Vad vill du boka?

Behandlingar med fillers kan man göra av olika anledningar. Dels kan man addera volym, behandla rynkor, veck, ojämnheter. Man kan även korrigera asymmetrier, markera och framhäva olika regioner i ansiktsområdet. Områden i ansiktsregionen som kan behandlas är:
  • Läppar
  • Kinder
  • Käklinjen
  • Käkvinkeln
  • Hakan 
  • Näsan 
  • Med din säkerhet och dina önskemål i fokus jobbar vi tillsammans med dig för att uppnå de mest optimala och naturliga resultatet. Vi vill inte att det ska synas att du har varit hos oss. 
Om du är osäker kring vilken behandling du vill ha eller vilket märke du ska välja boka gärna en kostnadsfri konsultation så går vi igenom det tillsammans.

Har du svårt att hitta en passande tid?

Maila mig på aieh_heliz@hotmail.comOsäker på vad du ska välja? Boka nedanstående

Är du osäker på vilken av de olika varumärken du ska välja kan du välja detta alternativ. Då går vi igenom det tillsammans.

ÖPPNINGSERBJUDANDE

ALLA BEHANDLINGAR oavsett område och märke
Tänderna kan bli missfärgade med åldern och ett sätt att fräscha upp dem kan man bleka tänderna. Blekning kan göras genom två olika metoder hos tandläkaren. Klinikblekning eller hemmablekning med en skena som görs hos tandläkaren. I både metoderna använder vi den mest vävnadsvänliga material som finns i marknaden. Materialet är vävnadsvänlig och ger optimal färgförändring. Boka en tid nu så kommer tandläkare Nor Gradin, som har varit verksam i 12 år att ge dig det leendet du har längtat efter.
3 ml totalt

Revanesse (Prollenium)

Stylage (Vivacy)

Teosyal (Teoxane)

Juvederm (Allergan)

HAKBEHANDLING

Priset gäller per ml

KINDBEHANDLING

Priset gäller per ml

KONSULTATION

Tillsammans går vi igenom dina önskemål, ger din information och prisuppgift. Samt svarar på alla dina frågor och funderingar.

Piercing (naveln, näsvinge, septum,ögonbryn, tunga, labbet, mouche,öronsnibb)

Ange område i blekningen. Ord pris 600

Dermal Anchor (ange område i bokningen)

Heliz Aesthetics

Aieh Shahmohamadi har gått tandläkarutbildningen på Karolinska Instituet och har även gått vidareutbildningar i estetisk injektionsbehandlingar med fillers. Förutom grundkursen har Aieh även gått fördjupningskurser.

Hon använder sig främst av Stylage produkter som förutom att vara komplett även är högklassig. Stylageprodukter ger mig som behandlare
möjligheten att erbjuda dig en säker och överlägsen behandling. Jag erbjuder även behandlingar med Revanesse, Juvederm och Teosyal.
Instagram/facebook: a.heliz.aesthetics


Nor Gradin-Järvakliniken CITY

Nor Gradin har jobbat som tandläkare i 10 år, inom folktandvården och privata sektorn. Nor är allmäntandläkare med ett stort intresse inom tandvårdsrädsla och kirurgi.
För mig är varje möte med patient ett unikt tillfälle att lära sig om varandra.
Nor är klinikchef på Järvakliniken och kommer även att vara verksam på Järvakliniken City. Hos Nor kan ni även boka tandblekning. Boka din tid här eller besök
http://jarvakliniken.se


Telefon 0704558598
E-post
Öppettider
Adress
Repslagargatan 11
118 46 Stockholm
Södermalm