Vad vill du boka?

Tjänster

formning färgning
borttagning av fläckar vårtor oönskade utväxter
Fillers
Fullbokat
40 min
formning 3 D färg
Behandlingen måste alltid föregås av en konsultation

miraDry är en ny behandlingsmetod som med microvågsteknologi behandlar hyperhidros under armarna (överdriven svettning) genom eliminering av svett och odörkörtlarna permanent. miraDry lanserades 2011 i USA och under 2014 i Europa.

• Behandlingen är FDA-godkänd i USA och CE-medical godkänd i Europa

• Minimal eller ingen konvalescens

• Omedelbart permanent resultat
Föreställ dig ett liv med frihet från bekymmer såsom synliga svettfläckar, förstörda favoritkläder av deodoranter eller antiperspiranter, eller en svett attack i ett personligt eller professionellt möte. Lev ett liv i förtroende renlighet och frihet med miraDry! MiraDry är den enda icke-invasiva behandlingen mot hyperhidrosis som permanent eliminerar svett och luktkörtlar i armhålan.
Medan miraDry är lovande nyheter för dem som lider av underarmsvettning, så kan den tyvärr inte än användas för att behandla överdriven svettning i andra områden såsom händer eller fötter eftersom behandlingen har optimerats för att ta hänsyn till de fysiska attributerna för armhålorna.

Vaxning rygg
45 min 500,00 kr

Ådernätsbehandling, ben

Peels

Mesoestetic mirakel peels
Pris:
ansikte: 1.990kr per behandling
ansikte & hals: 2.300kr per behandling
ansikte, hals & dekoltage: 2590kr per behandling
hudförbättring för olika åkommor i Huden
Avtvätt peel vårdande kräm

Permanent Make Up

Permanent make up eller Kosmetisk pigmentering av ögonbryn, eyeliner, läpplinje, läppfärg, ärrkamouflage och hårsimulering.
Permanent make up eller Kosmetisk pigmentering av ögonbryn, eyeliner, läpplinje, läppfärg, ärrkamouflage och hårsimulering.
Permanent make up eller Kosmetisk pigmentering av ögonbryn, eyeliner, läpplinje, läppfärg, ärrkamouflage och hårsimulering.

Photonova IPL

Från 1200kr.
från 2700kr.
Pris från 1600kr.
från 1600kr.
Från 2500kr.
Skin rejuvenating - behandling av huden i föryngrande och uppfräschande syfte som behandlar pigmentförändringar, ytliga kärl, acne, reducerar rynkor via skinR

Alexandrite Laser Hårborttagning

Permanent hårborttagning med Alexandrite Laser. Vanligen behövs 4-8 behandlingar med ca 4 veckors mellanrum. Vid konsultationen får du all information som gäller för just dig.

KTP Laser Kärl

KTP Lasern koagulerar blodet i kärlet, som äts upp av kroppen på några veckor. 1-3 behandlingar behövs vanligen.

Hudläkargruppen Stockholm

Hudläkargruppen är centralt beläget i Stockholm, Riddargatan 12, i det stora läkarhuset.

Hudläkargruppen är specialiserad på hudsjukvård samt estetiska behandlingar. Vi utför en rad hudvårdsbehandlingar, medicinskt som acne, Permanent Make Up, svettbehandlingar och estetiska ingrepp som peels, injektionsbehandlingar och laser. Det finns lång erfarenhet av både medicinsk och estetisk hudvård och vi kan därmed ge en högspecialiserad helhetssyn för varje enskild patient

I gruppen ingår sköterskor samt hudterapeuter med stor erfarenhet.

Telefon 08 - 67 979 00
Webbsida
E-post
Adress
Läkarhuset, Riddargatan 12 A, 3TR
114 35 Stockholm
Centrum