Idrottslabbet Linköping

betyg4.7 Fantastiskt bra(92 betyg)
Roxviksgatan 8A, 582 73, Linköping
Välkommen till regionens enda kvalificerade Idrottslabb med certifiering! Öppet och tillgängligt för alla - oavsett träningsstatus! Vi optimerar din träning, individuellt anpassad efter dina förutsättningar och utgångsläge. VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ IDROTTSLABBET LINKÖPING!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Idrottslabbet Linköping
(92 betyg)
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
92 betyg
till Idrottslabbet Linköping
Löparpaketet: Dan är trevlig, kunnig och hjälpsam. Han tar sig tid och gör mera än vad som ingår i paketet, tex råd kring energiintag, stabiliseringsträning mm. Slog också halvt knut på sig själv när jag ville lägga till löpteknikanalys med Motion Metrix.
till Idrottslabbet Linköping
Proffsigt!
till Idrottslabbet Linköping
Proffs rätt igenom! Rekommenderar dem varmt!
till Idrottslabbet Linköping
På idrottslabbet är Dan och Jessica otroligt kunna och jag kan varmt rekommenderar ett besök.

Om företaget

AB Wandus Idrott & Hälsa driver Idrottslabbet Linköping. Vår verksamhet startades 2003 och vi finns nu belägna i ljusa och fina lokaler på S:t Larsgatan 48 i Linköping. Vi erbjuder kvalificerade fysiologiska tester och vetenskaplig träningsrådgivning för alla kategorier av idrottare, allt från vardagsmotionärer till elitidrottare. Idrottslabbet anlitas av bland annat Sveriges Olympiska Kommitté, Riksidrottsförbundet och flera av landets specialidrottsförbund. Läs mer om våra uppdragsgivare på vår hemsida www.idrottslabbet.se Vi har investerat stora resurser i vår utrustning, då endast det bästa är gott nog åt våra uppdragsgivare och kunder, allt för att få en mätnoggrannhet och trovärdighet i resultaten utöver det vanliga. Det är detta som skiljer oss från andra anläggningar! Våra metoder och vår utrustning har granskats och godkänts av Sveriges Olympiska Kommitté, något vi är mycket stolta över! AVBOKNINGSREGLER Möjlighet till ombokning utan avgift ges om detta sker senast 24 timmar innan bokad tid. Om avbokning sker senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras en avbokningsavgift motsvarande 50% av värdet på beställda tjänster. För helt uteblivet besök utan föregående avbokning debiteras hela bokningens värde. Avbokning kan ske på Bokadirekt, på mejl info@idrottslabbet.se och/eller telefon 070-1517051. Genom att boka en tid på Bokadirekt godkänner du våra bokningsregler.

Bilder