Vad vill du boka?

Hej och välkommen!

Du är alltid välkommen att kontakta mig på sms eller mail om du inte hittar några lediga tider.

- Maria Remnejsö


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Retreat

Helgen den 14- 16 juni kommer Maria Remnesjö att hålla en retreathelg på Hällesdalens gård, i Svenshöga ca 6 mil från Göteborg. Gården ligger alldeles vid havet och här kommer vi att meditera, yoga samt få möjlighet till långa promenader i Svenhögas underbara natur. Retreathelgen är gjord för alla och du behöver inte ha några förkunskaper.

Helgens upplägg ser följande ut:

Fredag:
18:00 Incheckning
19:00 Middag
20:30 Kvällsmeditation            

Lördag: 
08:00: Morgonyoga/meditation
09:00: Frukost
11:00: Meditationsvandring
13:00: Lunch
16:00 - 17.30: Yinyoga/andningsövningar/meditation
19:00: Middag
20:30: Meditation                 

Söndag:
08:00: Meditation
09:00: Frukost
11:00: Utcheckning

All kost som serveras under helgen är vegetarisk. 

Har ni några frågor kontakta gärna Maria på maria@helahalsan.com. 

Kostnad: 2750 kr/per person

Efter anmälan erhåller du all information om logi, betalning, färdbeskrivning, m.m. Bokning samt betalning, senast den 15 maj.

Varmt välkomna - Maria

Kurser

När vi stillar sinnet får vi möjlighet att hitta in till vårt inre lugn. Vi lämnar allt runt omkring oss för en stund och bara tillåter oss att vara här och nu. Vi fördjupar kontakten med oss själva genom vägledd meditation som ger dig en skön avslappning i kroppen, sinnet och själen. Du kan släppa onödig stress och oro.

Vi startar alltid med en muskulär avslappning för att sedan ledas in i en meditation. Meditationen utförs sittandes på stolar men vill du hellre sitta/ligga på golvet går det bra. Inga förkunskaper krävs, meditationen anpassas efter gruppen.

Recensioner från kursen:

”Genom meditationerna har jag fått kontakt med min egen förmåga, tillit till mig själv. Hittat en annan upplevelse av min kropp, det andliga. Fått en djupare känsla av gemenskap och att människorna runt omkring mig är värdefulla. Att känna glädje och att vara värdefull” – Yvonne

”En stunds avkoppling/avslappning från världen utanför har hjälpt mig att känna mig gladare, piggare och jag sover bättre om nätterna” – Per

Meditation kursstart: 6 tillfällen med start onsdag 13 mars kl 18.30 – 20.00. Datum: 13/3, 20/3, 27/3, 3/4 , 10/4, 24/4

Var: Munkebäcksgatan 4

Kursledare: Maria Remnesjö meditationslärare i de ”20 stegen”

Pris: 1050 kr per person

Betalning: Betalning via Swish 0733 – 95 95 11 eller på Bg 5512-4820. Du kan även betala kontant på kursdagen. Kvitto erhålles vid första kurstillfället.


Kan du av någon anledning inte boka dig på internet? Vänligen kontakta Maria Remnesjö på telefon 0733-959511 (Gärna via sms) eller e-post maria@helahalsan.com
Helgkursen är på 10 timmar (+2 timmars uppföljning), vi varvar teori med praktik. Kursen passar alla, såväl nybörjare som vana utövare.

Qi Gong övningarna är uppbyggda kring tre moment:

- Rörelse
- Tanke
- Andning

Med långsamma mjuka rörelser som kombineras med koncentration och medveten andning skapas en helhet som bygger upp och stärker dina inre organ och energikanaler. Detta skapar balans och du upplever dig mer avspänd och harmonisk. Du kommer att lära dig 10 grundrörelser som du kan känna dig trygg med och utöva hemma. Rörelserna motverkar problem som sömnsvårigheter, huvudvärk, högt eller lågt blodtryck, stress & oro samt stärker ditt immunförsvar. Rörelserna är hämtade från Michael Tse Balansing Gong.

När: Lördagen 30/3 kl 11-16 & Söndagen 31/3 kl 11-16

Var: Hela Hälsan, Torpagatan 8

Kursledare: Maria Remnesjö – Qi gong instruktör, meditationslärare, kinesiologi massör och hälsocoach.

Pris: 1200 kr per person

Betalning: Betalning via Swish på 0733- 959511 eller på Bg 5512- 4820. Du kan även betala kontant vid kursstart. Kvitto erhålles vid första kurstillfället.


Kan du av någon anledning inte boka dig på internet? Vänligen kontakta Maria Remnesjö på telefon 0733-959511 (Gärna via sms) eller e-post maria@helahalsan.com

Hela Hälsans Kurs- Och Behandlingscenter

Om mig

Mitt namn är Maria Remnesjö och jag har varit verksam terapeut i 20 år. Sedan 4 år tillbaka har jag min praktik på Munkebäcksgatan 4 i Kålltorp. En trevlig lokal med två behandlingsrum, ett meditationsrum samt ett större rum där jag håller workshops i yoga, qi gong och meditation.

Mina behandlingar:

Klassisk massage
Koppning
Helande massage
Medicinsk laser
Kinesiologi

Kurser som jag håller i:

Qi gong
Meditation
Yoga

Arbetssätt:

Jag ser kroppen som en helhet där fysik och psyke arbetar tillsammans. Första gången du kommer till mig så börjar jag alltid med att försöka fastställa orsaken till dina symptomer och besvär. Därefter ger jag en behandling där jag gärna varvar mina olika tekniker för att få ett så bra resultat som möjligt.

I mina behandlingar ser jag idag att många av våra besvär är stressrelaterade. Därför avslutar jag oftast med en teknik som reducerar din stress kroppsligt och själsligt. Detta brukar upplevas avslappnande och skönt.


Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Munkebäcksgatan 4
416 53 Göteborg
Kålltorp
Öppna i Google Maps 🗗