Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Rehabilitering
Fullbokat
60 min 695,00 kr Mer info
Det här är tiden för dig som blivit remitterad från veterinär att påbörja rehab eller som genomgått operation (såsom kastrering). I priset ingår både rehabplaneringen med träningsprogram hemma och massage/laser/stretching av mig som anpassas till den skadan din hund har.
Friskvårdskontroll
Fullbokat
60 min 695,00 kr Mer info
Är din hund redo för tävlingsäsongen? Jaktsäsongen? Vill du hålla dig uppdaterad hur hundens muskulatur och leder ser ut? Då är detta tiden för dig. Rörelseanalys, genomgång av leder och muskler och du får med dig alla tips du behöver om något behöver förstärkas eller något extra att tänka på inför kommande säsong.
Rörelseanalys, genomgång av alla leder och muskler, massage/laser på problemområden i mån av tid, rekommendationer om träning baserat på hundens behov
Hundmassage + Laser vid behov.
Laserbehandling
Fullbokat
30 min 350,00 kr Mer info
Lasebehandling av problemområden såsom artros, ryggproblem, muskelspänningar osv.
Laserbehandling på ytliga sår såsom uppskurna tassar eller hotspots/våtexem eller operationssår t.ex efter kastration.
Streching
Fullbokat
60 min 550,00 kr Mer info
Tillsammans går vi igenom vilken stretching som passar bäst för din hund och jag visar hur du ska utföra den och hur ofta. Du får vägledning och får träna på din hund tillsammans med mig så du sen känner dig redo att göra den själv hemma.

Hundhälsan i Piteå

Rehabilitering och friskvård för hund. Laserbehandlingar, massage, friskvårdskontroll och individanpassade träningsplaner. Läs mer info på hemsidan.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Västra Lidenvägen 23
946 40 Svensbyn
Piteå SV
Öppna i Google Maps 🗗