Vad vill du boka?

Välkommen till Humlans Friskvård & Hälsa 
Harlund Humlan 1. 611 95 Nyköping
Boka din egen stund.


Välkommen hit!
Här finns ett brett utbud av behandlingar som jag hoppas ska passa dig. Humlans Friskvård & Hälsa är en fortsättning på Humlans Sköna Värld som vi drev 2006 -2017 på samma plats. 

Här kan du få: 
flera olika Massage t.ex Gravidmassage, Fibromassage, Koppningsmassage, Avstressande Taktil-massage och Massage av Skalp, Nacke och Axlar eller Spabehandlingar för dig som bara vill koppla av en stund.Gravida kan med hjälp av ett speciellt hjälpmedel få njuta av valfri massage ända upp i nionde månaden

Jag kan även hjälpa dig med behandlingar mot problem som: 
Migrän / Spänningshuvudvärk, Käkbesvär, Ryggskott, Nackspärr, Musarm, Tennisarmbåge, Höftlederna (som även behöver hjälp före och efter operation om operationen är för minst 6 månader sedan), Ischias, Ländryggsbesvär, Knäproblem, Vissa besvär med svanskotan, Bålmuskulaturen (kan vara orsaken till ont i ryggen). Specialitet är axlar och skuldror. 

"Det går nog inte att göra något åt"
Även du som bär på något problem i rörelseappraten som man brukar säga att "det inte går att göra något åt" och menar att det får man leva med är välkommen hit. Följderna av en skada, efter läkningen kan också behöva lite omsorg. Vad som än sägs går det ändå väldigt ofta att göra något.

Det är en fördel att ha erfarenheten av egna upplevelser av smärta när man ska försöka hjälpa andra människor. Många som behandlar andra saknar den erfarenheten och har bara hört detta beskrivas av andra. Välkommen till Humlan!

Ovan nämnda exempel på problem-behandlingar
bokas som Humlanmetoden i menyn. Se mer info om detta i tjänstbeskrivningen. 

Skapa ett eget paket med behandlingar 
genom att "Kombo-Boka" flera behandlingar med knappen längst uppe till höger så får du extra tid för din vistelse. Här finns lugnet och vi har all tid i världen för dig! Vill du sitta kvar efter behandlingen går det bra. Då kan du få en kopp kaffe eller te och lyssna på tystnaden innan du åker tillbaka hem.
Tanken är att ingen ska behöva skynda sig tillbaka ut i verkligheten. Därför finns det alltid tid till förfogande för den som vill utan kostnad 

Rabatter:
Här hos Humlans Friskvård & Hälsa används ett rabattsystem som var femte besök ger 20 % rabatt på valfri behandling oavsett storlek att användas när det passar dig. Antingen direkt eller vid ett senare tillfälle. Kanske ta med en vän så får den också del av den rabatten? Skapa ett paket av de behandlingar som finns, för dig själv eller tillsammans med någon. Det är den sammanlagda summan som bestämmer rabatten vid betalning.

För frågor om behandlingar och tjänster
som av praktiska skäl inte finns med på denna sida går det att kontakta mig via humlanfrisk@gmail.com  eller telefon 070-4963734 
Välkommen!

Jag tar inte emot eller säljer presentkort men köp gärna ett värdebevis här istället! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Rabatt-paket

Skön massage i en rofylld miljö. Avkoppling på riktigt!
60 min för 1 person

Dagens ungdomar har stora påfrestningar och krav från skola och samhälle och behöver därför fler möjligheter att koppla av för att de är stressade och spända. Därför har vi skapat denna punkt på menyn.

Detta är en avkopplande massage eller behandling till reducerat pris för alla barn och ungdomar från 7 upp till t.o.m 20 år. Skulle kostat 700kr


Spabehandlingar

Ge dig själv och en vän några timmar för er själva utan att världen utanför tränger på. Ni får varsin helkroppsmassage i 60 minuter. Dusch, juice, frukt, lån av frotte/tofflor, tvål/shampo m.m. ingår. Ta gärna med egen förtäring om ni vill ha det. Glas och porslin får ni låna utan avgift

Hör gärna av dig om du har du andra önskemål !

