Vad vill du boka?

Varmt välkommen till oss på Hudcompagniet Sollentuna!

SEMESTERSTÄNGT VECKA 27 - 33

Välkommen in tills oss för att unna dig välgörande
behandlingar för hela kroppen och få energi till att må bra.
Vi som arbetar här på salongen är alla utbildade inom våra olika områden. Vi brinner för våra yrken och vill förmedla en härlig känsla och upplevelse för dig när du är här hos oss. 
Vi innehar även behandlingsförsäkring!

Vi finns här för dig. Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor och funderingar. Oftast sitter vi upptagna i behandlingar och kan därför inte alltid svara i telefon. Men Du kan alltid maila eller lämna ett meddelande på telefonsvararen, så återkommer vi vid tillfälle. 

Våra kunder är viktiga och värdefulla för oss, vilket innebär att vi har
dörren låst när vi utför behandlingar.
För att du som kund ska ha vår fulla uppmärksamhet.
Nästa gång kanske det är Du som ligger i behandlingsrummet och blir
omhändertagen. Därför önskar vi att ni meddelar
oss i förväg vid besök.

Behandling - & öppettider:
Febronia Behnam (Hudterapeut): Måndag, onsdag & torsdag: 12.00 - 19.00 Tisdagar: 11.00 - 17.00
Debbie Vega (Nagelteknolog): Måndagar - fredagar: 12.00 - 19.00

Alla andra tider enligt överenskommelse.

Har du frågor eller hittar du ingen tid som passar, känn dig varmt välkommen att kontakta oss på 072 - 164 28 40 eller info@hudcompagniet-sollentuna.se så hjälper vi dig på bästa möjliga sätt.

VIKTIGT!
-Avbokning måste ske minst 24h innan behandlingstillfället.
-Avbokning sker via Bokadirekt / Ring oss på 072 - 164 28 40
-Vid avbokning senare än 24h debiteras 50 % av ordinarie behandlingsbelopp.
-Vid uteblivet besök debiteras 100% av ordinarie behandlingsbelopp. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klassisk hudvård

Låt oss skräddarsy en behandling som vi tycker passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst. ❤️
Längd: 60 - 90 min
Pris: 700 - 1.500kr
En renande ansiktsbehandling för ungdomar under 18 år, med fokus på djuprengöring av huden. I behandling ingår:
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ögon- och ansiktsmask samt avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask samt avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

En mycket effektiv behandling för alla. Efter en grundläggande hudanalys, skräddarsys ansiktsbehandling utifrån ditt behov. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, omedelbar lyster och fräschör.

Tillval: En ampull med en unik sammansättning av probiotica, prebiotica och superverksamma afrikanska växtektrakt anpassade för Din unika hudhälsa och Ditt hudtillstånd. Ampullen kommer i 4 olika utföranden och väljs med noggrannhet ut efter just ditt hudtillstånd.

-Brightening, mot ojämn hudton
-Intensity, intensivt åtstramande för rynkor
-Hylauronic, lugnande, intensivt återfuktande
-Hydroboost, djupt återfuktande och ger en väldigt pigg och utslätande look.
I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, BHA-peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask, hand- och skalpmassage samt avslutande produkter, högeffektiv ampull, serum, ögon- och ansiktscreme.

Framtidens hudvård – världens första ansiktsbehandling med levande bakterier. Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter. Genom att kombinera Probiotika (godartade bakterier) och Prebiotika (näring åt hudens goda bakterier) tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden så har Esse lyckats skapa en högeffektiv hudvård som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

Målinriktad, intensiv behandling för hy som visar tecken på åldrande. En behandling med fantastiska resultat! Högeffektiv hudvård som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

Ampullen kommer i 4 olika utföranden och väljs med noggrannhet ut efter just ditt hudtillstånd.

