behövs bara ett namn.
Unna dig en skön massage mot alla din krämpor. Du får ligga på en extra skön bänk som har behaglig plats för gravidmagen.

Tips och råd samt ett gravidtränings program ingår om önskas.
Gravidyoga finns även på söndagkvällarna kl.18.45 för att underlätta förlossning och hälsa samt att stimmulera rogivade sömn.
Rogivande massage för barn. Förbättrar barnets hälsa och utveckling. massage reducerar stress, förbättrar sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt. Barnet blir lugnare, tryggare och gladare, samt får lättare att vara tillfreds.
Rogivande massage för barn. Förbättrar barnets hälsa och utveckling. massage reducerar stress, förbättrar sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt. Barnet blir lugnare, tryggare och gladare, samt får lättare att vara tillfreds.
Rogivande massage för äldre. reducerar främst stelhet, smärta och spänningar i muskler samt stress, förbättrar rörelsefunktion, sinnet, sömn, mage, matsmältning-, muskel- och ledernas funktioner. Massagens effekter gör gott även en längre tid efteråt.

Skriv in i bokningen om särskilda funktionshinder som tex kan ej gå i trappor, har rullstol osv.

Träning

FAMILJEYOGA

Yoga med familjen stärker er relation! Här yogar alla ådrar tillsammans. Barn, tonåringar och vuxna yogar tillsammans på ett lekfullt sätt. Rörelserna ger oss ökad kroppsmedvetenhet och koordination. Roliga och utmanande teamworksövningar stärker samarbetsförmåga och kommunikation.

Vi tränar avspänning, andning och meditation. Yoga ger högre självkänsla, ökat självförtroende, bättre sömn, ett större lugn och en ökad koncentrationsförmåga. I yoga finns inget krav på prestation. Ta en paus i vardagen med hjälp av yoga och få kul tillsammans.

I Familjeyogan har du som vuxen möjlighet att tillsammans med ditt barn, anhöriga och vänner upptäcka en ny värld. Även hitta styrka och balans i dig själv. Kom och prova yoga tillsammans, mamma, pappa, barn, farmor, morfar, kusiner, syskon, kompisar m.fl.. Få en upplevelse tillsammans och ha något att prata om en lång tid efteråt.

OBS! Ta gärna med egen matta liggunderlag eller filt


Här får du coachning att nå dina mål. Du får ett personligt tränings program som är utformat efter din kropp, personlighet och efter hur du lever ditt liv. Coachning och stöd att utföra träningen. Jag har tillgång till gym. Och beroende på dina önskemål går det även att få personligträning i yoga, pilates och salsa.
MEDIGONG (Yoga & Qigong)                                       

Detta pass är en blandning av Medicinsk yoga och Qigong.  Passar nybörjare och är bra för både män och kvinnor i alla åldrar. Fokus ligger på stresshantering  och är ett mycket smidigt sätt att bli rörligare i muskler och leder. Passet reducera spänningar och smärta i främst rygg, nacke och axlar. Perfekt för alla som känner sig stela i kroppen. 

Få en snyggare hållning och en smidigare kropp tillsammans med ett lugnt och stabilt sinne. Denna träningsform ger mer balance i livet, ökar din livskvalité och medellivslängd, på grund av sina välgörande rörelser för sinne och kropp. Vi samlas i lokalen på Korsgatan 2E i Norrköping. Vid fint väder tränar vi utomhus vid natursköna strömmen.
Ta gärna med egen yogamatta och kläder för inne och utomhus träning.
Acroyoga är en rolig träningsform där vi tränar i lag eller två och två. Vi tränar styrka och smidighet på ett roligt och lekfullt sätt genom att utmana tyngdlagen i flygande eller pyramidliknande positioner bland annat. Teamwork övningar stärker individen och laget/paret.

Vi tränar avspänning, andning och meditation. Yoga ger högre självkänsla, ökat självförtroende, bättre sömn, ett större lugn och en ökad koncentrationsförmåga. I yoga finns inget krav på prestation.

Inga krav på styrka eller smidighet från början utan det kommer på köpet under tiden vi tränar.
Alla börjar på nybörjarnivå och Inga kvar på förkunskaper inom yoga krävs.

Passar alla åldrar men delas upp vid behov i vuxenklass och juniorklass.

Vid fint väder sommartid är träningen utomhus i park.

OBS! Ta med egna mattor eller hyr för 20kr/gång/person

Boka in dig/er!
Betala drop in 130kr/gång
eller köp klippkort 1100kr /10 ggr, 650kr/5ggr
TONÅRSYOGA 12-17 år
Detta är yoga på tonåringens villkor. Här väljer tonåringen om den vill komma ensam för att få en lugn stund i tillvaron eller om den vill ta med familj och vänner. Rörelserna ger oss ökad kroppsmedvetenhet och koordination. Vi tränar avspänning, andning och meditation. Yoga för tonåringar bidrar till att balansera humör, att lära sig våga sätta gränser och att hitta sin egen motivation och kreativitet. Yoga ger inre styrka och ett större lugn, ökar koncentrationsförmåga och självkänsla. I yoga finns inget krav på prestation. Låt din tonåring få en paus i vardagen med hjälp av yoga.

