Vad vill du boka?

Vi erbjuder dig sköna behandlingar som ger ro, kraft och energi; massage, medicinsk fotvård, näringsmedicinska behandlingar och hårmineralanalys, Rosenmetoden och andra kropp & själbehandlingar. Här kan du även handla hälso- och miljövänligt i vår ekologiska butik med kosttillskott, Allt under ett tak! Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage Klassisk - Elevbehandling Anne-Marie

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massagebehandlingen på bänken är ca, 50 min.

Fotvårdsbehandlingar - Kristina

En 15 min behandling med enbart frysning av vårta/or.
En behandling med fotbad,nagelvård,borttagning av förhårdnader,ev liktorn,ev vårtor.Avslutas med en skön fotmassage.
Använd dina friskvårdspengar till förebyggande fotvård.
Friskvårdsbehandlingen är momsbelagd. Jag är ansluten till friskvårdsleverantören ActiWay.

Du får fotbad, klippning av naglar och eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage samt att du får tips och råd om hur du får dina fötter att må bra.

Massage av fötterna och underben som stimulerar cirkulationen och avkoppling för trötta/spända muskler

Massage och kroppsbehandlingar - Kristin

Klassisk massage på rygg, axlar och nacke
Rosenmetoden är en mjuk och varsam kroppsbehandling som syftar till att lösa upp muskelspänningar och blockeringar i kroppen.
Rosenmetoden bidrar till avspänning, ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, känslor och tankar.
När kroppen befrias från stress, spänningar och blockeringar öppnas nya vägar till utvecklingen.

"Det var såå bra. Nu är jag mycket mindre spänd i min axel"
Klient

Plats : Hälsokraft, Posthusgatan 10, Norrtälje
Rosenmetoden är en mjuk och varsam kroppsbehandling som syftar till att lösa upp muskelspänningar och blockeringar i kroppen.
Rosenmetoden bidrar till avspänning, ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, känslor och tankar.
När kroppen befrias från stress, spänningar och blockeringar öppnas nya vägar till utvecklingen.

Plats : Hälsokraft, Posthusgatan 10, Norrtälje
Regndroppsmassagen utvecklades speciellt för spända och onda ryggar och stress. För att få bästa effekt masserar man även områden på fötterna som är kopplade till ryggraden.

Massagen kallas för Regndroppstekniken eller Regndroppsmassage för att man man droppar speciellt utvalda oljor (värda 160kr) på ryggen och masserar in dem en efter en med massagetekniker både från Tibet och Lakotaindianerna i Amerika.

Regndroppsmassagen är också kraftigt stressreducerande. Kombinationen av massagen och de nio olika utvalda eteriska oljor hjälper både kropp, hjärna och känslor till att komma i harmoni och balans.

De kraftfulla oljorna löser upp muskelspänningar, renar ryggraden från bakterier och virus (vilka kan ge rygg och nackproblem),ökar cirkulationen samt lindrar inflammationer, smärta och värk .
De renar kroppen från gifter, stärker immunförsvaret samt höjer kroppens energinivå och humör. Symptom orsakade av stress minskar, den känslomässiga balansen förbättras, likaså sömnen.

"När jag kom var jag väldigt uppe i varv. Det som skedde var helt magiskt. Sakta återfick jag kontakt med fötterna och när ryggmassagen var slut var jag helt närvarande i min kropp."
Klient

Läs gärna mer om massagen och de olika oljorna på min hemsida www.hjärtkraft.se
Regndroppsmassage - enbart rygg är en härlig, väldoftande och rogivande behandling på ryggen.

Massagen kallas för Regndroppstekniken eller Regndroppsmassage för att man man droppar oljorna på ryggen och masserar in dem en efter en med massagetekniker både från Tibet och Lakotaindianerna i Amerika.

De kraftfulla oljorna löser upp muskelspänningar, renar ryggraden från bakterier och virus (vilka kan ge rygg och nackproblem),ökar cirkulationen samt lindrar inflammationer, smärta och värk .

De renar kroppen från gifter, stärker immunförsvaret samt höjer kroppens energinivå och humör. Symptom orsakade av stress minskar, den känslomässiga balansen förbättras, likaså sömnen.

