Vad vill du boka?Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Sorgbearbetning

I mina samtal med människor har det ofta funnits en sorg av något slag som hindrat från att komma vidare. Det gjorde att jag letade efter en metod där jag kunde erbjuda en hållbar lösning till personer som ville göra en förändring. Något som gjorde att personen kunde gå vidare på sin väg i livet.

Jag är certifierad handledare i sorgbearbetning och kan erbjuda en kurs som tar dig vidare i din sorg och inte bara prata om den.

Sorgbearbetning är en individuell kurs som innehåller 8 tillfällen x 60 minuter samt bok och material. Kostnaden för kursen är 5 900:-.

Mer om denna kurs finns att läsa på min hemsida under fliken "Sorgbearbetning" och "Kurs hos mig" vilket rekommenderas innan du gör en bokning.

Om du har frågor går det även bra att kontakta mig via e-post eller telefon.

Energiarbete

Healing är en metod som är stressreducerande och avslappnande. Jag brukar säga att det är som en själslig massage, men den ger så mycket mer förutom en skön känsla i kroppen.

De healingtekniker som jag använder mig av är Holy Fire Reiki/ UsuiReiki, KarunaReiki® och Atlantisk högfrekvent healing.
Healing är en metod som är stressreducerande och avslappnande. Jag brukar säga att det är som en själslig massage, men den ger så mycket mer förutom en skön känsla i kroppen.

De healingtekniker som jag använder mig av är Holy Fire Reiki/ UsuiReiki, KarunaReiki® och Atlantisk högfrekvent healing.

Mixat

En mixad session som innehåller både stödjande samtal och healing - vi startar med samtalet och avslutar med healingen.

En mixad session som innehåller ett längre stödjande samtal och avslutar med healing.
En mixad session som innehåller ett stödjande samtal på 30 minuter och en längre behandling av healing.

Samtalsessioner

När du köper sessioner i coaching av mig handlar det om ett samarbete och om ett delat ansvar - jag håller i samtalsprocessen medan du arbetar med det som kommer fram under samtalet. Kan vara en vilja till förändring, eller en kunskap om något hos dig själv. Jag coachar dig utifrån vad du vill finna för kunskap och/eller hitta lösningar inom.
Ibland finns det ingen att tala med. Det kanske inte går att tala med nära och kära om just det du vill tala om. Då kan jag vara en avlastningsplats, ett bollplank, en hjälp för dig att komma vidare i ditt liv.

En av mina styrkor är att lyssna, utan att värdera eller döma.


HallimaC AB

Välkommen till HallimaC AB!

Hos mig erbjuds stödjande samtal, sorgbearbetning, coaching, healing och meditation.

Att må bra själsligt är viktigt för att må bra i övrigt, vilket gör att din energi finns där den ska vara.

I mina möten med människor handlar det om vad denne har att berätta utan att värderas eller dömas - varje upplevelse är unik och varje människa är unik.

Varmt välkommen!

Telefon 073-8274740
Webbsida
E-post
Öppettider Öppettider ses via Boka Direkt.

Kvällstider kan ordnas.

Om du har frågor eller funderingar kring tider eller mina tjänster så kontakta mig.
Adress
Jakob Sjöléns väg 8
854 61 Sundsvall