Vad vill du boka?

Varmt välkommen!

Kristina heter jag och driver företaget HavsFrun. Inriktningen är massage och hälsa för kropp, sinne och själ. Erbjuds gör bl a svensk klassisk massage, regndroppsteknik, energimassage och healingmassage. Endast naturnära ekologiska massageoljor och produkter används i behandlingarna. Titta gärna in på hemsidan för mer info. www.havsfrun.net

Du kan boka tid både i Karlskrona (Ö. Köpmansgatan 9) och på Aspö (Hyttevägen 32). Öppettider efter tidsbokning/ök. Pensionärer/Studerande/Arbetslösa erbjuds 100 kr rabatt på ordinarie priser (gäller ej vid bokning av 30 minuter).

Hittar du ingen tid som passar är du välkommen att kontakta mig på 0702824379 (kl.10-16) alt. mail till havsfrun@telia.com

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Karlskrona

Svensk klassisk massage är en djupgående massagebehandling. Effekter av S.K.M kan vara följande: Mjukar upp spända muskler samt ökar blodgenomströmningen genom muskeln. Massage sägs även stärka immunförsvaret samt frigöra "måbra hormonet" oxytocin varvid kroppens allmäna välbefinnande förstärks, öka koncentrationsförmågan samt ge en lugnare, djupare andning och mer avslappnad kropp.

Höst/vinter använder vi oss av lätt uppvärmda massageoljor, vilket ger en värmande och behaglig känsla.
Halvkroppsmassage som är djupgående men samtidigt avslappnande, med fokus på rygg, nacke och axlar.

Höst/vinter använder vi oss av lätt uppvärmda massageoljor, vilket ger en värmande och behaglig känsla.
Regndroppsmassage är en mjuk, lugn och upplyftande teknik som verkar effektivt på hela kroppen speciellt rygg och nacke. I regndroppstekniken kombineras lätt beröringsmassage med kraften från eteriska oljor av högsta terapeutiska kvalitet. Upplev och njut av de härligt doftande oljorna som mjukt och varsamt masseras in med speciella tekniker och mjuka strykningar.

OBS! Du kan även välja "fördjupad regndroppsmassage". I denna massage använder vi fler oljor bl a välgörande frankincense. Priset för fördjupad regndropp är 600 kr. Var vänlig skriv i meddelanderutan om du önskar denna variant.
I regndroppstekniken kombineras lätt beröringsmassage med kraften i eteriska oljor av högsta terapeutiska kvalitet. Det är en energigivande teknik som vitaliserar, balanserar, renar och förnyar kropp och själ. Upplev och njut av de tio bibliska oljorna som mjukt och varsamt masseras in med speciella tekniker och härliga fjäderfingerstrykningar.
Healingmassage är en helkroppsbehandling och en upplevelse utöver det vanliga. Du masseras ur ett holistiskt perspektiv med underbart väldoftande ekologiska oljor samt avslutas med en härligt lätt ansiktsmassage.
Energimassage passar i stort sett alla, den ges sittande med kläderna på.

Energimassagen har sitt ursprung i 900-talets Japan, metoden kallas också ibland rätt och slätt för Japansk massage. Det är en massagevariant som ges med snabba och lätta grepp på bl a huvud, nacke, axlar, rygg, armar och händer. Med tryck, skakningar, taptoment samt andra olika tekniker stimuleras ett stort antal akupunkturpunkter längs kroppens meridianer/energikanaler.

Syftet med massagen är att skapa balans mellan energiflödena i kroppen. Dess effekt kan vara uppiggande eller avslappnande beroende på vad som behövs i stunden.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

HavsFrun

I Karlskrona delar vi lokal med Annies Kropp & Själ och Rekologi på Energikällan Östra Köpmansgatan 9

Tillsammans skapar vi din perfekta upplevelse!

Väl mött / KristinaGDPR hos mig

Som du säkert känner till ska varje företag, myndighet och organisation redovisa vilka typer av personuppgifter som de har lagrade, användningsområde samt hur länge man sparar uppgifterna.

I samband med att du bokar tid hos mig ingår vi ett avtal och du lämnar då också ett antal personuppgifter till mig. Jag tar endast in precis så mycket uppgifter som är nödvändiga för att utföra min tjänst till dig.

Personuppgifter som sparas i mitt företag är namn, adress, mailadress och mobilnummer som finns i det mail som automatgenereras från bokningssystemet, detta för att kunna hålla koll på tidsbokningarna.

Det automatgenererade mailet raderar jag senast en vecka efter det att du besökt mig.

Informationen som finns i Boka Direkt har du oftast lagt in själv. Här behöver du därför själv ta ställning till om du vill ha informationen kvar eller inte och därefter aktivt logga in dig och radera dina personuppgifter. Behöver du hjälp med att radera dina personuppgifter i Boka Direkt, är du välkommen att höra av dig till mig, så hjälper jag dig med detta.
Telefon 0702824379
Webbsida
E-post
Öppettider Enligt tidsbokning/ök.
Adress
Östra Köpmansgatan 9
371 32 Karlskrona
Samt på Aspö Hyttevägen 32
Öppna i Google Maps 🗗