Ge dig själv och en vän några timmar för er själva utan att världen utanför tränger på. Ni får varsin halvkroppsmassage i 30 minuter. Dusch, juice, frukt, lån av frotte/tofflor, tvål/shampo m.m. ingår. Ta gärna med egen förtäring om ni vill ha det. Glas och porslin får ni låna utan avgift

Hör gärna av dig om du har du andra önskemål !

Djuprenande saltskrubb som tar bort döda hudceller och gör huden mjuk och len. Efter det en skön inpackning med aromaolja och en härlig ansiktsmassage medan oljan gör sitt jobb.Hot Stone-massage ger fullkomlig avslappning. Varm olja och heta lavastenar förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och cirkulationen ökar. Detta ger en skön känsla av välbefinnande.

Lavastenar har använts sedan urminnes tider för sina fina egenskaper för kroppen. Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden. Detta är en fantastiskt skön behandling som passar extra bra när man känner sig frusen och stel.Skönt för trötta fötter. Inkluderar fotbad, peeling, filning, massage.


En näringsrik, djuprengörande och utrensande kroppsbehandling. Inkl. inpackning och skön ansiktsmassage


En utrensande och avslappnande behandling med en närande och fuktgivande Alg-inpackning som gör huden mjuk och sammetslen samt ger huden ny fasthet. Medan du ligger inpackad får du en rogivande ansiktsmassage.En kroppsinpackning med aromaoljor som mjukar upp muskler, hjälper kroppen att bli av med gifter samt tillför fukt. Du väljer olja beroende på syfte; t ex stärkande, lugnande, utrensande eller en egen unik blandning. Har en välgörande och hälsosam verkan på kroppen.


Avslappningsmassage

Skön massage i en rofylld miljö. Avkoppling på riktigt!
Spa-massage, mjuk och skön med valfri olja.

Här är det massageoljan som har huvudrollen med olika effekter som du själv väljer. En skön lätt massage med en passande olja och en inpackning.

Lugnande, balanserande, stärkande eller behandlandeSkön massage i en rofylld miljö. Avkoppling på riktigt!
Spa-massage, mjuk och skön med valfri olja.

Här är det massageoljan som har huvudrollen med olika effekter som du själv väljer. En skön lätt massage med en passande olja och en inpackning.

Lugnande, balanserande, stärkande eller behandlandeSkön massage i en rofylld miljö. Avkoppling på riktigt!
Spa-massage, mjuk och skön med valfri olja.

Här är det massageoljan som har huvudrollen med olika effekter som du själv väljer. En skön lätt massage med en passande olja och en inpackning.

Lugnande, balanserande, stärkande eller behandlandeFör avkoppling!
60 min mjuk massage kombinerat med healing 20 min. Healingen verkar balanserande på fysiska obalanser och har en lugnande effekt.
Passar dig som på djupet behöver stressa av och komma i balans.Speciellt mjuk massage som avslutas med 20 min Reiki Healing. Passar dig med kronisk smärta som t.ex Fibromyalgi.
Probleminriktad Specialbehandling

Humlanmetoden är en Mix av olika tekniker som visat sig vara mycket användbar vid olika problem i muskulaturen och lederna. Denna teknikmix har i många år framgångsrikt lindrat olika problem som "inte gått att göra något åt". Fler än 1300 behandlingar (2017). Du riskerar inte att komma in i en serie behandlingar utan slut.

Går du och bär på något "det inte går att göra något åt"? Då är du välkommen hit. Det går faktiskt väldigt ofta att göra något med denna behandling.

Efter en första bedömning och behandling avgörs om det är möjligt att göra något. Blir det en positiv bedömning gör vi tillsammans upp en plan. I medeltal brukar det ta 2 till 4 behandlingar / timmar totalt och lite hemövningar för att komma i mål.

