1. Hem
  2. Alternativmedicin Karlskrona

Homunculus Friskvård

Inte tillräckligt med recensioner än
Bredgatan 14, 371 32, Karlskrona
Från och med den 9 Maj kommer jag att ha alla behandlingar i Torhamn. Jag kommer då också att jobba helger, så att du har möjlighet att komma på din lediga tid. Gratis och lätt att parkera! Sommar yoga kommer jag att ha på Gissleviks badplats, se hemsida för mer info.
10378

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Gertrud Johansson

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Sedan -98 har jag hjälp människor med olika värktillstånd i kroppen, med hjälp av massage, kroppsanalys, träning och kost. När du beställer en massage hos mig ingår det alltid, kroppsanalys och lite kostrådgivning. Orsaken till värk o andra sjukdoms relaterade tillstånd i kroppen har ju alltid en orsak. Jag anser att kroppen alltid har en chans att läka, så länge det finns liv finns det hopp. Jag samarbetar också med andra erkänt duktiga terapeuter, så kan jag inte hjälpa dig fullt ut, så rekommenderar jag någon annan. Ring mig gärna eller skicka ett mail om du behöver veta mera.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Måndag Onsdag Fredag är jag på Bredgatan varierade tider. Fredag o Lördag har jag behandlingarna i Torhamn. För att boka tid då så måste du ringa mig.
  • 0709-6216 XXVisa nummer

  • Bredgatan 14, 371 32, Karlskrona