Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

MicroNeedling

ANSIKTE OCH HALS
MicroNeedling skapar en serie exakta, kontrollerade epidermala och dermala mikro-skador och därigenom stimuleras kroppens egen sårläkningsmekanism som bl a ökar produktionen av nytt kollagen och elastin.
acneärr
fina rynkor
hudbristningar
stora porer
slapp hud
ojämn hudfärg
kirurgiska eller traumatiska ärr
ANSIKTE, HALS OCH DECOLLTAGE
ANSIKTE
MicroNeedling skapar en serie exakta, kontrollerade epidermala och dermala mikro-skador och därigenom stimuleras kroppens egen sårläkningsmekanism som bl a ökar produktionen av nytt kollagen och elastin.
acneärr
fina rynkor
hudbristningar
stora porer
slapp hud
ojämn hudfärg
kirurgiska eller traumatiska ärr

Ansiktsbehandlingar


Rengöring av huden med OptiLight Daily Prep. Clarifying Peel Booster och därefter Revitalizing Peel 20%. Massage med PHA Massage Creme, med några droppar av guldmasken. Därefter OptiLight Whitening Treatment med gasväv. Avslutningsvis OptiLight Brightening Serum och en AF Vitamin C 20% Serum Capsule efterföljt av OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer, och vid behov en foundation i passande ton.
Örtpeeling-behandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeeling-lotion. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande eftervårdande produkter.
Mikroskopiska partiklar av örterna och specifika mineralsalter penetrerar ner i porerna och är aktiva i ca 2 dagar efter örtpeelingen tagits bort.
OBS! Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med Green Peel örtpeeling till efterbehandlingen som utförs 5 dagar efter örtbehandlingen.
Mycket djuprengörande och kraftfull peelande behandling som omfattar 2 olika behandlingstillfällen. Behandlingen går på djupet och förbättrar hud-konditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnesomsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm. Green Peel har en lugnande inverkan och anti-inflammatorisk effekt på acne.
OBS! I priset ingår behandling nr 2 som ska göras på 5:e dagen och 3st. produkter som skall användas mellan de 2 behandlingarna + 1 st. solskyddsprodukt (produkternas värde 1.065,-).
Del 1 och del 2 + 4 st produkter betalas vid första behandlingen!
Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal, död hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör huden och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen. Behandlingen består av rengöring, portömning vid behov, fuktmassage, revitaliserande dubbel-mask och avslutande hudvårdsprodukter
För dig som vill ha ett effektivare resultat än en vanlig ansiktsbehandling. Speciellt utvecklad för en livlös och trött hud med dålig blodcirkulation och fina linjer. Bra för en hud i behov av extra energi.
Den unika sammansättningen av växtbaserade ingredienser arbetar tillsammans för att ge huden en superfin uppfräschning och lyster. Passar nästan alla hudtyper utom den extremt känsliga huden. Vid ”svårare och allvarligare” hudproblem rekommenderar vi Green Peel Classic med för- och efterbehandling. Rengöring, gel super purifiant, green peel örterna, massage med ampull för respektive hudtyp, ansiktsmask samt avslutande creme.
Fresh Up - Mild behandling med stor effekt

Den mildaste av de tre örtpeelningarna. Huden får en fin lyster och samtidigt verkar peelingen både förebyggande och behandlande på rynkor, pigmentfläckar, stora porer och mild acne. Denna peelingen är också idealisk inför Green Peel Classic. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande eftervårdande produkter.
Den perfekta lunchbehandlingen. Önskar du en quick fix för ökad lyster och fräschör är Peel4Beauty behandlingen för dig. Behandlingen tar hand om lättare orenheter och ger sig på trött och livlös hud. Vi använder oss av de naturliga örternas kraft för att stimulera huden så den får en frisk och sund glöd och härlig lyster. Allt på bara 30 minuter!

