HRV Träning samtal

betyg4.6 Fantastiskt bra(14 betyg)
, 114 34, Stockholm
Nedan hittar du lediga tider för olika typer av samtal för HRV Träning. Samtalet genomförs via ett webforum som du får en länk till i ett separat e-post meddelande, eller som ett traditionellt samtal i våra lokaler på Birger Jarlsgatan 18A, Stockholm.

Boka tjänst

HRV Träning WEBSAMTAL

  • Websamtal HRV Träning 30 minuter30 minuter · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Jenny Nilsson
(9 betyg)
HRV Träning, EKG-analys, Personliga samtal
noImage
Anders Nilsson
(5 betyg)
Handledning/Coaching

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
14 betyg
till Anders Nilsson
En bra diskussion om hur jag ska nå mitt mål genom att ändra struktur och bli expert på mitt område.
till Jenny Nilsson
Jenny var mycket lätt att prata med och var fint inlysnande. Jag fick konkreta råd som jag direkt kan ta till vara på och blev också bekräftad i vad jag själv vet att jag behöver ta tag i. Stort tack, Jenny!
till Jenny Nilsson
Det har for meg vært vanskelig å få utbytte av den vanlige treningen på grunn av at jeg har hjerteflimmer. Gjennom trenings-samtalen fikk jeg hjelp til å lære hvordan jeg på ulike måter kunne skifte fokus, skjerpe fokus, og hvilken treningseffekt det kan gi.
till Anders Nilsson
Jättebra stöd och samtal för att kunna gå vidare i arbetet med HRV träning. Fortsätt med det här så kommer HRV att blomstra ute på fältet också. Kanon Anders! Jag är jättenöjd med detta samtal. mvh Susanne

Om företaget

e-hälsa för medarbetare är ett koncept som genom HRV Träning utbildar medarbetare hantera stress och skapa ett bra tillstånd i vardagens utmaningar. Medarbetaren får konkret verktyg med mätbara resultat genom direkt feedback i mobil eller dator. Det populära konceptet kan ge ökad fokusering, lugn, återhämtning och prestationsförmåga.

Bilder