Läs gärna mer på min hemsida www.hjärtkraft.se
En mycket mjuk och avslappnande massage som hjälper dig att stanna upp och "bara vara". Med lätta rörelser jobbar man på områden som i zonterapin motsvarar ryggraden.

Allt i universum är uppbyggt kring en mittlinje. Vår mittlinje är ryggraden och genom att jobba på den indirekt kommer vi också i kontakt med vår livskraft och möjlighet till förändring. Mönster som skapades under fostertiden kan omvandlas och ge plats för nya mönster och potentialer att träda fram. Förändring en kan vara både fysiskt, mentalt, emotionellt och beteendemässigt.

Plats : Hälsokraft, Posthusgatan 10, Norrtälje

Läs gärna mer på www.hjartkraft.se
En Kristall-ljusbehandling renar och balanserar dina energicenter/chakran. Den stimulerar din självläkning och ditt välbefinnande.

Kristallbädden består av sju kristaller som kommer från gruvor i Goiàs ett distrikt i Brasilien. Det är sju rena kvartskristaller som är slipade till en viss frekvens och som det kommer färgat ljus igenom. Kristallerna riktas in mot dina chakran och belyser dem under 40 minuter.

Vid en kristall-ljus behandling behöver du bara slappna av och ha tillit till det som händer, med intention att du får det du behöver just här och nu.

"I början fick jag ont i hjärtat men sedan släppte det. Undan för undan slappnade musklerna av och jag blev tung som en sten. Nu efteråt känns det fantastiskt, som att jag sovit i 24 timmar"
Klient
Soul Body Fusion® är ett enkelt och kraftfullt verktyg till att bli mer närvarande i sin kropp.

I Soul Body Fusion ber vi vårt högre jag att vara i vår kropp och i vårt medvetande fullt ut. Kropp och själ balanseras och vi blir kraftfullare.

Behandlingen har vissa likheter med meditation och mindfulness.Sorgbearbetning är ett handlingsprogram utifrån Svenska Institutet för Sorgbearbetning. I programmet där man träffas 8 gånger lär du dig hur du kan arbeta för din känslomässiga läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster.

Jag arbetar både individuellt och i grupp.
Ring gärna så berättar jag mer om programmet. 070-631 24 36

Pris:
Informationsträff 30 min 0:-
Enskild träff 60 min 700:-
Programmet 8 ggr á 60 min 4800:-
Uppläsning av brev 30 min 400:-Kurser

Soul Body Fusion®, ett enkelt och kraftfullt verktyg till att bli mer närvarande i kroppen.

Vi är många som upplever en bristande harmoni, som snubblar fram i livet utan tillgång till andens fulla kraft och närvaro. Trauman, olyckor och besvikelser kan göra att kroppens och själens energifrekvenser kommer i ofas.

Soul Body Fusion® är en enkel, snabb och helt ofarlig process som du kan göra på dig själv och andra. Den återetablerar harmonin på cellnivå.

Med Soul Body Fusion® skapar vi möjligheter för kropp och själ att komma i samklang och förenas. Vi öppnar upp för vår oändliga potential så att vi kan bli den fantastiska och kraftfulla person vi är menade att vara.

Soul Body Fusion® är inte healing även om det oftast leder till helande. Soul Body Fusion® går bortom det vi hittills känt till.

Kursen är för dig som vill använda den i ditt arbete med klienter eller till vänner, familj samt inte minst: för ditt eget andliga och personliga växande.

I kursen ingår även Hjärtaktivering från Nepal.

Kurs: Lördag 8/11 2018 10.00-16.30.
Plats: Energiplatsen, Bjuteribacken 4B, Sundbyberg. Pris: 1400 kr, inklusive fika. Halva priset för dig som vill repetera.

Info: www.hjartkraft.se, 070- 631 24 36

Ledare: Kristin Bomanson, lärare i Soul Body Fusion, utbildad av Jonette Crowley.

