How To Move Fysioterapi

betyg5.0 Fantastiskt bra(6 betyg)
Pontonjärgatan 31, 11237, Stockholm
Hej och välkommen till mig på How To Move Fysioterapi! Jag som driver företaget heter Carolina Marjakangas, är legitimerad fysioterapeut med bl a vidareutbildning inom ortopedisk manuell terapi (OMT) steg II, muskelbehandlingstekniker och akupunktur. Hos mig grundar sig din behandling på en utförlig undersökning, där jag som behandlare tar reda både på vilka strukturer som gör ont samt den bakomliggande orsaken till detta. Behandlingen är ofta en kombination av ledjustering, muskulär behandling och träning med övningar specifikt utvalda för just dina besvär. Observera att jag erbjuder fysioterapi/sjukgymnastik i privat regi därmed gäller ej frikort och högkostnadskort. Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan din besökskostnad täckas av den. Här gör försäkringsbolaget i fråga en bedömning för varje individuellt besvär och det är även försäkringsbolaget som sköter bokningen åt dig! De försäkringsbolag jag kan ta emot kunder ifrån i dagsläget är: Euro, Accident, Förenade liv, Folksam, Swedbank, Vardia, Svensk vårdförmedling, Movestic, White Label Care, Salus ansvar, Tre kronor Varmt välkommen!

Boka tjänst

Behandlingar

 • Återbesök paketpris (förbetald)60 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Fysioterapi - återbesök 60 minuter, 960 kr · Mer info
  Boka
 • Ryttaranalys - återbesök60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka

Bedömning

 • Fysioterapi/sjukgymnastik - nybesök 60 minuter, 1 440 kr · Mer info
  Boka
 • Sitsanalys60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • Ryttaranalys90 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Carolina Marjakangas
(6 betyg)
Leg fysioterapeut

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
6 betyg
Den bästa sjukgymnasten som finns! Oerhört kompetent och noggrann, djupmasserar, ger akupunktur och effektiva övningar.
Positiv, driven och noggrann, en riktig genomgång! Hon känns väldigt professionell!
Jag gjorde ryttaranalys hos Carolina, som är mycket kunnig och metodisk. Hon har bra öga för detaljer. Jag fick ett tydligt träningsprogram för hemmaträning! Jag är så glad att Stockholm äntligen fått en egen VBR-guru :)
Mkt kunnig och har hjälpt/hjälper mej med min VBR-resa, vill du bli en bättre ryttare, besök Carolina, du kommer inte ångra dej!!

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder