Vad vill du boka?

Vill du boka en behandling men inte hittar någon tid som passar dig? Ring eller sms:a gärna direkt till Kristin för att hitta ytterligare tider som tex eftermiddag, tidig kväll.

Nytt! Norrtälje
Från september finns Kristin på Hälsokraft i centrala Norrtälje på onsdagar. Ring, smsa eller e-posta Kristin för att boka in en behandling i Norrtälje. Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hjärtkraft

Kristin Bomanson är Certifierad Rosenterapeut, handledare i Sorgbearbetning samt lärare i Soul Body Fusion® och Meditativ Fot, hand och huvudmassage. Hon har arbetat med kroppsbehandlingar, personlig utveckling och existentiella frågor i drygt 25 år.

Rosenmetoden är en mjuk och varsam kroppsbehandling som ger avslappning, ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, känslor och tankar. Rosenmetoden kan kompletteras med healing.

Kropp och Själintegrering (Soul Body Fusion®) skapar möjligheter för kropp och själ att förenas och balanseras. Många upplever det som att den är ett stöd i att hitta "hem" i oss själva samt öppna upp för slumrande potentialer.

Meditativ fot, hand och huvudmassage hjälper dig att stanna upp och "bara vara". Den underlättar kontakten med vår egen livskraft och möjlighet till förändring.

Telefon 070-631 24 36
Webbsida
Adress
Åsögatan 155 (Livsnycklars lokal)
11632 Stockholm
Södermalm