Vad vill du boka?

Meditation

Young Living

Presentation av Young Livings produkter.

Healning

Är en mycket effektiv metod för att totalt slappna av och släppa stress. Den förstärker livsenergin i kroppen och hjälper på så sätt till att skapa balans i den fysiska och psykiska kroppen. Reikihealing löser upp energi- och känslors blockeringar. I behandlingen ingår samtal ca 15 min.
Transhealing är en väldigt effektiv healingform där jag som healer öppnar upp för att ta emot någon från andevärlden, såsom guider, medicinmän och läkare. Transhealingen är mycket mer ”kirurgisk” än vanlig healing vilket innebär att det under vissa behandlingar blir snabba ”fysiska” förändringar för klienten. Du får alltid det som du behöver just nu. I behandlingen ingår 15 min samtal.

Massage

En svensk klassisk halvkropp i kombination med YL eteriska oljor blir en effektfull aroma massage både på det fysiska och emotionella.
En avstressande djupmassage med varma stenar. Värmen i kombination med de eteriska oljorna ger en kraftfull behandling både på det fysiska och emotionella.
Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar och blockeringar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar bla trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Den bidrar till att musklerna blir mer smidiga och elastiska. Hormonet oxytocin frigörs även och då minskas halten av stresshormoner i kroppen. Dessutom ökar den cirkulationen i blod-och lymfsystemen.
En mjukare massage med inslag av zonterapi. De eteriska oljorna stryks under foten och ryggen i kombination med olika massagegrepp. De eteriska oljorna är verksamma på virus, bakterier och inflammationer, vilka kan ligga inkapslade i ryggraden och där orsaka snedställningar. De eteriska oljorna har även inverkan på luktsinnet och hjärnan, vilket ger en känsla av välmående för själen. I denna behandling ingår healing om Du så önskar.
Lätt beröringsmassage för den som har ont i sin kropp eller känner sig stressad. Med mjuka massage grepp som ökar de rogivande hormonet oxytocin, vilket är avstressande för kroppen och själen.
Lätt beröringsmassage för den som har ont i sin kropp eller känner sig stressad. Med mjuka massage grepp som ökar de rogivande hormonet oxytocin, vilket är avstressande för kroppen och själen.