Dr. Schrammeks örtpeeling är baserad på 100% rena örter. Blandningen av GREEN PEEL® består av örter som sjöfräken, åkerfräken, ringblomma, olika sorters alger, kamomill, styvmorsviol, spetsgroblad, lungört.Antioxidant eller clarifying, beroende på hudtyp.
Förstärker AHA-peelingens effekt
Intensive Eye Treatment Masque ger maximal långtidsverkande fukt till den känsliga huden kring ögonen, där de första fina linjerna och rynkorna visar sig. Padsen är indränkta i 10% Laktobionisk syra (PHA) i kombination med vitaminerna A, C och E. PHA återfuktar på djupet och stimulerar cellförnyelsen, verkar spänstgivande samt reducerar märkbart fina linjer. Gurkextrakt verkar avsvällande och återfuktande. Omedelbar uppiggande effekt på trötta ögon. Passar alla hudtyper. Parfymfri, parabenfri och allergitestad
Djuprengörande behandling. Rengöring, varma handdukar, AHA/PHA-peeling, portömning, högfrekvens (vid behov), djuprengörande mask och vårdande kräm.
Skön ansiktsbehandling för alla hudtyper. Rengöring, AHA/PHA-peeling och med den unika GULDmasken, som minimerar fina linjer och rynkor, ger jämnare hudton och en intensiv återfuktning av huden. Ger underbar lyster!. Kom ner i varv med varma handdukar och avkopplande skalp- ansikts- och dekolletagemassage. Avslutas med vårdande kräm.
Passar alla hudtyper.
Förebygger och behandlar matt och livlös hud, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, förstorade porer och oren hud.
Rek. 6-10 behandlingar med ca 2 veckors intervall. Snabbt och långverkande resultat.
Rengöring, toner, AHA/PHA-peeling,mask anpassad till din hudtyp, serum, c-vitamin, ögonkräm, vårdande kräm och foundation (valfritt).
Lyxa till det med denna underbara ansiktsbehandling som innehåller allt din hud önskar sig! Rengöring, varma handdukar, hudanalys, AHA/PHA-peeling i kombination med booster, portömning (vid behov), brynplock, skalp- ansikts- och dekolletagemassage, special-masken, ögonmask, handbehandling med peeling & handmassage. Behandlingen är balsam för såväl hud som själ!
Passar alla hudtyper.
Förebygger och behandlar matt och livlös hud, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, förstorade porer och oren hud.
Rek. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors intervall. Snabbt och långverkande resultat.
Rengöring, AHA/PHA-peeling, serum, vårdande kräm och foundation (valfritt).
Skön ansiktsbehandling för alla hudtyper. Rengöring, AHA/PHA-peeling och mask anpassad till din hudtyp. Kom ner i varv med varma handdukar och avkopplande skalp- ansikts- och dekolletagemassage. Avslutas med vårdande kräm.
Fibrom eller skintag

Fransar & Bryn

Brynvaxning
10 min 175,00 kr
Förutom att färga fransar & bryn formar vi brynen, peelar ögonpartiet med en skonsam peeling, och lägger den underbara ögonmasken som har dessa egenskaper:
Intensive Eye Treatment Masque ger maximal långtidsverkande fukt till den känsliga huden kring ögonen, där de första fina linjerna och rynkorna visar sig. Padsen är indränkta i 10% Laktobionisk syra (PHA) i kombination med vitaminerna A, C och E. PHA återfuktar på djupet och stimulerar cellförnyelsen, verkar spänstgivande samt reducerar märkbart fina linjer. Gurkextrakt verkar avsvällande och återfuktande. Omedelbar uppiggande effekt på trötta ögon. Passar alla hudtyper. Parfymfri, parabenfri och allergitestad!
LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

VARFÖR LASHLIFT?
Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut.

HUR GÅR DET TILL?
Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggran precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR…
Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

ATT TÄNKA PÅ EFTER…
Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

HÅLLBARHET
Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

OBS! - Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).
LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

VARFÖR LASHLIFT?
Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut.

HUR GÅR DET TILL?
Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggrann precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift. Brynen färgas och vaxas eller plockas med pincett.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR…
Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

ATT TÄNKA PÅ EFTER…
Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

HÅLLBARHET
Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

OBS! - Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).
LashLift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

VARFÖR LASHLIFT?
Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut.

HUR GÅR DET TILL?
Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggrann precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift. Brynen färgas och vaxas eller plockas med pincett. En vårdande keratinbehandling för både fransar och bryn appliceras för att återställa strånas naturliga skydd, låsa in färgen och tillföra närande keratin.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR…
Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

ATT TÄNKA PÅ EFTER…
Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

HÅLLBARHET
Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

OBS! - Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).
Med pincett.