Både vuxna och barn behöver redskap för att kunna hantera stress i vardagen och hitta en inre lugn plats. Att få yoga med barn, tonåringar och vuxna och se dem hitta ett lugn är fascinerande. Barn och tonåringar kan så mycket mer än vuxna tror. Låt dem växa i sin sanna natur. I Familjeyogan har du som vuxen möjlighet att tillsammans med ditt barn eller tonåring upptäcka en ny värld.

OBS! Ta med egen matta eller hyr för 20 kr

Drop in: 130kr
Kurs för hela terminen: 950kr
klippkort 1100kr för 10ggr och 650kr för 5ggr.

Klippkort träning

Gäller alla träningsklasser hos Hälsokällan

Klippkort på 5gånger valfri yoga och träningslektion
Gäller alla yoga och träningspass hos Hälsokällan


Nu är det dags att Du investerar i dig själv!

Börja ta hand om dig själv och bli en hälsosammare person.
Några personer har chansen att under 2017 få hjälp att nå sina mål gällande välmående och hälsa en gång för alla. Kanske är det något du kämpat länge med, utan att hittills lyckats?

*Gå fritt på alla yoga och träningspass.

*1st 60min massage i månaden.

*Få ett personligt tränings och kostprogram samt personlig. träning vid behov.

*Få regelbundna kbt och samtalscoaching för mentalhälsa.

*Få Mindfulness och alla dess verktyg.

*Rabatt på workshops och träningsresor samt mycket annat

värde 20 000kr/år

Kampanj 1200kr i månaden

Klippkort

Mental hälsa och fungerande relationer är lika viktigt som fysisk hälsa. Detta kort kan användas i alla metala tjänster och coaching på 60min.  100kr rabatt/samtal. totalt 500kr rabatt
Massage 10st. Gäller alla massagebehandlingar på 45min.
kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. klippkortet ger 95kr rabatt/massage. Totalt 950kr rabatt.

Glöm inte att använda din friskvårdspeng!
Massage 10st. Gäller alla massagebehandlingar på 60min.
Kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning av klippkortet finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. 95kr rabatt/massage. Totalt 950kr rabatt.
Massage 5 st. Gäller alla massagebehandlingar på 45min. Kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. 95kr rabatt/ massage. Totalt 475kr rabatt.
Massage 5 st. Gäller alla massagebehandlingar på 60min.
Kan användas av hela familjen.
Möjlighet till delbetalning finns. Klippkortet kan också köpas på plats. Boka valfri behandling som vanligt och ange klippkort i din bokning. 95kr rabatt/massage. Totalt 475kr rabatt.

Utkörning: hembesök eller arbetsplats

Hyr din egen massör. För privatpersoner och företag.

Det kan vara fint att ta hem en massör till en spakväll hemma med vänner.
Till arbetsplatser osv.

ange i bokning hur många det är som behöver massage.
1200kr kostar hembesök. Då tar jag med bänk och allt som behövs, Sedan tillkommer pris för varje massage

30min 395kr/st
45min 495kr/st
60min 595kr/st
90min 695kr/st

Är ditt liv en enda röra. Behöver du eller någon du känner få hjälp, råd och handledning i hur familj, hem, kontor eller liv får harmoni, organisering och struktur. då är denna bokning något för dig.

Besöket är 4tim och behövs det mycket städhjälp och coaching så behövs återbesök bokas in.

Vad ingår:
Behovsanalys
Konsultation, handledning och rådgivning på plats
Budgetering
coachning
och Städhjälp

HÄLSOKÄLLAN Friskvård, KBT, Massage & Träning

Jag som driver Hälsokällan heter Jenny Jansson. Är utbildad stress- & avspänningsterapeut med KBT inriktning (kognitiv beteendeterapi). Jag har min specialkompetens inom hälsa, stress, arbetsmiljö, barn, relationer och sockerberoende.

Jag är Massör, Hälsokonsult, Kostrådgivare & instruktör inom Mindfulness, Yoga och Träning.

Hos mig kan ni hitta hälsofrämjande tjänster, kurser & workshops som ökar fysisk och psykisk hälsa & välbefinnande. Jag behandlar alltid utifrån ett helhets perspektiv, där hela människan kommer i balans.

Varmt Välkommen!


Telefon 0722-87 27 07 gärna sms
E-post
Öppettider Enligt kalender.

Vanligtvis Måndag-Söndag
Kl.9-18
Onsdagar 13-20
Lördagar stängt


Parkering 50m samt i närområdet
Adress
Korsgatan 2
602 33
Pronova