Vad vill du boka?

Hej och välkommen till mig på How To Move Fysioterapi!

Jag som driver företaget heter Carolina Marjakangas, är legitimerad fysioterapeut med bl a vidareutbildning inom ortopedisk manuell terapi (OMT) steg II, muskelbehandlingstekniker och akupunktur. Hos mig grundar sig din behandling på en utförlig undersökning, där jag som behandlare tar reda både på vilka strukturer som gör ont samt den bakomliggande orsaken till detta. Behandlingen är ofta en kombination av ledjustering, muskulär behandling och träning med övningar specifikt utvalda för just dina besvär.

Observera att jag erbjuder fysioterapi/sjukgymnastik i privat regi därmed gäller ej frikort och högkostnadskort. Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan din besökskostnad täckas av den. Här gör försäkringsbolaget i fråga en bedömning för varje individuellt besvär och det är även försäkringsbolaget som sköter bokningen åt dig!

De försäkringsbolag jag kan ta emot kunder ifrån i dagsläget är: Euro, Accident, Förenade liv, Folksam, Swedbank, Vardia, Svensk vårdförmedling, Movestic, White Label Care, Salus ansvar, Tre kronor

Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandlingar

Vid återbesöket påbörjas behandling alternativt följs påbörjad behandling upp.


OBS! Du som kommer via försäkringsbolag; det är i de flesta fall ditt försäkringsbolag som sköter bokningen!
Uppföljning och behandling enligt behandlingsplan.

Bedömning

För dig med besvär av smärta, värk eller nedsatt rörlighet i någon del av kroppen och störs av det i vardagen.

Vid första besöket gör tar jag en sjukdomshistorik, därefter gör jag en grundlig undersökning för att ta reda på smärtande struktur (diagnos) samt orsak till att strukturen gör ont (funktionsdiagnos). Utifrån funktionsdiagnosen och dina målsättningar lägger vi upp en gemensam behandlingsplan som vi fullföljer vid kommande besök.

OBS! Du som kommer via försäkringsbolag; det är i de flesta fall ditt försäkringsbolag som sköter bokningen!
För dig som upplever att du har svårigheter att utföra vissa träningsövningar på ett korrekt sätt på grund av t ex stelhet eller svårighet att få kontakt med vissa muskler, alternativt dig som får ont vid vissa träningsmoment men inte besväras av det onda i din vardag.

Här är tillvägagångssättet mer flexibelt utifrån dina besvär. Jag inleder med att ta sjukdoms- och skadehistoria och du får berätta om dina besvär. Därefter kan vi antingen göra en övergripande screening av din fysiska förmåga enligt Selective Functional Movement Assessment (SFMA) eller gå till gymmet för att utvärdera en eller ett par specifika rörelser och utifrån dem gå vidare med specifik ledundersökning. Behandlingsplan läggs upp baserat på undersökning och dina mål.

How To Move Fysioterapi

Telefon 070-99 55 450
Webbsida
E-post
Öppettider Jag har stängt pga mammaledighet. Öppnar igen enstaka dagar från mitten av september. Håll koll på facebook för mer information.

I mån av tid svarar jag på mail och telefon.
Adress
Pontonjärgatan 31
11237 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