HB Naturhälsa

betyg4.8 Fantastiskt bra(13 betyg)
Stationsgatan 4A, 574 31, Vetlanda
OBS! Flyttar till ny lokal i Mars. I Februari är det öppet som vanligt och jag har vidtagit alla åtgärder som folkhälsomyndigheten har rekommenderat. Detta för att du ska känna dig trygg i behandlingen och i den lokala miljön. För Februari månad är det en behandling som jag erbjuder rabatt på Kopping för att stärka immunförsvaret 15%. HB naturhälsa kommer flyttas till Sävsjö så från och med Mars kommer jag att införa akupunktur och örtmedicin som behandling. Koppingbehandlingarna, gua sha och dornbehandlingen kommer finnas kvar som enskilda behandlingar också. Passa på att boka in i Februari om ni önskar behandling i Vetlanda. Presentkort finns att köpa på min sida här på Boka Direkt. Gratis parkering med p-skiva finns mittemot COOP på Bangårdsgatan (2 timmar) samt på andra sidan järnvägen (24 timmar),Infart från Järnvägsgatan.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Helena

noImage
Helena Balog
(13 betyg)
Akupunktör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
13 betyg
till Helena Balog
Trevlig, lyhörd, mjuk och förklarade vad hon gjorde
till Helena Balog
Avkopplande och lugnt. Jag rekommenderar att gå till Helena.
till Helena Balog
Mycket professionellt bemötande och flexibla öppettider Kommer definitivt att boka igen Stort tack
till Helena Balog
Hon var jättebra. Förklarade enkelt vad hon gjorde på mig och hur jag kommer känna dagarna efter mm. Kroppen känns lättare och värken avtagit.

Om företaget

Här på HB Naturhälsa arbetar jag utifrån TCM (traditionell kinesisk medicin.)som omfattar en helhetssyn där allt spelar in och alla individer är unika. Jag erbjuder olika behandlings metoder som kan ges enskilt. Eller i kombination då de är individuellt anpassade inom behandlingsområdena Kopping, Gua Sha, Dorn Metoden och Öron behandling. Helena Balog är akupunktör, utbildad på Nei Jing Akademin i Falköping. En 3-årig yrkesutbildning inom traditionell kinesisk medicin, klassisk akupunktur och moxibustion på Nei Jing Akademin. Sista 1,5 året med praktik. I utbildningen ingår även öron akupunktur, Gua Sha, Kopping och Örtmediciner. Certif. i Dornmetod. Traditionell kinesisk medicin gör gott för både kropp och själ. Varmt välkommen till mig.

Bilder