-Brightening, mot ojämn hudton
-Intensity, intensivt åtstramande för rynkor
-Hylauronic, lugnande, intensivt återfuktande
-Hydroboost, djupt återfuktande och ger en väldigt pigg och utslätande look.
Som tillägg i valfri behandling
Som tillägg i valfri ansiktsbehandling.
Som tillägg i valfri ansiktsbehandling.
Som tillägg i valfri ansiktsbehandling.

Avancerad hudvård

Individanpassad professionell kemisk peeling, Kemisk peeling är ett samlingsnamn för behandlingar där en substans läggs på huden baserat på vilken effekt man vill åstadkomma. Solution By Victus Professional Peels är verksamma i det översta hudlagret för att minimera risker för skador i huden samt för en kortare återhämtningstid efter utförd behandling. Indikationer på vad man vill behandla kan bland annat vara akne, rynkor, pigmenteringar, lyster och fukt. Kan även användas som en hudföryngrande och rengörande behandling på kroppen såsom händer, armar, hals och dekolletage.

Vi kombinerar och blandar olika syror som, glykolsyra, mjölksyra, salicylsyra samt mandelsyra för att optimera resultatet för just din hudtyp och ditt hudtillstånd.

Rekommenderas som en kur på 4 behandlingar med
2 veckors intervall. För bästa resultat används Solution By Victus hudvårdsprogram före, under och efter kuren.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, mask samt avslutande produkter, serum, ögon- och ansiktscreme.

Kurbehandling: Köp 4 behandlingar få 30 %
SYNERGI+ Deep Wash Technology 395,00 kr
Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. Huden rengörs i tre olika steg med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

SYNERGI+ Active Skin Techonlogy 795,00 kr
I denna behandling skapas en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett, tillsammans med någon av gelerna Keep It Bright - All U Need. Bohreffekten ger sänkt pH-värde i vävnaden vilket medför att hemoglobinet stimuleras att frigöra syre och att blodkärlen expanderar. Den ökade blodcirkulationen och syrehalten i blodet leder till ökad cellförynelse och friskare hud.

SYNERGI+ Keep It Young Technology 695,00 kr
Detta handtag med traditionell radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt. Radiofrekvens är en smärtfri,icke-kirurgisk metod. Radiofrekvensen värmer upp pch stimulerar kollagenet i huden. Värmeutveckligen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen reparerars och återhämtar sig. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnad och mörka ringar runt ögonen dämpas.

SYNERGI+ Deep Inject Technology 1.095,00 kr
Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar hoch stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Nedslussning av Renew Yourself (Hyaluronsyra) påskyndar metabolisen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, reducerar fina linjer och rynkor, återfuktar och ger en fin lyster i huden.

Kurbehandling: Köp 4 behandlingar få 30 %
Skriv i noteringar, vilket handtag du önskar.
Önskar du att bli behandlad med flera olika handtag? Välj en kombinationsbehandling. Skriv på noteringar vilka handtag du önskar.

Deep Wash + Active Skin: 1.145 :-
Deep Wash + Keep It Young: 1.045 :-
Deep Wash + Deep Inject: 1.445 :-
Deep Wash + Active Skin + Keep It Young: 1.795 :-
Deep Wash + Keep It Young + Deep Inject: 2.095
Deep Wash + Active Skin + Keep It Young + Deep Inject: 2.795:-
Vi erbjuder kostnadsfri konsultation.
Konsultation ska alltid bokas innan påbörjad behandling! Där vi b.la går igenom vad du som kund vill uppnå för resultat, och därefter lägger upp en behandlingsplan.
Traditionella IPL-system arbetar med korta och intensiva ljuspulser. Cellox-teknologin är en revolutionerande utveckling av denna befintliga teknologi som dels medför att styrkan och intensiteten i ljuset byggs upp blixtsnabbt, dels att ljuset bibehåller en stabil och jämn energi under hela pulsen. Genom att Cellox stabiliserar ljuset på detta sätt blir behandlingarna både effektivare och, framför allt, smärtfria! Genom att man kan använda en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat.
Enstaka kärl & pigment: 650,00 kr
Handrygg: 800,00 kr
Kinder: 900,00 kr
Kinder & haka: 1.200,00 kr
Ansikte: 1.600,00 kr
Dekolletage: 1.600,00 kr

