Boka Vitamin och mineralbehov 25 min , 490,00 kr

Behöver du verkligen äta alla tillskott du köpt? Är det bra att äta allt hela tiden? Hur mycket behöver du och hur ofta ska du äta tillskott? Du får svar på dessa frågor och vad det är som kroppen verkligen vill ha och behöver få för att vara stark. Kinesiologi testar med hjälp av muskeltester. Du kommer känna att vissa tillskott gör dig stark.

Ta gärna med dig det du äter av tillskott idag. Du kommer spara pengar i längden, då du bara behöver köpa de tillskott du verkligen behöver.

”It´s not the poison it’s the dosage”

F6732008-7881-445B-9C04-28E7BE8DAC49.jpg
Medlem i Massörerna

HandsOn Kroppsterapi

Var snäll med kroppen så att själen orkar bo i den!

Ser helheten och individen!

Smärta har sällan bara EN orsak. Därför kombinerar jag en rad olika tekniker, anpassat till dig.
Om du har ont i magen eller en axel som värker, ett knä som smärtar eller en arm som inte gör som du vill, ständig huvudvärk, eller käkar som är låsta, stress i alla dess former– så får du hjälp här.

Vad säger kunden:

Vad hade du för problem?
Jag hade stora problem med min IBS, värk i ben, knän, höfter, bäcken, rygg, axlar, nacke och huvudvärk så gott som dagligen. Jag var ständigt trött och vaknade ofta med ont i kroppen redan innan jag ens hunnit stiga upp. Alvedon, Ipren, bamyl koffein och voltarensalva var mitt dagliga intag.

Hur upplevde du din behandling?
Gjorde 5 behandlingar och gick därifrån med lätta steg varje gång.
Fick med mig övningar hem och bra tips och råd.

Vad fick du för resultat?
Idag har jag ingen värk i kroppen, Jag orkar hålla upp axlarna.
Har inte haft huvudvärk sedan första behandlingen. Min mage är inget problem alls längre. Jag orkar mycket mer idag och känner mig inte trött och irriterad längre. Jag har helt enkelt fått en ny livslust istället för att bara försöka hålla det onda inom kontroll. Har inte ätit en enda värktablett sen mina behandlingar.

Det är lättare än du tror och går fortare än du förväntar dig!

Jag är kroppsterapeut, Diplomerad massageterapepeut utbildad på Axelsons Massage Institute. och dipl. kinesiolog , är även Diplomerad Kinesiolog, Lic. & Kostrådgivare bl.a.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet måndag, onsdag och fredag mellan 9 och 18 - om inget annat är avtalat. Ring alltid om du behöver en akut tid!
Adress
Konstgjutarvägen 14
121 44 Stockholm
Johanneshov
Öppna i Google Maps 🗗