Behandlingstiden vid varje tillfälle anpassas till dig och kan därför inte med säkerhet fastställas i förväg. Behandlingen pågår mellan 30 till 60 min. Vid omfattande besvär brukar det bli 45- 60 min / gång. Humlanmetoden passar även vid ryggskott .

Mitt specialområde är axlar och skuldror som väldigt många har problem med numera. Du som jobbar på kontor, kör en maskin, eller sitter mycket på jobbet eller hemma, du som har genomgått en graviditet eller burit småbarn mycket kan drabbas av stelhet i axlar och få domningar i armarna, huvudvärk m.m.

Bokas i 60 min men kostnaden för behandlingen bestäms av behandlingstidens längd

Första besöket på 60 min med provbehandling och bedömning till rabatterat pris 500 kr.
(Går ej att kombinera med andra rabatter)

Prisexempel:
30 min = 500 kr (även ryggskott)
45 min = 650 kr
60 min = 800 krTerapeutisk Massage

Bindvävsmassage (Tyska originalet) är en medicinsk behandling som ökar genomströmningen i kroppens vävnader och passar alla som har värk i kroppen av olika orsak t.ex Fibromyalgi, eller idrottsskador, träningsvärk, eller om du vill snygga till operationsärr m.m. Mycket bra även vid kroniska inflammationer som Reumatism, Mensbesvär

En kraftfull behandlingsmetod som är väldigt användbar. Genom bindväven och autonoma nervsystemet kan man påverka många viktiga funktioner i kroppen.
I Bindvävsmassagens hemland Tyskland används det i sjukvården som en medicinsk behandling.

Många tror att Bindvävsmassage är smärtsamt men det får inte göra ont.
Behandling med sugkoppar som ökar genomströmningen i huden muskulaturen och bindväven. Tar även bort celluliter och är allmänt välgörande för huden och det ytliga Autonoma nervsystemet. Påverkar även inre organ. Skapar ett välmående och en lättnadskänsla i kroppen.

Denna 60 min behandling passar bra till helkroppsbehandling då den innehåller även traditionell Klassisk massage eller fokusera på ett område där det är besvär

Skön behandling med sugkoppar som ökar genomströmningen i huden muskulaturen och bindväven.

Tar även bort celluliter och är allmänt välgörande för huden och det ytliga Autonoma nervsystemet. Påverkar även inre organ. Skapar ett välmående och en lättnadskänsla i kroppen.

Denna 90 min behandling passar bra till helkroppsbehandling då den innehåller även traditionell Klassisk massage.

Behandlingen ökar genomblödningen i dina muskler och verkar dränerande och avgiftande. Bra vid stelhet. Mycket stark effekt på kroppen

En skön och avkopplande massage som lindrar under stressiga perioder. Inkluderar förutom skalp, nacke, käke, ansikte även massage av skuldror som passar dig som ofta har huvudvärk eller gnisslar tänder i sömnen m.m.


Massage med ditt val av olja med lätt beröring ger en rofylld och avstressande skön effekt och är verkligen avslappnande och ger ett härligt lugn. Stimulerar kroppens egen produktion av hormon som sänker din stress och hjälper kroppen att komma i balans igen.
Passar med fördel dig som lider av långvarig stress, Fibromyalgi, smärta m.m.Kombination av Koppningsmassage och Fibromassage

Speciellt mjuk massage som passar dig med kronisk smärta som t.ex Fibromyalgi.

En kombination av Koppningsmassage och Fibromassage

Speciellt mjuk massage som passar dig med kronisk smärta som t.ex Fibromyalgi.

Bambumassage utförs med hjälp av käppar och går på djupet. En skön djupgående blandning av Djupmassage och Bindvävsmassage samtidigt. Mycket effektiv. Passar dig som vill att det ska kännas.

Gravidbehandlingar

Vi har ett hjälpmedel som gör att du som gravid kan ligga på mage ända upp i 9:e månaden och samtidigt njuta av en underbar behandling. Förbered din förlossning genom att göra kropp och själ lugn och mjuk. Låt oss ta hand om dig en stund!

Vårt hjälpmedel gör att du kan välja vilken massage du vill och vi anpassar den till dina förhållanden.


Skön massage i en rofylld miljö. Avkoppling på riktigt!

Vi har ett hjälpmedel som gör att du som gravid kan ligga på mage ända upp i 9:e månaden och samtidigt njuta av en underbar valfri behandling. Förbered din förlossning genom att göra kropp och själ lugn och mjuk. Låt oss ta hand om dig en stund!

Vårt hjälpmedel gör att du kan välja vilken massage du vill och vi anpassar den till dina förhållanden.


Massage

Skön massage i en rofylld miljö. Du väljer hur din massage ska vara. Avkoppling på riktigt!

Om du föredrar hård massage måste jag rekommendera att du söker annan massör


Skön massage i en rofylld miljö. Du väljer hur din massage ska vara. Avkoppling på riktigt!

Om du föredrar hård massage måste jag rekommendera att du söker annan massör


Skön massage i en rofylld miljö. Du väljer hur din massage ska vara. Avkoppling på riktigt!

Om du föredrar hård massage måste jag rekommendera att du söker annan massör


Mjuka upp dina ben efter träning eller i förebyggande syfte

För Öronen

Öronljuset kommer från Indianerna och från kulturer i Asien. I Sverige är öronljus en relativt ny behandlingsmetod. Själva öronljuset består av ett vaxrör.

Ett bekvämt och oskadligt sätt att rensa hörselgångarna från allehanda föroreningar samt vaxproppar. Kroniska öron- inflammationer, öronsus, irritation och eksem i hörselgångarna, behandlas med goda resultat.

Efter behandlingen kan man uppleva en påtaglig lättnad, en "ren" känsla, förbättrad hörsel och minskad susning etc. Renar örongången på ett avslappnande och behagligt sätt, hjälper ofta vid tinitus, öronsusning, vaxpropp mm.

Du får vid samma tillfälle käk- hals- och nackmuskulatur, då även dessa kan ha en bidragande orsak till öronproblem.


Öronljuset kommer från Indianerna och från kulturer i Asien. I Sverige är öronljus en relativt ny behandlingsmetod. Själva öronljuset består av ett vaxrör.

Ett bekvämt och oskadligt sätt att rensa hörselgångarna från allehanda föroreningar samt vaxproppar. Nedsatt hörsel, kroniska öron- inflammationer, öronsus, irritation och eksem i hörselgångarna, behandlas med goda resultat.

Efter behandlingen kan man uppleva en påtaglig lättnad, en "ren" känsla, förbättrad hörsel och minskad susning etc. Renar örongången på ett avslappnande och behagligt sätt, hjälper ofta vid tinitus, öronsusning, vaxpropp mm.Humlans Friskvård & Hälsa

Här kan du få:

¤ Aromamassage
¤ Skön Huvudmassage
¤ Behandling mot huvudvärk
¤ Alg- & Lerinpackning
¤ Saltskrubb
¤ Kroppsbehandlingar
¤ Öronljusbehandling
¤ Fotkur
¤ Friskvård
¤ Klassisk massage
¤ och mycket mer

Behandlingarna utföres av erfaren och välutbildad personal med känsla för dina behov.

Hjärtligt Välkommen för en rofylld upplevelse!

OBS! Kom ihåg att avboka vid förhinder.
Ej avbokad tid debiteras enligt prislistan.
Senaste avbokningstid 24 timmar före besöket.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppettider! Sök tid i bokningstjänsten!

Betalning:
Kontant, Swish,
Banköverföring

Godkänd för F-skatt
Adress
Harlund Humlan
61195 Nyköping
15 min utanför stan
Öppna i Google Maps 🗗