Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Samtalsterapi

Välkommen att träffa mig för att beskriva vad du vill arbeta med eller vad som fungerar mindre bra för dig. Vid valet av terapeut är min uppfattning att personkemi betyder mycket, och att man som klient har rätt att känna förtroende för den terapeut man väljer att arbeta tillsammans med. En kostnadsfri konsultation ger dig möjlighet att känna efter om jag är rätt terapeut för dig, eller för er som par, utan krav. Varmt välkommen att boka tid för konsultation!
En behandling börjar alltid med att vi tillsammans tittar på hur samspelet mellan dig och din omgivning fungerar. Vi kartlägger dina tankar, känslor, kroppsliga upplevelser och beteenden. Behandlingen utgår sedan från denna individuella analys och inriktar sig mot de områden av ditt liv där störst motivation till förändring finns.

Tillsammans kartlägger vi hur relationsproblemen uppstår just i ert fall och vilka beteende som gör att de hålls vid liv. På så vis kan vi hitta perspektiv på konflikten och göra den till ett gemensamt problem som måste lösas genom samarbete och ömsesidig förståelse i stället för anklagelser och aggression. Jag träffar er både enskilt samt tillsammans.
Detta är vanligtvis vår sista träff tillsammans under parterapin. Här samlar vi ihop de terapeutiska samtal och övningar som vi genomfört och sammanfattar de specifika nya kunskaper och strategier som paret fått med sig.
Om du är på resande fot, eller vill ha en tid när jag är på andra mottagningen.

Coaching

Unna dig att få handledning i ditt ledarskap. Lär dig hur du kan minska din egen och andras stress, bli bättre på att kommunicera med olika typer av människor, samt motivera dina medarbetare till bättre resultat . På köpet får du en ökad personlig trivsel men även en ökad trivsel på arbetsplatsen.

Hindestedt Terapi - Göteborg

Hindestedt terapi erbjuder behandling, utbildning och föreläsningar inom psykologi. Arbetet sker utifrån empiriskt validerade metoder med en teoretisk bas inom inlärningspsykologi och funktionell kontextualism. Arbetssättet klinisk beteendeanalys ligger till grund för metoder som kognitiv beteendeterapi (KBT) och acceptance and comittment therapy (ACT) m fl.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Götabergsgatan 24, 1 tr.
411 34 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