Vad vill du boka?

På denna sidan bokar du din tid för ljusterapi

Vänligen läs igenom de två första punkterna om du inte varit här tidigare, detta för att få information om de praktiska detaljerna som finns. 

Din tid

När du bokar tiden är den din/ditt sällskaps tid, lamporna tänds den tid som ni bokat in. Du bokar 60 min, och efter den tiden kommer lamporna slockna. 

Hur bokar jag? Hur funkar det? 
 
Du bokar in din tid som passar dig, du kommer sedan få en faktura mailad till den mailadressen som du lämnar vid bokningen efter du/ni haft er bokade tid. Tänk på att avbokning ska ske minst 24 timmar innan den bokade tiden, annars debiteras ni enligt gällande prislista. 
Önskar du kvitto, mer än fakturan som underlag lämna ett meddelande, med din adress när du bokar så skickar jag det, denna terapi är godkänd av Skatteverket för friskvård. 

För att komma in till lokalen finns det en klocka på utsidan som ni ringer på en gång så öppnar jag så fort jag kan.
Ställ skorna utanför för att inte göra sanden smutsig, men för era jackor etc finns det krokar på insidan så ni har koll på dem och slipper klä på er kalla kläder när ni lämnar rummet, det blir en stor temperaturskillnad. 

Det rekommenderas att man har solglasögon under solningen. Om du glömmer dina egna finns det solglasögon att låna, och för hygienens skull finns det handdukar att sitta på som ni efter avslutad session lägger i en korg så jag vet att de är använda. 

Ni går själva in i rummet och i lugn och ro kan du/ni drömma er bort för en liten stund. Skulle det vara något finns jag i lokalen. 

Tyvärr finns det inte något omklädningsrum att tillgå om ni vill byta om till somriga kläder, men ni är själva som sällskap och handdukar finns, så det blir att byta om som man gör på stranden för den som vill skyla sig. 

Vill ni/du har med dig någon fika får ni gärna ta med det men lämna rummet i det skick som det var i när ni kom, ingen tycker om att komma till en nedskräpad strand. 

Att tänka på
Det finns inget som säger att du kan sitta i Ljusrummet, men har du svåra insomningsproblem så är rekommendationen att inte sitta där sent på kvällen, då tror din kropp att det är dag och det kan då bli svårare att somna på kvällen. 

Presentkort
Det går att köpa presentkort för Ljusterapi direkt från denna sida, det kommer då elektroniskt till din mail. Tänk på att detta presentkort ENDAST gäller för solrummet och kan inte bytas mot kontanter eller någon annan behandling. Mer information om presentkorten finns att läsa på sidan där du köper presentkortet. 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

I närheten - för ditt välbefinnande AB

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt överenskommelse
Adress
Skepparegatan 18C
371 30 Karlskrona
Trossö
Öppna i Google Maps 🗗