Boka The Personal Reconnection® Sara Jansson 60 min , 3.560,00 kr

Då du önskar ta emot The Personal Reconnection® behöver du boka två sammanhängande tider á 60 minuter. Betalning sker vid 1:a sessionen (totalt 333euro i svenska kr)

The Reconnection® är en tvåstegsprocess du endast gör en gång i livet. Det är ett personligt val där syftet är att återkoppla ditt inre energisystem med det yttre allomfattande Universella energisystemet. The Reconnection® rekommenderas när du är redo för förändring, personlig utveckling, och då du söker en klarare bild av din livsväg eller livsuppgift. Det ger dig möjlighet att nå din högsta potential, att hitta din unika väg i livet och att utvecklas optimalt på alla plan, snabbare än det tidigare varit möjligt.

Investeringen för The Reconnection® är alltid totalt 333 euro i hela Europa, oavsett utövare, och detta räknas om i svenska kronor efter aktuell dagskurs.

VIKTIGT!
Processen The Reconnection är ingen ersättning för läkarvård. Som utövare ställer jag inga diagnoser.
Om du har sjukdomar så rekommenderar jag dig att i första hand söka läkare. Har du av läkare diagnostiserad sjukdom får du gärna komma för healing, behåll dock din läkarkontakt. Sluta aldrig med av läkare ordinerad medicinering på egen hand utan vänd dig till din vårdgivare.

Sara Jansson är The Reconnection-Certified Practitioner™,
lärarassistent i The Reconnections internationella lärarteam och mentor för utövare. Hon driver Helhjärtat Center i Stockholm och där hittar du alltid välinformerade, professionella utövare av Reconnective Healing® och The Personal Reconnection®

Sara 2011 repr.jpg
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Helhjärtat Center

Mottagning för Hälsa, Välmående och Personlig Utveckling
Kurser, Föreläsningar, Workshop

Energihälsovård - Reconnective Healing
The Reconnection

RH-Practitioner Mentor

Massage, Zonterapi, Ekologiska ansiktsbehandlingar, Coaching, Samtalsterapi, Mindfulness, Meditation

Medial vägledning
Tidigare Liv Kanalisering

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Dynamiska öppettider
Adress
Rödabergsgatan 3
11333 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