Vad vill du boka?

På onsdagkvällar samt lördagar så finns jag på ClubActive Sågvägen 4 i Åkersberga. Övriga tider på Linnevägen 23.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Erbjudande

I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling som tar bort döda hudceller. sedan lägger jag en specialmask - Guldmask som är fulladdad med aktiva ingredienser bla lavendel, kamomill och purslan( som har en antiinflammatoriskas egenskaper)lugnar huden samtidigt som den bekämpar oxidativ skada från UV- strålar och förorening. Guldmasken är en guldhydrogelmask med äkta guld på 24 karat. Guld har en förmåga att göra äldre hud fastare, ökar cirkulationen och dämpar ner inflammation
samt ger huden en finare lyster!
Efter masken lägger jag en avslutande dagkräm som passar just din hudtyp.

Ansiktsbehandlingar

Erbjudande!
I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling som tar bort döda hudceller.
Sedan lägger jag en specialmask kolmask som består av högkvalitativt aktivt kol kombinerat med alger och är en kraftfullt djuprengörande mask som omedelbart rensar ut orenheter och ger huden en ny strålande lyster.
efter masken lägger jag en avslutande dagkräm som passar just din hudtyp.
I behandlingen ingår rengöring ,peelingmask, djuprengörande exfollering med Deep Skin, organisk Algmask och en härlig handmassage avslutningsvis används produkter efter din hudtyp.
Special pris 650:- Ord.pris 1195:-
I lyx ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling som tar bort döda hudceller. Sedan lägger man en 24 k Guld mask som är fulladdad med aktiva ingredienser
som ger huden en fin lyster, återfuktar huden och gör den fastare, lugnar och balanserar huden. Efter masken lägger man en avslutande dagkräm som passar just din hudtyp.

Hudhälsa Rose-Marie Claesson

Hudhälsa Rose-Marie Claesson erbjuder professionell skönhetsvård i en avstressande miljö. Hon har lång erfarenhet av branschen och har bland annat jobbat på Hasseludden och på Åhlens Day Spa med olika skönhetsbehandlingar.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Linnevägen 23
184 51 Österskär
Öppna i Google Maps 🗗