Vad vill du boka?

Önskar du tider som inte syns i kalendern kontakta mig så kan vi se om vi kan komma överens om någon tid.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Svensk-polynesisk akupressur-massage Halvkropp, 30 min

Under en 30 minuter behandling får man hjälp för att lösa upp
blockeringar i muskulaturen av rygg, nacken och axlar vilken har orsakat
domningar i armar ,migrän, ischias, ryggvärk trötta muskler i nacke och rygg,
Smärta och värk i stela leder och hårda muskler.
Hälsomassage frigör emotionell stress som lagrats i vävnader.
Pris 480:- (ink. Moms) 384:- (exk.moms)

Svensk-polynesisk akupressur-massage Halvkropp, Plus 45 min

Under en 45 minuter behandling får man hjälp för att lösa upp blockeringar i muskulaturen i armar som ursakar till alvarliga problem med rörligheten i armar. Tennisarm i kombination med nacke och axelbesvär. axlar, motverkar migrän, ischias, ryggvärk, smärta och värk i stela leder och hårda muskler..
Pris 580:- (ink. Moms) 464:- (exk.moms)

Svensk-polynesisk akupressur-massage Helkropp , 60 min

Polynesisk hälsomassage med olja innebär tryckande med tummar och pressande med handflator som behandlar djupt liggande bindväv, vilket stimulerar lymfan (vävnadsvätskan).
Behandlingen är även bra mot vätskeansamlingar och celluliter.
En cellulit är en inflammation i fett-vävnaden som gör att huden svullnar
Pris 760:- (ink. Moms) 608:- (exk.moms)

Svensk-polynesisk akupressur-massage Helkropp (Lyx) 70 min

I hälsomassage (70 min Lyx) ingår en lyxig massage av ansikte, huvud och öron med Phytomers ansiktes serum, samt ansiktscreme som är rik på mineraler och näring och förbättrar hudens elasticitet.
Behandlingen är även bra mot vätskeansamlingar och celluliter.
En cellulit är en inflammation i fett- vävnaden som gör att huden svullnar
Pris 840:- (ink. Moms) 672 :- (exk.moms)

Svensk-polynesisk akupressur-massage Exklusiv,80 min

Efter 80 minuters behandling är kroppen och huden mer levande än någonsin. Blodet börjar flöda friare och kroppens flexibilitet ökar. Kroppens eget endorfin och energi frigörs vilket minskar smärtan och stress i kroppen samt ökar känslan av välbefinnande.
Som komplettering till 80 minuters behandling används Phytomers varma lermask. Den innehåller mineraler som mangan, magnesium, kalcium och jordsedimentsavlagringar. Den avgiftar djupt liggande vävnader, är välgörande mot värk och reumatism, ger vitalitet och ökar kroppens rörlighet.Behandlingen är även bra mot vätskeansamlingar och celluliter.
(En cellulit är en inflammation i fett- vävnaden som gör att huden svullnar upp och får ett madrasserat utseende). Celluliter uppstår huvudsakligen vid hormonella förändringar som orsakas av pubertet, p-piller, graviditet, klimakterium eller vid för mycket stress).I behandlingen ingår Phytomers fotinpackning med eteriska oljor, massage av ansikte, huvud och öron med Phytomers olja, samt ansiktscreme som är rik på mineraler och näring och förbättrar hudens elasticitet.
Pris 940:- (ink. Moms) 752:- (exk.moms)

Svensk-polynesisk akupressur-massage exklusiv plus tillägg,80 min

Kompletterande:
I hälsomassage (80 min plus) ingår Phytomers fotinpackning mer eteriska oljor, massage av ansikte, huvud och öron med Phytomers olja, samt ansiktscreme som är rik på mineraler och näring och förbättrar hudens elasticitet.
Som komplettering till 80 minuters behandling används Phytomers varma lermask. Den innehåller mineraler som mangan, magnesium, kalcium och jordsedimentsavlagringar. Den avgiftar djupt liggande vävnader, är välgörande mot värk och reumatism, ger vitalitet och ökar kroppens rörlighet.
Pris 1100:- (ink. Moms) 880:- (exk.moms)

Health & Beauty AB

Mitt mål är att stärka människors hälsa och välbefinnande,skapa förutsättningar för bättre framtidsberedskap och högre livskvalitet båda för privatpersoner och företag.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar 9-19
Lördagar 10-15
Adress
Salong Hått, Lilla Nygatan 2
411 09 Göteborg
Inom Vallgraven
Öppna i Google Maps 🗗