Vad vill du boka?

Bokar du fler behandlingar 60 minuter kan du köpa värdekort.
5 gånger ger 5%
10 gånger ger 10%
Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

10 x 60 min Sv. Klassisk Massage = 10%
Susanna Lindahl, 7.650,00 kr, värde 8.500,00 kr Mer info
Värdekortet köper du via Klarna. Du får då en kod som du använder vid bokning.
5x60 min Sv.Klassisk massage= 5%
Susanna Lindahl, 4.037,00 kr, värde 4.250,00 kr Mer info
Värdekortet köper du via Klarna. Du får då en kod som du använder vid bokning.
...fler kort
Visa alla kort hos Holistic Touch Gävle

Massage

Svensk klassisk massage är en djupgående muskelmassage som löser upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Vid behov kombinerar jag behandlingen med triggerpunktsbehandling och stretching.
Vid massage frisätts oxytocin som är kroppens eget lugn och ro hormon. Forskning visar att regelbunden massage 1-2 gånger/månad minskar mängden stresshormoner i kroppen och minskar risken för framtida kroppsliga besvär med stelhet och smärta.
Svensk klassisk massage är en djupgående muskelmassage som löser upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Vid behov kombinerar jag behandlingen med triggerpunktsbehandling och stretching.
Vid massage frisätts oxytocin som är kroppens eget lugn och ro hormon. Forskning har visat att regelbunden massage 1-2 gånger/månad minskar mängden stresshormon i kroppen och minskar risken för framtida kroppsliga besvär medstelhet och smärta.
Helande massage är utvecklat av Hans Axelson grundare av Axelsons Gymnastiska Institut och det är också hos honom jag har gått denna kurs.
I helande massage kombineras bindvävsmassage och muskelmassage med en djupare healing/energibehandling i den spända muskeln. Healing/Energibehandlingen är den längsta och viktigaste delen i behandlingen och den sker både i kroppen samt i energifältet runt kroppen. När energin balanseras släpper blockeringar i energifältet och kroppens egna läkande krafter stimuleras. Behandlingen ger en djup avslappning.
Hot Stone Massage är en mjukgörande och värmande massage. Grunden är Svensk Klassisk Massage. Den görs med varma lavastenar och aromatisk ekologisk olja från MöllerbergLjung. Perfekt för trötta muskler och för dig som vill unna dig en avslappnande stund i vardagen.
Hot Stone Massage är en avslappnande behandling för kropp och själ. Den gör kroppen mjuk och smidig och främjar cirkulationen.

Healing

Healing är energibehandling och betyder läkning. Healingen tar bort blockeringar som skapar reaktioner i kropp och själ.
Det har en positiv effekt mot stress, trötthet och oro.
Du ligger inbäddad med kläder på.
Healingen arbetar inte bara med symtomen utan också med orsaken till att de uppstår.
Healing kan även skickas på distans. Se beskrivning av healing.

Holistic Touch Gävle

Susanna Lindahl
Dipl. massageterapeut/healer

Gå in vid Receptionen Teknikparken. Korridoren till vänster och vänta i Gula soffan så ropar jag upp dig.
Välkommen!

Visa kontaktinformation
Adress
Nobelvägen 2
802 67 Gävle
Norrtull
Öppna i Google Maps 🗗