Kurbehandling: Köp 4 behandlingar få 30 %.
Ansikte: 1.500,00 kr
Ansikte & hals: 1.800,00 kr
Ansikte, hals & dekolletage: 2.400,00 kr
Dekolletage: 1.600,00 kr
Handryggen: 800,00 kr

Kurbehandling: Köp 4 behandlingar få 30 %.

CryoAlfa

KRYOTERAPI
1 hudförändring max 1cm i diameter 595 kr
2 hudförändring max 1cm i diameter 895 kr
3 hudförändring max 1cm i diameter 1195 kr
4 hudförändring max 1cm i diameter 1495 kr


Med den innovativa Cryoalfa har vi en enkelt och säkert metod för att avlägsna olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad.

Med CryoAlfa är risken för bieffekter minimal och endast 1-3 behandlingar brukar krävas för att uppnå önskat resultat, lite beroende på storlek och djup av behandlingsområdet.

Behandlingen är säker, snabb, effektiv och näst intill smärtfri. Med den mycket precisa applikatorspets fryser CryoAlfan endast bort hudförändringen och inte den omgivande, friska huden. Detta innebär att din behandling kommer att omfatta minimalt obehag och få biverkningar. Du kan direkt efter behandlingen uppleva en lätt svidande känsla och att det kliar eller sticker lite men det försvinner efter en stund. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet kan behandlas säkert.

Med Cryoalfa fryser vi enkelt bort godartade hudförändringar som t.ex.
*Hudflikar
*Hemangioma
*Pigmentfläckar /åldersfläckar
*Vårtor
*Fettknölar
*Fibrom

Under kryoterapibehandlingen blir det behandlade området vitt. Efter att det vita, frysta området tinar, uppstår en rodnad som gör området rött och lite svullet. Efter behandlingen kan en blåsa uppstå över det behandlade området. Detta är vanlig och normalt. Inom 3-5 dagar kommer det att bildas en sårskorpa.

Sårskorpan faller bort av sig självt efter ca 1-2 veckor. Beroende på omfattningen av frysningen kan en ny sårskorpa bildas och processen upprepar sig.
Skadan kommer att vara helt läkt inom 2-6 veckor. Behövs upprepade behandlingar kan man göra dessa med ca 4 veckors mellanrum.
Vissa typer av hudförändringar kan behöva undersökas av läkare innan de avlägsnas.

Fransar & Bryn

Trött på att använda en ögonfransböjare varje dag? Vi gör en ögonfransböjning på dina naturliga fransar, så att du får strålande ögon med långvarig formning som varar från 6 - 8 veckor!

Bokar du in en frans & brynfärgning i samband med behandlingen ges 10 % avdrag på totala summan.

Cellox 20 IPL/LASER- Permanent hårborttagning

VI bjuder på konsultation och konsultation ska alltid bokas innan påbörjad behandling! Där vi b.la går igenom vad du som kund vill uppnå för resultat, och därefter lägger upp en behandlingsplan. Området du önskar att behandla ska vara orakat vid konsultation.
Överläpp
15 min 250,00 kr
Haka
15 min 250,00 kr
Hals
15 min 250,00 kr
Armhålor
15 min 350,00 kr
Bikinilinje
15 min 250,00 kr
Magsträng
15 min 250,00 kr
Rygg
30 min 1.000,00 kr
Bröst & mage
30 min 1.000,00 kr

Omorphia 20

Fettreducering/Cellulitreducering/Huduppstramning.

Vi bjuder på konsultation. Konsultation bokas innan behandlingen påbörjas. Där vi går igenom Dina mål & lägger upp en plan samt går igenom tekniken.