Soul Body Fusion® är skapat av Jonette Crowley, andlig lärare och författare. Läs mer på www.soulbodyfusion.com

Hälsoanalys - Anne-Marie

Lifesystemet – en kroppsscanning som mäter obalanser och blockeringar i kroppen. Instrument mäter, registrerar och återställer obalanser i kroppen. Informationen läses av via våra nerv- och energibanor och tolkas av L.I.F.E- instrumentet. Balanseringen löser upp blockeringar och ger energi till cellerna för att kroppen ska kunna fungera optimalt.

Ett biofeedbacktest med balansering tar ca 1,5-2 timmar.
Du sätter dig ner bekvämt och blir uppkopplad till systemet med band runt handled, fotled och panna.
Behandlingen är helt smärtfri, det kan pirra lite i fötter och händer som mest.

Några av de åkommor jag med framgång balanserat är: Magproblem, muskulära problem och värk.

L.I.F.E- systemet behandlar inte specifika sjukdomar utan jobbar med att ta bort blockeringar och obalanser. Därigenom hjälper den kroppen att läka ut, och det spelar därför mindre roll vilken åkomma du söker hjälp för.
Hårmineralanalys
Fullbokat
60 min 1.700,00 kr Mer info
Analysen mäter mineraler & tungmetaller i din kropp. Viktigt för din hälsa är att mineralerna är balanserade mot varandra. Smart att göra en analys vid de stora förändringsfaserna i livet; Tonår, före planerad graviditet, efter graviditet & amning, medelåldern eller vid klimakteriet.

Behandlingen innehåller två besök, först hälsoanalys – avgiftningsbehov och genomgång av denna, hårprov. Besök två, genomgång av provsvaret och kost- och näringstillskotts-rådgivning.
Återbesök för hårmineralanalys
Hälsoanalys
Fullbokat
30 min 300,00 kr Mer info
Att göra en hälsoanalys innebär att du snabbt får besked om obalanser som orsakar dina symtom. Det kan vara näringsbrister, felaktigt pH värde, belastningar av kemikalier, tungmetaller och parasiter. Du får sedan råd om kost, kosttillskott, vilken motion och vilka andra terapiformer som kan vara till hjälp i din läkning.

Du fyller i en hälsodeklaration och vi går igenom den tillsammans. Du får individuella råd om kost, motion & kosttillskott.
Hälsoanalys
Fullbokat
60 min 550,00 kr Mer info
Att göra en hälsoanalys innebär att du snabbt får besked om obalanser som orsakar dina symtom. Det kan vara näringsbrister, felaktigt pH värde, belastningar av kemikalier, tungmetaller och parasiter. Du får sedan råd om kost, kosttillskott, vilken motion och vilka andra terapiformer som kan vara till hjälp i din läkning.

Du fyller i en hälsodeklaration och vi går igenom den tillsammans. Du får individuella råd om kost, motion &
Zinktest
Fullbokat
20 min 250,00 kr Mer info
Zink är en av våra viktigaste mineraler, för sårläkning, immunförsvaret, hud, hår och naglar. Enkelt test på Zinkbrist.

RealEasemetoden - Anne-Marie

Vi börjar med ett samtal där du får berätta vad du vill få hjälp ut av vårt möte. Därefter väljer vi de bästa redskapen för att komma dit. Det kan vara en kombination av livssamtal, & respektfull mjuk kroppsbehandling utanpå kläderna. Vi skräddarsyr behandlingar med denna unika, lyhörda metod där vi når den problematik som finns lagrad i din kroppsvävnad för att befria hälsa, harmoni & innre närvaro. Genom vårt in lyssnande arbetssätt kan även begränsande tankar & känslor ses och förändras.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hälsokraft Norrtälje

Allt hör ihop i ständigt samspel – ekologi. Dina val är betydelsefulla inte bara för dig utan även för din omgivning och vår gemensamma miljö. Hos oss hittar du hälsosamma, miljövänliga och ekologiska alternativ för både kropp och själ, för att du ska finna din balans och energi i tillvaron. Energi som sprider sig som ringar på vattnet i ett evigt kretslopp.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre: 10.00-18.00
Lör: 10.00-15.00
Adress
Posthusgatan 10
761 30 Norrtälje
Öppna i Google Maps 🗗