Vad vill du boka?

Klippkort

Vi rekommenderar regelbundna behandlingar och erbjuder därför bonus.

- 5 klippkort á 25 min, 2000:- (Vi bjuder på den 6:e).

-5 klippkort a 50 min, 3250:- (Vi bjuder på den 6:e).

Presentkort
Vi säljer även uppskattade presentkort på samtliga av våra behandlingar.

Vi tar emot
Actiway friskvårdsbidrag (FriskvårdsChecken)
Friskvårdskuponger
Wellnetbokningar 


OBS! Avbokning eller ombokning ska ske senast 24 timmar innan behandling.


Välkomna!


Behandlingar

Idrottsmassage är en mer djupgående och terapeutisk form av massage. Den djupgående massagebehandling kombineras med stretchtekniker och pressur för att lösa spänningar orskade av hög belastning.
Massage mjukar upp spänningar i stela muskler och ökar blodcirkulationen. Massage kan förebygga besvär orsakade av olämpliga arbetsställningar och långvarig belastning. Massage gör att du blir mer avslappnad, välmående och kan tillgododöra dig din träning bättre.
Massage mjukar upp spänningar i stela muskler och ökar blodcirkulationen. Massage kan förebygga besvär orsakade av olämpliga arbetsställningar och långvarig belastning. Massage gör att du blir mer avslappnad, välmående och kan tillgododöra dig din träning bättre.
Vad är koppning?

Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling med koppor är även effektivt mot celluliter. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster.

Man använder sig av siliconkoppar som sugs fast på de delar av kroppen som man vill behandla och sedan förs de fram och tillbaka på ytan, eller helt enkelt får sitta stilla och jobba själva. Effekten är som en djupgående bindvävsmassage, som ökar blodcirkulationen och därmed gör stor nytta.
Naprapatbehandling syftar prmärt till att minska smärta och återställa kroppens naturliga rörlighet. Tekniker som används är t.ex. manipulation, mobilisering, massage, pressur och stretching.

Exempel på smärttillstånd som med framgång behandlas av naprapat är nackspärr, ryggskott, spänningshuvudvärk, musarm, tennisarmbåge samt skulder-, axel-, ländryggs-, ischias-, knä-, hälsene- och käkledsbesvä.
Har du skadat dig eller behöver komma i form? Har du kommit till en platå i din träning? Få hjälp med ett personligt anpassat träningsprogram med uppföljning och utveckling för att möta dina behov.

Hälsokällan Gärdet

Hälsokällan ligger vid gärdet, på östermalm, i Stockholm. På hälsokällan finns naprapat, massörer, personliga tränare och kostrådgivare. Allt är inrymt i ett modernt gym i fräscha lokaler med en klinik en trappa upp. På hälsokällan är vi vana vid att jobba med allt från kontorister till elitidrottare. Här finns kompetensen du söker!

Välkommen

Telefon 08/767 36 00
Webbsida
E-post
Öppettider Gymet:
Måndag-Fredag 6-21
Helg 8-17

Klinik:
Måndag-Fredag 8-19
Helg enligt överenskommelse

Akuttider utanför vanliga öppettider kan avtalas via telefon.
Adress
Sandhamngatan 63A
11528 Stockholm, Gärdet
Östermalm, Gärdet