Behandlingen görs i en kur på 10 behandlingar på 5 veckor, 2 gånger i veckan. Konsultation bokas innan behandlingen påbörjas. Där vi går igenom Dina mål & lägger upp en plan samt går igenom tekniken.

Vad är Omorphia 2.0? En estetisk kroppsskulptering med säker kavitationsteknik. Ultraljudspulserna passerar bara de vävnader (hud och fett) man vill komma åt och behandla. Den risk som vissa anser finnas med traditionell kavitation, och som medfört att tekniken och behandlingsmetoden ifrågasatts i vissa länder, har härigenom minimerats med Omorphia 20. När fettcellerna väl sprängts sönder av ultraljudet smälts fettpartiklarna med Omorphias andra handtag och tekniker. Denna kombination av behandlingstekniker ger en smärtfri och riskfri bodyshaping utan kirurgiska ingrepp.

För priser, hänvisar vi till hemsidan.
www.hudcompagniet-sollentuna.se

MASSAGE

Lymfmassage passar alla men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domning eller trötthetssymptom. Behandlingen stimulerar lymfsystemet att effektivt föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Massagen består av en blandning av strykningar, djupandning, muskelmassage och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland använder man något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
Man brukar uppleva sig som lättare i kroppen efter lymfmassagen. Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och/eller örtte både före och efter behandlingen för att få ut slaggprodukterna som massagen löser upp.
Du får med dig ett Egenvårdsprogram som du ska göra mellan behandlingstillfällena för att hålla igång och förbättra lymfsystemet.
I början är det bra att gå på lymfmassage en gång i veckan för att få fart på systemet. När man sen fått ett bra resultat kan det räcka att gå på behandling var fjärde-femte vecka för att hålla igång lymfsystemet.
Lymfmassage passar alla men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domning eller trötthetssymptom. Behandlingen stimulerar lymfsystemet att effektivt föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Massagen består av en blandning av strykningar, djupandning, muskelmassage och lätta tryck i lymfflödets riktning. Ibland använder man något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
Man brukar uppleva sig som lättare i kroppen efter lymfmassagen. Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten och/eller örtte både före och efter behandlingen för att få ut slaggprodukterna som massagen löser upp.
Du får med dig ett Egenvårdsprogram som du ska göra mellan behandlingstillfällena för att hålla igång och förbättra lymfsystemet.
I början är det bra att gå på lymfmassage en gång i veckan för att få fart på systemet. När man sen fått ett bra resultat kan det räcka att gå på behandling var fjärde-femte vecka för att hålla igång lymfsystemet. Jag rekomenderar 90 min Lymfmassage för bästa effekt så man i lugn och ro hinner gå igenom hela kroppen.
En stunds avkopplande ansiktsmassage. Behandlingen hjälper till att lindra stress, huvudvärk, förbättra din hy och blodcirkulation mm. Även dekolletage, nacke och huvud får lite massage.
Lyxig egentid som DU är värd!
(Ta gärna bort ev smink före behandlingen då jag använder Maria Åkerbergs jojobaolja.)
Massage av halva kroppen. Du väljer själv vilka kroppsdelar rygg, ben, mage, armar, nacke, dekolletage/bröst och ev avslutning med ansikte/huvud.

Klassisk massage.
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk.
Ge dig själv lite egentid, det är DU värd.

Förutom en härligt avkopplande stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Massage av hela kroppen. Fram- och baksida.

Klassisk massage.
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk.
Ge dig själv lite egentid, det är DU värd.

Förutom en härligt avkopplande stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Massage av hela kroppen. Fram- och baksida. Rygg, säte, ben, fötter, mage, armar, händer, bröst och nacke.

Klassisk massage.
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk.
Ge dig själv lite egentid, det är DU värd.

Förutom en härligt avkopplande stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Massage av hela kroppen (60 min) och en avkopplande ansikts- och huvudmassage (15 min) som avslutning. Lyxig egentid som DU är värd! Varmt välkommen.

