Vad vill du boka?

Vid köp av klippkort på minst 3 behandlingar ges 10% rabatt.

Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

En uppbyggande och vitaliserande behandling. Stärker immunförsvaret och stimulerar återbildandet av nya celler, hormoner och endorfiner med mera. Varma örtknyten och
specialoljor används i en skön helkroppsmassage.
Denna behandling är en reningskur för obalanser som ger förgiftningssymtom i kroppen, till exempel från amalgam. Kuren görs uppåt och ut ur kroppen, via en oljedamm på huvudet. Kraftfull behandling för besvär i nacke, axlar, huvud. Djupt avslappnande.
Mycket avslappnande och lugnande behandling för hjärta och lungor. Vi gör en damm över hjärtområdet och fyller sedan dammen med varm olja. Fungerar även utrensande
för lungorna.
Behandlingen är bra vid förstoppning och balanserande för magens funktioner.
Vi gör en damm på magen och häller i olja med örter som successivt värms upp.
Behaglig mjuk helkroppsmassage med ett överflöd av varm olja som är speciellt anpassad med örter efter din aktuella situation.
Behandlingen är avslappnande, förbättrar funktionen i muskler och leder samt hjälper kroppen att göra sig av med slaggämnen. Rekommenderas även vid fibromyalgi.
Avslutas med Swedana (ångtält).
En djupt avslappnande och vilsam behandling för att minska stresshormoner i kroppen.
Vi gör en damm över binjurar och njurar och häller i olja som successivt värms upp. Balanserar även symtom vid klimakteriebesvär.
En kraftfull stressreducerande behandling som även är bra mot nackbesvär och problem med huvudvärk. Vi masserar huvud, ansikte, händer och fötter med olja som är anpassad efter ditt aktuella behov.

Mycket välgörande lokal behandling vid smärta i nacken på grund av t.ex. stress, artros eller diskbråck.

En damm byggs över nacken och fylls med olja och örter, som succesivt värms upp.
Unik behandling där kroppens marmapunkter stimuleras med lätt beröring för att skapa djup avslappning och balansering av kropp och sinne. Här används essentiella oljor, utvalda utifrån din aktuella situation och med hjälp av en kort pulsavläsning.
Nasaya är en effektiv, klassisk Ayurvedisk behandling som hjälper till att lösgöra svullnad och spänningar i näsa, hals och nacke, vid exempelvis huvudvärk eller bihålebesvär. Vi rekommenderar att du gör en hälsokonsultation innan.
Friskvårdsmassage för rygg och nacke. Utförs med varm, speciellt utvald olja som hjälper till att lösa upp spänningar.
Shirodara är en djupt avslappnande behandling som lugnar det centrala nervsystemet. Behandlingen börjar med en kort oljeinsmörjning av hela kroppen.
En varm oljestråle får sedan långsamt rinna ned över pannan och hjässan.
Ger sinnena djup vila samt motverkar mental stress, oro, psykisk obalans, huvudvärk och sömnproblem. Förbättrar koncentrationsförmågan.
Bra för ett stort antal sjukdomar relaterade till huvud,nacke, ögon, näsa och hals.
Avslutas med ångtält.
En kraftfull och uppiggande helkroppsmassage som ger energi till hela kroppen.
Används bland annat vid smärta och reumatisk värk, stimulerar cirkulationen samt är allmänt vitaliserande.
Avslutas med Swedana (ångtält).
Denna behandling är avslappnande och balanserande för sköldkörtelns funktioner.
Vi gör en damm över sköldkörteln och behandlar med olja som successivt värms upp. Behandlingen rekommenderas ej till den som redan medicinerar för sköldkörteln.
Yogamassage är en kombination av massage och yoga, och spelar en viktig roll inom Ayurveda. I Yogamassagen kan du slappna av i massagedelen och vara alert medan kroppen linjeras och stretchas i yogaställningar på ett kraftfullt men ändå skonsamt sätt. Det är en kroppsbehandlingsform som påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna. Den frigör spänningar i muskler samt löser upp blockerad energi i kroppen.
Massagen utförs på golvet på madrass. Terapeuten använder både händer och fötter för att mjuka upp, och trycket anpassas till kundens muskelspänning.
Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, stress och sömnproblem. Assisterad stretching är utmärkt för att öppna upp och slappna av på djupet.

Hälsorådgivning / Konsultation

Med hjälp av bland annat samtal / intervju, frågeformulär och pulsavläsning gör vi en helhetsbedömning av din kroppstyp och din aktuella situation. Detta utgör grund för de enkla och individuellt anpassade råd som du får för t.ex. egenvård, kost och behandlingar.

En hälsokonsultation kan du göra om du:
* känner dig ur form
* vill korrigera obalanser innan de leder till sjukdom
* redan blivit sjuk
* vill få verktyg att fortsätta hålla dig frisk

Hälsokonsultationen kan också vara ett komplement till
traditionell medicinsk behandling, när du vill vara mer delaktig och ta ett större ansvar för din hälsa.
I priset ingår 2 träffar á 45-60 minuter samt kompendium.
Första träffen pratar vi om din intention med yogan, eventuella hinder och möjligheter samt om du har symtom som du vill förbättra. Vi bokar sedan en tid för uppföljning.

Vid uppföljningen får du ditt personliga yogaprogram.
Vi pratar om vad du bör tänka på i din yogautövning samt provar övningarna i programmet. Du får med dig kompendiet för fortsatt träning hemma eller som vägledning om du går i en yogagrupp.

Det är bra att med 2-3 månaders mellanrum följa upp hur det går med din träning, via telefon eller ytterligare uppföljningsträff.
Vid uppföljningen går vi igenom hur du påverkats av råden du fick vid hälsokonsultationen samt hur din dagsform är. Du får också råd om hur du kan gå vidare. Det kan innebära antingen att du fortsätter som tidigare eller att du får nya råd.
En uppföljning tar ca 45 min-1 tim.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Hultdins Ayurveda & Friskvård

Vi utför ayurvedisk hälsorådgivning och välgörande behandlingar.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Telefontid:
Mån 16.30-17.30
Ons 08.00-09.00
Fre 08.30-09.30
Adress
Östra Nygatan 91
931 35 Skellefteå
(Älvsbacka)
Öppna i Google Maps 🗗