Vad vill du boka?

Välkommen till Hälsokosten Bollebygd


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Emmelie

Tibetanskt ansiktsmassage

En djupgående och föryngrande tibetansk ansiktsmassage. Massagen går djupt ner och behandlar ansikte, huvud, nacke och hals där även akupressurpunkterna stimuleras. Denna massage är föryngrande för huden och kan hjälpa till att lindra flera olika besvär såsom huvudvärk, migrän m.m.
En helt ekologisk ansiktsbehandling för att rengöra på djupet och ge huden extra mycket näring. Görs med Myhavtorns ekologiska havtornsprodukter.

Rengöring, peeling, mask och återfuktning med ekologiska produkter samt massage.
Homeopati är en metod som ser till hela människan och att kropp och sinne hänger ihop och påverkar varandra. Man försöker hitta grundproblemet till besvären och läka hela människan. Homeopatmedel arbetar tillsammans med kroppen och hjälper kroppen att läka sig själv.


Under en konsultation går vi igenom orsaken till besöket, kost, näring och ev olika vitamin- och mineralbrister. Konsultationen tar ca 1,5 timme och efter besöket skickas de homeopatmedel som ordinerats.
Hårmineralanalys är en pålitlig analysmetod som mäter mineralhalterna och giftämnen i kroppen. Med hjälp av hårmineralanalysen kan man få fram hur kroppen mår invärtes och dess obalanser då håret innehåller alla mineraler som finns i kroppen. En analys visar även vilken ämnesomsättningstyp man har.


Vid första besöker går vi igenom ett frågeformulär och tar ett hårprov. Ca 3v. senare ses vi igen för att gå igenom provsvaren och behandling. Återbesök efter 3-6 mån för uppföljning.

Återbesök där vi går igenom analysen. Ingår i priset för hårmineralanalys

Helen

På fötterna finns olika reflexzoner som motsvarar system,organ och kroppsdelar. När dessa zoner stimuleras aktiveras kroppens läkning, immunförsvar och funktioner.
Zonterapi kan också vara friskvård.
Öronakupunktur kan med fördel kombineras med zonterapibehandlingen för att förstärka där jag sätter nålar i ytterörats zoner under behandlingen eller magneter efteråt.
En mycket gammal smärtfri behandlingsmetod utan biverkningar.
Undertrycket gör att vaxproppar, skräp och avlagringar i örongången löses upp och sugs upp i öronljuset.
Den utjämnar trycket i öronen och återställer örats naturliga vätskebalans.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hälsokosten Bollebygd

Visa kontaktinformation
Öppettider Butik
Måndag-Fredag 10-18
Lördag 10-14
Behandlingar vardagar enligt schema här.
Adress
Göteborgsvägen 17
517 36 Bollebygd
Öppna i Google Maps 🗗