Helena Söderlund

betyg4.8 Fantastiskt bra(16 betyg)
, 831 30, Östersund
Livet kommer alltid hända, människor kommer alltid bete sig och vi har alla olika tunga ryggsäckar. Frågan är om man blivit ett offer för omständigheterna men istället vill njuta av sig själv och livet? Följ gärna min blogg som du hittar på hemsidan, en gratisgåva väntar dig som registrerar dig. Du kan även gå med i min privata facebookgrupp, Helena Resets your life för att ta del av inspiration och vägledning. Länkarna hittar du här på sidan. Varmt välkommen! Helena

Boka tjänst

Multidimensionell vägledning

  • Coaching Human Design20 minuter, 400 kr · Mer info
    Boka
  • Session60 minuter, 1 250 kr · Mer info
    Boka
  • Mentorsprogramtider90 minuter · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Helena Söderlund
(16 betyg)
Multidimensionell coach

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
16 betyg
till Helena Söderlund
Denna kvinna kan då verkligen sin sak !! Så tacksam över att ha gått kurser hos henne och skulle inte tveka att hoppa på en ny kurs för att vidare utveckla mina färdigheter! Ta chansen, det är värt varenda krona 🙏
till Helena Söderlund
Helena är fantastisk på att hitta orsaken till sinnesstämningen och/eller värken. Har hjälpt mig massor under årets lopp. Rekommenderar varmt hennes sessioner. Väl värd investering!
till Helena Söderlund
När tankarna snurrar i spinn hjälper Helena mig att sortera ut vad det handlar om och hjälper mig vidare. Det gör hon med skärpa och stort hjärta.
till Helena Söderlund
Magiskt, intuitivt och transformativt! Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos Helena. Jag är så tacksam över den klokhet och de förmågor som hon har, de har hjälpt mig så mycket på min resa!

Om företaget

Helena vägleder mentalt trötta kvinnor i sina bästa år ut ur livsledan till att blomstra och trivas med sig själv och livet. Helena är en intuitiv multidimensionell coach som logiskt och intuitivt vägleder utan dömande för att lösa de bakomliggande orsakerna till dina bekymmer och symtom. Du får samtidigt insikt i din human design så du enkelt kan navigera och förhålla dig till livet som den unika människa du är här för att vara.

Bilder