Händer & Fötter

- Fotbad
- Förhårdnader filas
- Naglarna klipps/filas och görs fina
- Underbar fotmassage

Behandlingen avslutas med Exuviance underbara Heel Repair. Dessutom bjuds du på en god kopp the.

Tillval vid fotbehandling: Målade naglar 75 kr

OBS! Vid problem med fotvårtor, svamp och dylikt ska du vända dig till en medicinsk fotvårdare!

IPL

Boka alltid en tid för konsultation om du inte har gjort behandlingen innan. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen. Hårstrået måste innehålla pigment, det går inte att behandla blonda, grå eller röda hårstrå.
Detta priset är ett från-pris. Du får ett exakt pris vid konsultationen. Området som ska behandlas ska rakas dagen innan behandlingen.
Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen!
Hårstrået måste innehålla pigment, det går inte att behandla blonda, grå eller röda hårstrå.
Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen!
Hårstrået måste innehålla pigment, det går inte att behandla blonda, grå eller röda hårstrå.
Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen!
Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen!
Hårstrået måste innehålla pigment, det går inte att behandla blonda, grå eller röda hårstrå.
Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen!
Hårstrået måste innehålla pigment, det går inte att behandla blonda, grå eller röda hårstrå.
Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen!
Hårstrået måste innehålla pigment, det går inte att behandla blonda, grå eller röda hårstrå.
Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen!
Du får en fräschare hud med ny lyster, mindre porer, reducerat antal kärl och pigmentförändringar.
Boka alltid en konsultation om du inte har gjort behandlingen tidigare. Kostnaden för konsultationen dras av vid första behandlingen!
Behandling av kärlförändringar med IPL (Intensivpulsat Ljus)
Teleangiektasier - ytliga röda blodkärl, synliga under hudens yta
Rosacea - inflammatorisk hudsjukdom i ansiktet
Vissa röda födelsemärken
Spindelkärl - små, synliga blodkärl som uppträder precis under huden
Röd näsa och näsvingar
Kärl på halsen, på bröstet
Hudföryngring med IPL tekniken

Vi vill alla ha perfekt hud. Teknologin för hudföyngring har gjort enorma framsteg så du kan få en fräschare hud med ny lyster, mindre porer, reducerat antal kärl och pigmentförändringar.

Kosmetisk Tatuering

Tänk på att inte dricka kaffe, te eller Coca-Cola innan besöket (samma dag). Ta inte heller omega3-complex eller smärtstillande tabletter som innehåller acetylsalicylsyra.
(inom 3 månader)
Tänk på att inte dricka kaffe, te eller Coca-Cola innan besöket (samma dag). Ta inte heller omega3-complex eller smärtstillande tabletter som innehåller acetylsalicylsyra.
Tänk på att inte dricka kaffe, te eller Coca-Cola innan besöket (samma dag). Ta inte heller omega3-complex eller smärtstillande tabletter som innehåller acetylsalicylsyra.
Tänk på att inte dricka kaffe, te eller Coca-Cola innan besöket (samma dag). Ta inte heller omega3-complex eller smärtstillande tabletter som innehåller acetylsalicylsyra.
Tänk på att inte dricka kaffe, te eller Coca-Cola innan besöket (samma dag). Ta inte heller omega3-complex eller smärtstillande tabletter som innehåller acetylsalicylsyra.
Inkl. återbesök
Fransmarkering.
Terapeuten för ner pigmentet nära ögonfransarna, med en metod som påminner om brodyrtekniken, och en tunn fin linje som framhäver ögonen skapas.
Ofta får kunder höra att de ser piggare ut eftersom deras ögon ofta ser lite större ut.
Tänk på att inte dricka kaffe, te eller Coca-Cola innan besöket (samma dag). Ta inte heller omega3-complex eller smärtstillande tabletter som innehåller acetylsalicylsyra.

