Boka Oxidativ stressanalys, FORT test samt rådgivning 45 min 45 min , 825,00 kr

Oxidativ stressanalys, FORT test, är ett snabbt och enkelt blodprov som på 10 minuter ger svar på mängden fria radikaler. Testet är tillförlitligt och används för att se om individen har behov av vidare rådgivning och behandling för att minska sin belastning i kroppen. Testet används också av elitidrottare som vill kunna avgöra om kroppen är övertränad och behöver en extra vilodag.

Du som är idrottare, eller av annat skäl vill göra flera tester, kan köpa ett paket av 6 st tester till rabatterat pris.

Den 10 september 2019 kommer MD Magnus Nylander & världsmästaren i brottning Martin Lidberg till Skövde för att berätta om hur man kan optimera sin hälsa samt om testet oxidativ stress. Mejla info@jahalsan.se om du vill ha inbjudan!

Johanna_IMG_5362_2.jpg

Hälsolunden

På HÄLSOLUNDEN har vi samlat företag inom Sjuk- Hälso- och Friskvård. Tillsammans vill vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom området. Vi står för kvalité, kunskap och ett professionellt bemötande.

Vi kan erbjuda sjukgymnastik / fysioterapi från någon av våra sjukgymnaster. De har tillsammans bland annat specialkunskaper inom OMT, OMI, akupunktur och idrottsmedicin.


JA Hälsan erbjuder naturmedicin och kostrådgivning.

PROFAMILIA ger olika behandlingar inom medicinsk laser.

Hos HÄLSOLUNDEN kan du även få klassisk massage av vår omtyckta massör.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag – torsdag
08.00 - 18.00

Fredag
08.00 - 15.00
Adress
Lundenvägen 4
541 39 SKÖVDE
Öppna i Google Maps 🗗