Helena Söderlund

betyg4.9 Fantastiskt bra(30 betyg)
, 831 30, Östersund
Livet kommer alltid hända, människor kommer alltid bete sig och vi har alla olika tunga ryggsäckar. Många gånger känner man sig som ett offer för omständigheterna trots att allt man vill är att njuta av livet som den man är. Vilket vi alla har rätt och möjligheter till ❣ Följ gärna min blogg som du hittar på hemsidan, en gratisgåva väntar dig som registrerar dig. Du kan även gå med i min privata facebookgrupp, Helenas Livsåskådning för att ta del av inspiration och vägledning. Länkarna hittar du här på sidan. Varmt välkommen! Helena

Boka tjänst

  • Samtalssession60 minuter, 1 250 kr · Mer info
    Boka
  • Human Design coaching60 minuter, 1 500 kr · Mer info
    Boka
  • Mentorsprogramtider90 minuter · Mer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
30 betyg
Helt perfekt, givande och stärkande som alltid ❤️
Helena når alltid fram till det som är viktigt och delar som behöver utvecklas. Jag är en mycket bättre version av mig själv efter att ha fått jobba med Helena! Tack! Du är fantastisk!
Helena hittar dom där små sakerna som gör att man kommer vidare i sina grubblerier och hon guidar en rätt i vad som kan vara svårt att hitta själv.
Denna kvinna kan då verkligen sin sak !! Så tacksam över att ha gått kurser hos henne och skulle inte tveka att hoppa på en ny kurs för att vidare utveckla mina färdigheter! Ta chansen, det är värt varenda krona 🙏

Om företaget

Helena vägleder dig att blomstra och trivas med dig själv och livet. Hon hjälper dig hitta vägen ur att känna sig fast, ur oro, kaos och ältande till inre lugn och trygghet. Helena vägleder på ett logiskt och intuitivt sätt utan dömande. Du får hjälp att möta det som är och har varit svårt så du kan läka och utvecklas. Till hjälp använder hon - Human design, systemet som ger dig manualen att leva som dig själv och skapa det liv du vill ha. Tänk, det du tror är svagheter kan visa sig vara dina specifika superkrafter! Metamedicin, modellen som ger förklaringar till vad som ligger bakom dina fysiska symtom. Hypnosyntes, terapiformen som går förbi sinnets tankar in till kärnan av problemet där helandet sker. En session hos Helena utgår från din aktuella situation och är en väg att effektivt bli fri bekymmer, väcka upp ditt sanna jag och leva ut den potential som bor inom dig. En väg till att må så mycket bättre helt enkelt.

Bilder