Make Up

ART DECO make-up är av högsta kvalité. Allergitestat (ej på djur), mycket prisvärd och massor av vackra färger att välja på.
ART DECO make-up är av högsta kvalité. Allergitestat (ej på djur), mycket prisvärd och massor av vackra färger att välja på.
ART DECO make-up är av högsta kvalité. Allergitestat (ej på djur), mycket prisvärd och massor av vackra färger att välja på.
ART DECO make-up är av högsta kvalité. Allergitestat (ej på djur), mycket prisvärd och massor av vackra färger att välja på.

Massagebehandlingar

En graviditet är i sig ett mirakel och kan vara underbar men kan också vara jobbig för kroppen. Behovet av avspänning ökar och över 80% av alla som väntar barn får vid något tillfälle ont i ryggen under graviditeten.


Gravidmassage hjälper mot svullna ben, värk i rygg, nacke och ben den främjar även cirkulationen i lymfsystemet och i blodomloppet. Massage ger också ett ökat välbefinnande, avkoppling och en ökning av musklernas flexibilitet. Detta sammantaget kan hjälpa dig när du kommer fram till förlossningen.

Självklart gäller det vanliga att om du är sjuk eller har feber skall all massage undvikas. Har man problem med blödningar eller andra graviditetsrelaterade problem ska man kontakta läkare. För övrigt rekommenderas att man undviker massage under de första tretton veckorna av graviditeten, detta som en ren säkerhetsåtgärd, då dessa veckor är de mest känsliga.
En graviditet är i sig ett mirakel och kan vara underbar men kan också vara jobbig för kroppen. Behovet av avspänning ökar och över 80% av alla som väntar barn får vid något tillfälle ont i ryggen under graviditeten.


Gravidmassage hjälper mot svullna ben, värk i rygg, nacke och ben den främjar även cirkulationen i lymfsystemet och i blodomloppet. Massage ger också ett ökat välbefinnande, avkoppling och en ökning av musklernas flexibilitet. Detta sammantaget kan hjälpa dig när du kommer fram till förlossningen.

Självklart gäller det vanliga att om du är sjuk eller har feber skall all massage undvikas. Har man problem med blödningar eller andra graviditetsrelaterade problem ska man kontakta läkare. För övrigt rekommenderas att man undviker massage under de första tretton veckorna av graviditeten, detta som en ren säkerhetsåtgärd, då dessa veckor är de mest känsliga.
Endast för kvinnor.

En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Effekten av massagen förstärks genom att terapeuten håller flata, äggformade stenar i händerna. Ökar blod- och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, rengörande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk, ledinflammation och ger energi.
Endast för kvinnor.

En otroligt avslappnande, effektiv behandling för kropp och själ. Effekten av massagen förstärks genom att terapeuten håller flata, äggformade stenar i händerna. Ökar blod- och lymfcirkulationen, ger en avslappnande, rengörande och lugnande effekt. Minskar muskelvärk, ledinflammation och ger energi.

Piercing

I priset ingår läke-örhängen och rengöringsservetter
Att ta hål i öronen är något man gör för att bli vacker, men det är också ett medicinskt ingrepp. Vi är fast beslutna att göra allt vi kan för att du ska känna dig trygg och säker när du tar hål i öronen.

Emla-salva som finns receptfritt på Apoteket rekommenderas om man smärtkänslig. Sätt rikligt på fram- och baksidan av öronsnibben 1 timme innan du kommer.
Priset inkluderar nässmycke och rengöringsservetter
I priset ingår läke-örhänge och rengöringsservetter
Att ta hål i öronen är något man gör för att bli vacker, men det är också ett medicinskt ingrepp. Vi är fast beslutna att göra allt vi kan för att du ska känna dig trygg och säker när du tar hål i öronen.

Emla-salva som finns receptfritt på Apoteket rekommenderas om man smärtkänslig. Sätt rikligt på fram- och baksidan av öronsnibben 1 timme innan du kommer.

HÅR&HUDbolaget / Hudterapeuten

Du hittar oss på Södergatan 2 i centrala Skurup, 2 minuters promenadavstånd från Pågatågstationen. Här får du hjälp med allt inom hår- och hudvård.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdag - Fredag 9.30 - 18.00
Lördag 9.30- 13.00
Adress
Södergatan 2
274 34 Skurup
Öppna i Google Maps 🗗