Holistic Training studio / Bergshotellet

betyg5.0 Fantastiskt bra(41 betyg)
Vallmovägen 62, 827 51, Järvsö
Få ut mer av din ledighet! Under jul, nyår och sportlov har Cecilia klasser på Bergshotellet. Vi ger dig en bra, enkel, återhämtande yoga som en skön kontrast till dagarnas aktivitet och umgängen. Från mjuka flöden går vi in i yinpositioner som ger en avstressad känsla och en ny grundad energi. Alla kan vara med, anpassat till sin nivå. Välkommen in i värmen och lugnet! Pris 130:- ( vuxen) 80:- ( 12-18 år) betalas på plats, swish eller kontant. Matta och filt finns att låna och omklädningsrum med dusch och bastu finns i direkt anslutning. I studion på Bergshotellet finns 35 platser, 10 drop in och 25 bokningsbara platser. Det kan lätt bli fullt så om du vill vara säker på att få en plats bör du boka. Och kom ihåg att avboka om du får förhinder - tack! Icke avbokas plats debiteras. Undrar du något, är du välkommen att maila cecilia@holistictraining.se Välkommnen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Cecilia Gustafsson
(41 betyg)
Yogalärare /holistisk tränare

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
41 betyg
Så underbart och härligt efter dagens skidåkning!
Otroligt bra yoga i fin miljö, Cecilia mycket duktig med fin känsla.
Så skönt och härligt på alla sätt! Bra instruktör!!
Perfekt för alla! Erfarna yogis liksom nya utövare. Unga som äldre, män som kvinnor liksom barn- alla var med i lördags på fint sätt. Tack Cecilia för fin timme som alltid!!

Om företaget

Cecilia & Holistic Training Cecilia är en hälsoinspiratör och instruktör som har arbetat med inriktning på holistisk och yogisk träning sedan 2001 och har under åren anlitats som yoga/dans/tränings instruktör på de flesta av Sveriges mest välrenommerade event och till träningsresebolag, såsom Nike, Springtime travel, Womens Health, Workout Åre, Energidagarna Båstad, Yogobe, Runners World etc. Hon utvecklar koncept i olika holistiska gruppträningsformer, och har på sommarhalvåret välbesökta helgretreats i Järvsö som kallas Holistic Camps, med besökare från hela landet. Hennes företagsmission är att få människor att glöda inuti och få lyskraft utåt.

Bilder