Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

En behandlande massage för dig som har besvär av spänningar eller bara vill ha en djupgående massage. Jag använder klassisk massage blandat med triggerpunkter, akupressur, töjning och muskeltestning.
Helkroppsmassage som går igenom, rygg, armar, ben, nacke, händer och fötter.

Hälsokontroller

Observara att kostnad för själva analyserna tillkommer, se hemsidan, beöks tiden ingår dock i Mineral, vitamin, IgG4 och sportprofil. Om du vill göra en blodanalys bokar du den här tiden för ett samtal om dina symptom och vi tar blodprovet som är ett ven prov samt blodtryck.
Obs! DU måste vara fastande 4 timmar innan provtagningen och får då dricka kaffe, te och vatten, det är viktigt att du dricker vatten under tiden så du inte torkar ut.
www.halsosam.net
För dig som ska få ditt provsvar för din blodanalys eller bara vill ha konsultation. Tiden kan fås på plats hos mig eller via telefon.
Kostnaden ingår i priset då du bokar en Grundanalys mineral och vitaminer. Vid enskilda prover kostnad 798:-/tim
Telefon eller rådgivning på plats. Återbesök för pågående behandling eller provtagning, tejpning etc.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hälsosam

Välkommen!
Hälsa är ett komplext begrepp och för att uppnå hälsa krävs att många bitar faller på plats. Om vi inte mår bra kan det vara svårt att njuta av livets goda stunder. Hos oss kan du få kraft och vägledning att förändra och förbättra din hälsa. Rörelse, vila, mat och beröring. Det är människans naturligaste behov. Hos oss kan du åter finna balansen för att förbättra din hälsa.

Tanken och samtalen om vad som berör dig och vad du behöver vidareutveckla kommer ofta naturligt vare sig du besöker oss för en massage, hälsokontroll, träningsvägledning eller stresshantering.

Det är viktigt att hitta det borttappade sambandet mellan kropp och själ. Att stanna upp.

Att finna balansen.

Telefon 0322-19272
Webbsida
E-post
Öppettider Mottagningen är öppen utifrån bokade tider. Måndag-Fredag 8-17. Jag är dock ute på företag vissa dagar och finns då inte på plats.
Adress
Kvarnholmsvägen 16 A
44135 ALINGSÅS