Vad vill du boka?

Kampanj 20% på

Ayurvedisk Yoga Massage
Klassisk Massage
Indisk huvud & ansiktsmassage


gäller till och med 30/12 -2018 Rabatten dras av på ordinarie pris
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Avslappning & mental träningDet avslappnade tillståndet är ett hjälpmedel som kan bli ett av läkarvetenskapens mest effektiva verktyg. Med hjälp av avslappning kan du bl.a. öka produktionen av vissa hormoner, kontrollera blodtrycket och minska spänningen i vissa muskler. Du kan få ditt hjärta att slå snabbare eller dämpa hjärtklappningen, förbättra sömnkvaliteten och bli av med spänningshuvudvärk.

Ayurvedisk Hälsorådgivning

Vid Ayurvedisk hälsorådgivning får du enkla råd som är anpassade efter dina individuella behov och din livssituation och ev. obalanser. rågeRåden innefattar kost/sömn vanor och övriga dagliga rutiner. Du kan även bli rekommenderad örter och behandlingar utifrån vad som behövs för dig. Hälsorådgivningen omfattar samtal, dosha-test, ett frågeformulär om hur dina dagliga vanor ser ut., jag gör pulsavläsning och tittar även på din tunga, naglar, och ögon. Det är ett samarbete där jag som terapeut ska hjälpa dig att förstå den kunskap om hälsa som förmedlas av Ayurveda och som utgår ifrån orsak och verkan. Tidiga symtom kan bli balanserad med Ayurvediska metoder innan sjukdom "bryter ut" på allvar. Finns det mycket obalanser eller om du redan har manifesterad sjukdom är det viktigt att du är motiverad att göra förändring som krävs. att läka kroppen tar tid och inom Ayurveda används en kombination av olika behandlingar där huvudsyftet är att rensa, rena och balansera kropp/sinnet. Hur du smälter maten du äter är en viktig del att ta hänsyn till men även den mentala delen är oerhört viktig. Enligt Ayurveda uppstår sjukdom av ama dvs osmält mat men sjukdomar kan även uppstå på grund av osmälta känslor. Pris 500 kr ca 75 minuter. Uppföljning efter ca 5-6 veckor. Vi går då igenom vilka råd du följt och hur du mår nu . Pris 350 kr ca 45-60 minuter.

Massage

Yogamassage har sitt ursprung i yoga och Ayurveda , två uråldriga, indiska vetenskaper där helhetsperspektivet är centralt. Genom massage och yoga-baserande stretching stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Behandlingsformen påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna. jag som terapeut använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Metoden är mycket bra om man är stel och spänd, förbättrar cirkulationen, stärker immunförsvaret, löser upp muskelspänningar och ökar rörligheten. Ger djup avslappning och möjlighet till känslomässig återhämtning.
Behandling ges på både massagebänk och stol, massagen behandlar huvud ,ansikte,nacke och övre delen av ryggen.

Yoga

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hotellet anithasbalansochharmoni

Visa kontaktinformation
Adress
Norra Skeppsbron 3
803 10 Gävle
Norrtull
Öppna i Google Maps 🗗