Vad vill du boka?


Observera att om du vill boka en tid som ligger mindre än 12 timmar framåt så finns dessa inte med i  bokningskalendern men kan bokas per telefon. 

Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar innan debiteras med fullt pris. Undantag vid akut sjukdom då du har ett läkarintyg.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Hässelby Fotklinik

Ta hand om dina fötter tillsammans med mig.
Hos mig kan du få hjälp med allt från felställningar, nageltrång, liktornar, vårtor, olika typer av smärttillstånd till en förebyggande behandling, fotmassage och rådgivning.

Heidi heter jag och är dipl. medicinsk fotvårdsterapeut vid Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm. Jag håller mig ständigt uppdaterad och vidareutbildar mig för att kunna erbjuda den bästa och mest effektiva behandlingen.

Om du av någon anledning har svårt att ta dig till kliniken så gör jag även hembesök. Detta bokas per telefon och en extra avgift tillkommer beroende på avstånd från kliniken.

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar patientförsäkring.


Observera att om du vill boka en tid som ligger mindre än 12 timmar framåt så finns dessa inte med i bokningskalendern men kan bokas per telefon.

Varmt välkommen!

Telefon 0736322704
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-fre 08.00-20.00
Lördag 13.00-16.00
Adress
Aprikosgatan 35
16564 Hässelby
Hässelby