1. Hem
  2. Vad Bromma

Hudhälsan Annelie Lundqvist

Inte tillräckligt med recensioner än
Rörläggarvägen 25, 16833, Bromma
Att tänka på inför din behandling:* Informera mig om du använder några läkemedel eller annat av betydelse.* Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte rakade samma dag.* Behandling genomförs inte på en solsvedd eller av övriga orsaker irriterad hud.* En Exuviance behandling påbörjas på klinik och avslutas hemma!* Tid som ej avbeställs debiteras.
9362

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Annelie Lundqvist

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Auktoriserad Hud- och spaterapeut Jag heter Annelie Lundqvist och är auktoriserad hudterapeut och certifierad SPA-terapeut. Jag tog min examen vid Hudvårdshögskolan International Beauty School of Sweden. Innan jag utbildade mig till Hudterapeut har jag bland annat arbetat inom äldreomsorg, administration, friskvård, rehabilitering och hälsa. Jag har ett fantastiskt yrke som är varierande och där jag får träffa många olika typer av människor med olika behov och önskemål. Det är inspirerande att vägleda människor till bättre hudvård och hälsa. Jag arbetar utifrån en helhetssyn vilket för mig innebär att behandlingar, produkter och information om hur man på bästa sätt vårdar sin hud och hälsa skall samspela för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag är sälvklart medlem i SHR -Svenska hudterapeuters riksorganisation. Det är en rikstäckande branschorganisation som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket. Medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför proffessionella behandlingar.Vi arbetar efter våra etiska regler. SHRs emblem är kundens trygghet! Varmt välkommen till Salong HudHälsan! Helhet, omtanke, resultat!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Salong HudHälsan har öppet måndag-fredag samt vissa lördagar. Tiderna kan variera något. Jag är flexibel så önskas en annan tid går det oftast att ordna.
  • Rörläggarvägen 25, 16833, Bromma