1. Hem
 2. Hypnos Östersund

Helena Söderlund

betyg4.8 Fantastiskt bra(47 betyg)
, 831 30, Östersund
Livet kommer alltid hända, människor kommer alltid bete sig och våra ryggsäcker med livserfarenheter är olika tunga. Många gånger känner man sig som ett offer för omständigheterna trots att allt man vill är att njuta av livet som den man är. Vilket vi alla har rätt och möjligheter till ❣ Jag hjälper dig gärna på vägen. Följ gärna min blogg som du hittar på hemsidan, en gratisgåva väntar dig som registrerar dig. Du kan även gå med i min privata facebookgrupp, Helenas Livsåskådning för att ta del av inspiration och vägledning. Länkarna hittar du här på sidan. Varmt välkommen! Helena

Boka tjänst

Sessioner

 • Samtalssession
  60 minuterMer info
 • Vägledning - fråga & få råd
  30 minuterMer info
 • Human Design coaching
  60 minuterMer info

Förbetalda program

 • Mentorsprogramtider
  90 minuterMer info

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
47 betyg
Ann-Christine S.
Helena guidar mig och förklarar vad min undran egentligen handlar om. Det gör hon med kärlek och fullständig närvaro.

Visa mer

Ulrika H.
Helena var fantastiskt varm, lugn, inkännande och bekräftande! Gick igenom och fokuserade mycket på mina styrkor men också att skapa förståelse för mina lite känsligare definitioner. En timme som gav mycket!

Visa mer

Cajsa O.
Ljuvligt som alltid!

Visa mer

Kristina B.
Helen är väldigt kompetent och professionell och jag är mycket nöjd med vårt första coaching samtal. Jag fick svar på en massa saker som jag gått och funderat över i många år. Det gav mig massor att få lära mig mer om modellen Human Design av en person som behärskar den och därigenom förstår sig på mig och ser mina kvaliteter. Det kändes fantastiskt att det äntligen var någon som bekräftade så mycket av mig och mina starka sidor och varför jag inte någonsin känt jag passat in i näringslivet. Jag är själv certifierad i ett antal personlighets- och grupputvecklingsmodeller (DISC, Myers-Briggs/MBTI, Agerus) som jag även arbetat professionellt med, men ingen av dessa har ens varit i närheten av Human Design.

Visa mer

Om företaget

Helena vägleder dig att blomstra och trivas med dig själv och livet. Hon hjälper dig hitta vägen ur att känna sig fast, ur oro, kaos och ältande till inre lugn och trygghet. Helena vägleder på ett logiskt och intuitivt sätt utan dömande. Du får hjälp att möta det som är och har varit svårt så du kan läka och utvecklas. Till hjälp använder hon - HUMAN DESIGN, systemet som ger dig manualen att leva som dig själv och skapa det liv du vill ha. Tänk, det du tror är svagheter kan visa sig vara dina specifika superkrafter! METAMEDICIN, modellen som ger förklaringar till vad som ligger bakom dina fysiska symtom. HYPNOSYNTES, terapiformen som går förbi sinnets tankar in till kärnan av problemet där helandet sker. En session hos Helena utgår från dina bekymmer i nuet för att hitta och lösa roten till problemen. En väg att effektivt bli fri bekymmer, väcka upp ditt sanna jag och leva ut den potential som bor inom dig. En väg till att må så mycket bättre helt enkelt.

Bilder

Detaljer och kontakt