Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Psykolog

Psykolog samtal
Fullbokat
45 min 1.100,00 kr Mer info
I en terapi hos Lina Ekeroth kan du t ex jobba med nedstämdhet, ångest, oro, relationer, kris eller sorg men vad terapin ska fokusera på styrs helt av dina behov och önskemål.

Tjänster

Doula
30 min 550,00 kr Mer info
Doula under din din förlossning? Du kanske är nyfiken, undrar vad en Doula gör, om du vill ha en Doula. Boka en konsultation innan du bestämmer dig.
FUR - samtal, konsultation. I par eller den födande kvinnan

Massage

Massage
45 min 750,00 kr

Läkarbesök

Läkarbedömning kring misstänkt bråck eller rektusdiastas (delade magmuskler) som eventuellt kan behöva operation. Du kan ha fött barn nyligen eller länge sedan - eller kanske inte alls.
Vi har läkare med stor erfarenhet av dessa besvär liksom operation av dem. Undersökningen kan utföras med ultraljud.

Läkare har önskemål om att alla som önskar bedömning kring rektusdiastas har tränat bäckenbotten- och magmuskler strategiskt och regelbundet med individuellt utvalda övningar av terapeut eller utbildad tränare, men träningen ger inte de effekter som du önskar.
Behöver du först hjälp av träningen kan du boka besök hos terapeut/tränare här på Hela Kvinnans Klinik.

För mer info om läkarbedömning, maila info@helakvinnansklinik.se.

Gravid, besvär i exv bäcken, rygg, magmuskler

Naprapat: för dig som har ont i t ex rygg, nacke etc. alla våra naprapater är cert Mammamage tränare och kan därför även kolla magmusklernas funktion, diastas.
Vi behandlar ryggskott, nackspärr, ischias, graviditetsrelaterade besvär, axelbesvär.

Diagnostik: ultraljud, bäckenbotten och mage

Vi använder ultraljud som diagnostiskt hjälpmedel av hur dina magmuskler och/eller bäckenbottenmuskler arbetar och vi kan mäta diastas.

Vid önskemål om ultraljudsundersökning av bäckenbottenmuskelarbete (sker från magen och INTE vaginalt) behöver du ha urin i urinblåsan, så undvik toalettbesök precis innan besöket.

Vid besöket får du även - beroende på hur lång tid själva ultraljudsundersökningen tar - övningar som är anpassade till dig för att återträna kontrollen.

Träning, aktivering, personlig träning

Få hjälp med träning och övningar som anpassas just till dig. Det kan vara återträning efter graviditet, skada, operation eller sjukdom. Du som har större besvär har vanligen gått på konsultation först hos någon av våra naprapater eller läkare, innan du kommer till mig och får träningsprogram.
Du som främst vill komma igång utan någon speciell skada kan boka tid direkt till mig.
Vi tränar i vårt eget personliga gym där vi har varierad utrustning. Alla vi personlig tränare är certifierade mammamage tränare.
Varmt välkommen!
Medlem i Svenska Naprapatförbundet

Hela Kvinnans Klinik

En klinik för hela kvinnan, hela livet. Här står kvinnan i centrum och vi samverkar mellan våra olika professioner för att på bästa sätt hjälpa varje kvinna.
Fokusområden är under graviditet liksom efter förlossning eftersom stora förändringar i kroppen inträffar då - förändringar som kan visa sig många år senare.
Andra fokusområden är även kvinnan i klimakteriet liksom återträning till vardagen efter vissa sjukdomstillstånd som efter bröstcancer och underlivsproblematik.

Vi ser till helheten och vet att kroppen sitter ihop och samverkar. Ingen del är starkare än den svagaste länken, och den försöker vi hitta, få igång och sedan knyta in till helheten igen.

Vi vill även vara en mötesplats för kvinnor i alla åldrar genom våra föreläsningar, events och workshops.

Varmt välkommen!

Webbsida
E-post
Öppettider 06.00-21.00
Variera mellan olika dagar.
Adress
Skånegatan 73
116 37 Stockholm
Södermalm