Hundklok

betyg4.4 Mycket bra(7 betyg)
Svärtavägen, Nyköping

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Natalie BengtssonCertifierad Hundmassör & Hundtränare
noImage
Natalie Bengtsson
(7 betyg)
Certifierad Hundmassör & HundtränareKlarna

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
7 betyg
Vi tränar en egen form av uppletande med Kriss i långlina, då hon inte kan vara lös. Det har gått sådär med hemmaträningen då Kriss är så skotträdd och det oftast hörs från ngn skjutbana då vi är ute i skogen. Kriss blir en annan hund då Natalie är med och tycker det är jätteroligt!
Var skeptisk som attan med en hundpsykolog, men där hade jag fel. Det var väldigt givande och jag fick många bra verktyg att använda till min lilla hund.
Jag och Dobby har superkul och lär oss massor. Nathalie får mig att tänka om och hjälpa min hund göra rätt. Vi får utmaningar som vi klarar galant med Nathalies stöd. Idag gick Dobby sitt första spår 😃
Jag går med båda mina labradorer på massage hos Natalie på Hundklok. De mår så bra av det.

Om företaget

Natalie Bengtsson heter jag och arbetar med hund på heltid. Jag är Certifierad Hundmassör, Hundtränare och Hundpsykolog. Jag har även valt att bredda mina kunskaper genom att utbilda mig till Licensierad Kostrådgivare för hund. Det är här jag befinner mig idag. Hundklok erbjuder bland annat friskvårdskontroller, hundmassage, privatträning, kurser och konsultationer. Jag har tidigare arbetat som hundlärare på Realgymnasiet i Nyköping och hållit kurser på Öknaskolan vid behov. Genom mina kunskaper och erfarenheter vill jag hjälpa andra hundägare som stöter på problem, stora som små. Jag vill ge våra hundar det bästa ur träning-, kost- och friskvårdstänk och ge tips till de hundägare som vill vara mer aktiva tillsammans med sin hund. Verksamheten håller till vid Hundfolket i Ekensberg, Nyköping.

Bilder