Boka Kollagen Fpl ljus hela ansikte 30 min , 1.200,00 kr

Ljusbehandling som stimulerar kollagenbildningen i huden och minskar ytliga blodkärl och ljusa pigmentfläckar. Man får ej ha solat sedan 4-6 veckor tillbaka när man utför behandlingen eller ta läkemedel som ökar ljuskänslighet (antibiotika mm) eller använda syror i ansiktet. Fördelaktig att göra 3 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. kombinera gärna med kosttillskottet Derma Kollagen för bästa resultat.

Terproline ansiktskräm rekommenderas i kombination till behandlingen innan och efter för bättre effekt och resultat.

nina1.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Hudkliniken i Ystad

Hudkliniken är en auktoriserad verksamhet för hud-hår-kärl- och pigmentbehandlingar. Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksförbund som kräver godkänd utbildning förr hudterapeuter. Jag är även diplomerad näringsterapeut och glutenterapeut.
På Hudkliniken arbetar jag för att behandla din hud på så effektivt och långsiktigt perspektiv som är möjligt, viket innebär att du får bra råd om hur du på bästa sätt kan sköta din hud och din hälsa efter och mellan behandlingarna. Jag arbetar med hudvård på medicinsk basis, vilket innebär att produkterna i sig kan påverka och förändra ett hudtillstånd. Produkterna heter SYNCHROLINE och IS Clinical och är produkter med hög kvalitet och näringsinnehåll för goda resultat. Hudkliniken arbetar också för att du ska uppnå bättre inre hälsa och är därför återförsäljare av Alpa-plus och Holistic hälsokostprodukter såsom Detox (avgiftning), vitaminer, mineraler och alger. Är du intresserad av att få den bästa behandlingan är du välkommen hit. Intraderma-conceptet finns på Hudkliniken för bästa läkning av inflammatoriska hudproblem.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider måndag-torsdag 09.00-17.00
fredag 09.00-16.00

Önskar du en kvällstid? Kontakta Hudkliniken på mail eller telefon.
Adress
Österleden 33
271 42 Ystad
Östra Förstaden
Öppna i Google Maps 🗗