Helkropp
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk. Rygg, säte, ben, fötter, mage, armar, händer, bröst och nacke.

Ansikte och Huvud
En avkopplande ansikts- och huvudmassage. Behandlingen hjälper till att lindra stress, huvudvärk, förbättra din hy och blodcirkulation mm. Även dekolletage, nacke och huvud får massage.
(Ta gärna bort ev smink före behandlingen då jag använder Maria Åkerbergs jojobaolja.)

Förutom en härligt stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Massage av hela kroppen (70 min) och en avkopplande ansikts- och huvudmassage (20 min) som avslutning. Lyxig egentid som DU är värd! Varmt välkommen.

Helkropp
Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Behandlingen ges på bar hud med olja. Kroppsdelar som inte masseras är täckt med handduk. Rygg, säte, ben, fötter, mage, armar, händer, bröst och nacke.

Ansikte och Huvud
En avkopplande ansikts- och huvudmassage. Behandlingen hjälper till att lindra stress, huvudvärk, förbättra din hy och blodcirkulation mm. Även dekolletage, nacke och huvud får massage.
(Ta gärna bort ev smink före behandlingen då jag använder Maria Åkerbergs jojobaolja.)

Förutom en härligt stund så finns det en mängd positiva effekter av massage bla:
✼Blodcirkulationen i muskler ökar
✼Immunförsvaret stärks
✼Stress motverkas
✼Gör spända muskler mjuka och elastiska
✼Lymfcirkulationen ökar
✼Förbättrad kroppskännedom
✼Lugnande effekt på nervsystemet
✼Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
En lugn och mjuk behandling av rygg, nacke, huvud, ansikte, händer, armar, mage, fötter och framsida ben med färre repetition än 75 min-behandligen. (Ta gärna bort ev smink före behandligen)

Taktil behandling/massage
Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna. Behandlingen kan beskrivas som en mjuk, långsam omslutande beröring av huden, där man gör strykningar med ett lätt tryck. Den kan hjälpa dig att slappna av, minska stress/oro/ångest, lindra smärta, ge bättre sömn, stärka kroppsuppfattning och mycket annat. Behandlingen ges på bar hud med olja. Du bäddas in i handdukar/filtar och bara den kroppsdel som behandlas är framme, det skapar en lugn och trygg känsla. Behandlingen passar alla. Ge dig själv lite avkopplande egentid, det är DU värd.

Öronhåltagning

Pris ett hål: 199 kr
(ingår ett örhänge samt en förpackning rengöringsservetter)

Pris två hål: 349 kr
(ingår två stycken örhängen samt rengöringsservetter)

För öronhåltagning krävs förälders medgivande för kunder under 18 år.

I samarbete med Blomdahl Medical. Ett företag som specialiserat sig på att ta fram örhängen och annan utrustning utifrån medicinska aspekter. Syftet är att minska både allergirisken och risken för infektioner vid öronhåltagning.

Produktionen av örhängen sker under strikta hygieniska förhållanden, i lokaler som skyddas från föroreningar genom bland annat övertryck och mikrofiltrerad luft. Produkterna monteras och förpackas automatiskt, för att sedan skickas vidare för sterilisering enligt samma rutiner som används för medicinsk utrustning.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Hudcompagniet Sollentuna

Hos oss kan du unna dig själv välgörande behandlingar för kropp & själ. Välkommen att boka egen tid hos oss, få slappna av för en stund och känna att tiden bara är din. En skönhetssalong med ditt välbefinnande i fokus! Vi ser hud- och kroppsvård som ett led i en friskare och härligare tillvaro för alla, kvinnor som män! Välkommen in tills oss för att unna dig välgörande behandlingar för hela kroppen och få energi till att må bra ♥

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Hertig karls väg 13
192 68 Sollentuna
Sollentuna
Öppna i Google Maps 🗗