Vad vill du boka?

Få ut mer av din ledighet! Under högsäsong i Järvsö erbjuder vi morgonyoga 9.15 och afterskiyoga 15.30 i Bergshotellets studio nästan varje dag. På vissa onsdagar och lördagar har vi också Soma Move® träning kl 14.00. Ett spännande träningskoncept som Cecilia har skapat. Läs gärna mer på www.somamove.com 

Vi ger dig en bra, enkel, återhämtande yoga som en skön kontrast till dagarnas aktivitet och umgängen. Från mjuka flöden går vi in i yinpositioner som ger en avstressad känsla och en ny grundad energi. Alla kan vara med, anpassat till sin nivå.  Välkommen in i värmen och lugnet! 


Pris 130:- ( vuxen) 80:- ( 12-18 år)  betalas på plats, swish eller kontant. Matta och filt finns att låna och omklädningsrum med dusch och bastu finns i direkt anslutning.


Förutom Cecilia som har de flesta klasserna själv, har hon utvalda instruktörer till sin hjälp - trevliga, kunniga och inspirerande förstås. Vill du vara helt säker på att det är Cecilia som är instruktör så maila henne och fråga. 

I studion på Bergshotellet finns 30 platser, 10 drop in och 20 bokningsbara platser. Det kan lätt bli fullt så om du vill vara säker på att få en plats bör du boka. Och kom ihåg att avboka om du får förhinder - tack! Icke avbokas plats debiteras. 

Undrar du något, är du välkommen att maila cecilia@holistictraining.se


Välkommnen! 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Yoga på Bergshotellet

Kom på skön yoga före eller efter din skiddag - eller både och!

Cecilia ( eller någon av hennes instruktörer) tar hand om dig och gör en yoga som passar alla, med flödande mjuka övningar och mer hållna stretchar. I anslutning finns dusch och bastu. Matta och filt finns att låna.

Välkommen in i lugnet och värmen!
Du betalar på plats i studion, med swish eller kontant.
Vuxna 130:- 12-18 år 80:-
Soma Move® är ett fantastiskt rörelsekoncept där hela kroppen används som en enhet och balanseras! Det är en svettig fysträning som ändå är mjuk och flödande. Upplevelsen är härlig och efteråt känner du dig genomarbetad i kroppen och lugn och energifylld inuti. Kan anpassas efter egen förmåga.

Du betalar på plats med swish eller kontant.

Holistic Training studio / Bergshotellet

Cecilia & Holistic Training

Jag har jobbat med inriktning på holistisk och yogisk träning sedan 2001. 
Har under åren anlitats som yoga/dans/tränings instruktör på flera av Sveriges mest välrenommerade event och till träningsresebolag. Jag utvecklar också koncept och material till holistiska gruppträningsformer, som jag utbildar andra instruktörer i och uppdaterar med nytt material. Jag bedriver delar av min verksamhet online, med instruktörsfortbildningar, årsprogram, filmer och meditationer och har en blogg på sajten Womens Health. På vintern ger jag yogaklasser på Bergshotellet i Järvsö och på sommarhalvåret har jag utvecklat välbesökta personliga Holistic Camps i Järvsö med besökare från hela landet För skoj skull har jag ett litet klädprojekt, där jag säljer tröjor med egna prints. Jag har försökt att följa rytmen för mitt privata och företagets behov på ett organiskt sätt som även inkluderar kunder och omvärldens behov, tendenser och möjligheter. Min företagsmission är fortfarande att använda tillgängliga resurser, kunskaper och talanger till att få människor att glöda inuti och lysa utåt.

Visa kontaktinformation
Öppettider Morgonyoga 9.15-10.15
Afterskiyoga 15.30-16.30

Soma Move 14.00-15.00
Adress
Vallmovägen 62
827 51 Järvsö
Järvsö
Öppna i Google Maps 🗗