Vad vill du boka?

Ta gärna kontakt med mig om mer info om mina behandlingar

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandling

Avslappnande behandling som innehåller rengöring, hudanalys, brynvaxning inkl färg och peeling.
Behandlingen inleds med rengöra ansiktet och hals. Därefter gör en grundlig hudanalys.
Ger en avslappnande och näringsrik massage som följs av en välgörande ansiktsmask. Sedan avslutas behandlingen med en vårdande dagcreme för just din hudtyp.
Rengöring ansikte och hals. Ger en avslappnade och näringsrik massage som följs av en välgörande ansiktsmask. Sedan avslutas behandlingen med en vårdande dagcreme för just din hudtyp. Här ingår inte brynvaxning. Men du kan givetvis boka in som extra om så önskas.
- Adresserar ett flertal problem, från slapp till torr hud.
- Rensar, avgiftar och ger omedelbar lyster.
- Återfuktar och fräschar upp huden för ett hälsosammare utseende.
- Återställer elasticitet och stramar huden
- Passar alla hudtyper

Djuprengörning
Peeling
Detox Mask
Serum
Ögonmask
Dagcreme/Nattcreme
Oljemassage

Fransfärg

Färgar fransarna i önskad färg. Använder mig av refectocil. Hållbart upp till 6veckor

Hårförlängning

Ta kontakt med mig innan. Detta pris är per timme
Hårförlängning av 6 olika metoder. Först bokar man en gratis konsulation. Vi går igenom ditt hår och vilken metod mm.

Vaxning

Det finns en del viktiga punkter att tänka på och komma ihåg innan man börjar vaxa sig. Gör man inte det kan det hända att vaxningen inte blir lika effektiv eller finns det också risk att huden kommer till skada.

Det är alltid bra med lite längre hår när man blir vaxad, minst 5 mm, för att allt ska följa med och för att man ska förhindra snabb utväxt. Man ska också undvika att raka sig mellan vaxningstillfällena för att vissa hår inte ska vara förkorta när man vaxar sig igen.
Undvik att smörja in dig med body lotion/creme innan vaxningen. Body lotion/creme gör att vaxet fäster sämre på huden. Efter vaxningen kan en del personer reagera med lite hudirritation vilket är helt normalt. Detta brukar lägga sig inom några timmar. Under de första 24 timmarna rekommenderar vi att du inte solar, badar eller smörjer in dig med parfymerad lotion.
Vaxbehandling; Vi börjar med att titta igenom det område som ska vaxas. Därefter torkar vi av med sprit, smörjer in med en gel som bedövar och avslutar med en olja
Bröst/Mage
75 min 490,00 kr
Rygg
60 min 480,00 kr
Vid extremt håriga ben eller manliga ben så blir priset dyrare pga att det går åt mer produkter
Vaxning-haka
30 min 250,00 kr

Kostrådgivning

Vill du ha hjälp med kosten? Gå ner i vikt? Behålla din nuvarande? Eller bara vill ha tips och idéer? Jag hjälper dig hela vägen. Program anpassat efter dig. i Priset ingår 4 tillfällen till att börja med men du får allt som du behöver för att klara dig själv efteråt eller varför inte boka upp några månader.

Make up

Make up
120 min 400,00 kr Mer info
Först börjar vi med att komma överens om hur du önskar make up. Tar fram rätt färger mm. Efteråt går vi igenom vilka produkter jag har använt mig av. Man kan boka till andra behandlingar samtidigt som tex brynvaxning mm.

Öronljusbehandling


Jag erbjuder nu behandling med öronljus eller ni kan köpa hos mig och göra det själva hemma. Öronljus med propolis lindrar och påskyndar läkning vid öronproblem. Propolis är en naturlig, antibiotiskt, inflammationshämmande substans. Den har en hälsosam och förebyggande effekt. Främjar och påskyndar läkning, bekämpar virus, bakterier och inflammationer på ett naturligt sätt. Öronljusbehandling minskar trycket i mellanörat och det uppstår en skorstenseffekt. Värmen och undertrycket mjukar upp vaxproppar och avlagringar i örongångarna. Tilltäppta porer, blockeringar friläggs och en läkningsprocess påbörjas.

Behandling med öronljus lindrar och påskyndar läkning bl.a. vid kronisk öroninflamation, vaxproppar i hörselgångarna, klåda, irritationa och eksem i öronen, tinnitus/öronsusningar, stressymptom, huvudvärk, sömnlöshet, tilltäppta porer, lock för öronen, ojämnt tryck i området öron, panna och bihålor vid förkylning.

Ögon Mask

Reducerar mörka och trötta ögon.

Harmoni

Hej, Välkomna till min mysiga salong. Erbjuder vaxning, ansiktsbehandlingar, kostrådgivning, brynvaxning , frans och brynfärg mm. Jag är utbildad inom samtliga behandlingar. Oavsett vilken behandling du väljer är mitt mål att du ska känna dig avkopplad, harmonisk när du lämnar Harmoni.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Efter överenskommelse eller efter 17,00
Adress
ÖRSTAVÄGEN 27
692 72 Kumla
Kumla
Öppna i Google Maps 🗗