1. Hem
  2. Friskvård Stockholm

Idrottsdoktorn.se

betyg4.9 Fantastiskt bra(18 betyg)
Hälsingegatan 11, 113 23, Stockholm

Boka tjänst

Läkare

  • Konsultation/bedömning
    45 minuter, 1 350 krMer info

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
18 betyg
Krassimir K.
Väldigt bra bemötande! Dan har talamåd att lysna, undersöka, analysera tillståndet, göra mycket profsig bedömning och ge adekvat förslag för behandlung samt råd för andra åtgärd och uppfölhning i framtiden. Jag är en mycket nöjd patient!

Visa mer

Carina I.
En läkare som inger förtroende, har mycket kunskap och erfarenhet. Han pratar med min son inte över hans huvud, lyssnar, lugn och saklig. Kan verkligen rekommendera att besöka honom.

Visa mer

Lennart S.
Förtroendet givande känns mycket kunnig.

Visa mer

Annika L.
Dan är en välmeriterad och erfaren läkare som tar sig tid att lyssna och kan förklara på ett begripligt sätt. Han får patienten att känna sig både trygg och glad! Bästa läkarbesöket ever!

Visa mer

Om företaget

Idrottsdoktorn.se är en mottagning med tillgång till idrottsläkare, naprapater och samarbete med idrottsinriktade psykologer. Dan är specialistläkare och idrottsläkare med idrottspedagogutbildning. Han har mångårig erfarenhet av kliniskt arbete inom idrottsmedicin, som träningsläkare, tävlingsläkare och förbundsläkare, har egen lång erfarenhet som elitidrottare och i Stockholm Marathon Gruppens medicinska team. Som kvalitetssäkring används Svenskt Behandlingsindex Kundundersökningstjänst.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Hälsingegatan 11, 113 23, Stockholm