Vad vill du boka?

Hej och välkommen till mig på How To Move Fysioterapi!

Jag som driver företaget heter Carolina Marjakangas, är legitimerad fysioterapeut med bl a vidareutbildning inom ortopedisk manuell terapi (OMT) steg II, muskelbehandlingstekniker och akupunktur. Hos mig grundar sig din behandling på en utförlig undersökning, där jag som behandlare tar reda både på vilka strukturer som gör ont samt den bakomliggande orsaken till detta. Behandlingen är ofta en kombination av ledjustering, muskulär behandling och träning med övningar specifikt utvalda för just dina besvär.

Observera att jag erbjuder fysioterapi/sjukgymnastik i privat regi därmed gäller ej frikort och högkostnadskort. Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan din besökskostnad täckas av den. Här gör försäkringsbolaget i fråga en bedömning för varje individuellt besvär och det är även försäkringsbolaget som sköter bokningen åt dig!

De försäkringsbolag jag kan ta emot kunder ifrån i dagsläget är: Euro, Accident, Förenade liv, Folksam, Swedbank, Vardia, Svensk vårdförmedling, Movestic, White Label Care, Salus ansvar, Tre kronor

Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

How To Move Fysioterapi

Telefon 070-99 55 450
Webbsida
E-post
Öppettider Jag har stängt pga mammaledighet. Öppnar igen enstaka dagar från mitten av september. Håll koll på facebook för mer information.

I mån av tid svarar jag på mail och telefon.
Adress
Pontonjärgatan 31
11237 Stockholm
Kungsholmen