Vad vill du boka?

Få ut mer av din ledighet! Under högsäsong såsom jul/nyår, sportlov och påsk erbjuder vi morgonyoga 9.15 och afterskiyoga 15.30 i Bergshotellets studio nästan varje dag. 

Vi ger dig en bra, enkel, återhämtande yoga som en skön kontrast till dagarnas aktivitet och umgängen. Från mjuka flöden går vi in i yinpositioner som ger en avstressad känsla och en ny grundad energi. Alla kan vara med, anpassat till sin nivå.  Välkommen in i värmen och lugnet! 


Pris 130:- ( vuxen) 80:- ( 12-18 år)  betalas på plats, swish eller kontant. Matta och filt finns att låna och omklädningsrum med dusch och bastu finns i direkt anslutning.


Förutom Cecilia som har de flesta klasserna själv, har hon ibland utvalda instruktörer till sin hjälp - trevliga, kunniga och inspirerande förstås. Vill du vara helt säker på att det är Cecilia som är instruktör så maila henne och fråga. 

I studion på Bergshotellet finns 30 platser, 10 drop in och 20 bokningsbara platser. Det kan lätt bli fullt så om du vill vara säker på att få en plats bör du boka. Och kom ihåg att avboka om du får förhinder - tack! Icke avbokas plats debiteras. 

Undrar du något, är du välkommen att maila cecilia@holistictraining.se


Välkommnen! 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Holistic Training studio / Bergshotellet

Cecilia & Holistic Training

Jag har jobbat med inriktning på holistisk och yogisk träning sedan 2001. 
Har under åren anlitats som yoga/dans/tränings instruktör på flera av Sveriges mest välrenommerade event och till träningsresebolag. Jag utvecklar också koncept och material till holistiska gruppträningsformer, som jag utbildar andra instruktörer i och uppdaterar med nytt material. Jag bedriver delar av min verksamhet online, med instruktörsfortbildningar, årsprogram, filmer och meditationer och har en blogg på sajten Womens Health. På vintern ger jag yogaklasser på Bergshotellet i Järvsö och på sommarhalvåret har jag utvecklat välbesökta personliga Holistic Camps i Järvsö med besökare från hela landet För skoj skull har jag ett litet klädprojekt, där jag säljer tröjor med egna prints. Jag har försökt att följa rytmen för mitt privata och företagets behov på ett organiskt sätt som även inkluderar kunder och omvärldens behov, tendenser och möjligheter. Min företagsmission är fortfarande att använda tillgängliga resurser, kunskaper och talanger till att få människor att glöda inuti och lysa utåt.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Afterskiyoga 15.30-16.30
Morgonyoga vid sportlov och påsk 9.15-10.15


Adress
Vallmovägen 62
827 51 Järvsö
Järvsö
Öppna i Google Maps 🗗