Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder.

Vad vill du boka?


Observera att om du vill boka en tid som ligger mindre än 12 timmar framåt så finns dessa inte med i  bokningskalendern men kan bokas per telefon. 

Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar innan debiteras med fullt pris. Undantag vid akut sjukdom då du har ett läkarintyg.

FOTVÅRDSBEHANDLINGAR, FRISKVÅRD

En förebyggande och åtgärdande fotvårdsbehandling som går under benämningen friskvård. Den här behandlingen väljer du om du vill använda ditt friskvårdsbidrag.

Behandlingen börjar med ett fotbad. Naglar klipps, rensas och slipas. Ev förhårdnader, liktornar och nageltrång tas om hand. Behandlingen avslutas alltid med en välgörande fotmassage.
Den här behandlingen kan du välja om du vill använda ditt friskvårdsbidrag.

Behandlingen börjar med ett fotbad. Därefter klipps och rensas naglarna, slipning av nagelplattorna och ev förhårdnader och liktornar tas om hand. En peelingkräm masseras in, följt av en svalkande fotmask. Avslutningsvis masseras fötterna in med en kräm anpassad för dina fötter.

FOTBEHANDLINGAR

När du har ett akut eller ett mindre problem som inte behöver en hel timmes behandling. T.ex liktorn, Vårtbehandling eller nageltrång.
Börjas med ett fotbad, därefter en välgörande massage av fötter och underben. Speciellt bra vid trötta och / eller svullna fötter. Även bra som en del av återhämtningen för dig som tränar mycket.
Om du har frågor kring dina fötter så kan du boka tid för en konsultation hos mig där vi även gör en behandlingsplan. När jag ser dina fötter så kan jag rekommendera vad för slags inlägg du ska ha om det behövs
Behandlingen börjar med ett fotbad. Naglarna klipps, slipas och ev nageltrång åtgärdas. Liktornar och förhårdnader tas om hand. Avslutande masseras fötterna in med en kräm anpassad till dina fötter.
Behandlingen börjar med ett fotbad. Därefter masseras fötterna med en mjukgörande peelingkräm som följs av en fuktgivande fotmask. Naglarna klipps, slipas och ev nageltrång åtgärdas. Liktornar och förhårdnader tas om hand. Avslutande masseras fötterna in med en kräm anpassad till dina fötter.
Behandlingen börjar med ett fotbad. Naglarna klipps, slipas och ev nageltrång åtgärdas. Liktornar och förhårdnader tas om hand. Avslutande masseras fötterna in med en kräm anpassad till dina fötter.

Hässelby Fotklinik

Ta hand om dina fötter tillsammans med mig.
Hos mig kan du få hjälp med allt från felställningar, nageltrång, liktornar, vårtor, olika typer av smärttillstånd till en förebyggande behandling, fotmassage och rådgivning.

Heidi heter jag och är dipl. medicinsk fotvårdsterapeut vid Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm. Jag håller mig ständigt uppdaterad och vidareutbildar mig för att kunna erbjuda den bästa och mest effektiva behandlingen.

Om du av någon anledning har svårt att ta dig till kliniken så gör jag även hembesök. Detta bokas per telefon och en extra avgift tillkommer beroende på avstånd från kliniken.

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar patientförsäkring.


Observera att om du vill boka en tid som ligger mindre än 12 timmar framåt så finns dessa inte med i bokningskalendern men kan bokas per telefon.

Varmt välkommen!

Telefon 0736322704
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-fre 08.00-20.00
Lördag 13.00-16.00
Adress
Aprikosgatan 35
16564 Hässelby
Hässelby