IKI by anna AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(43 betyg)
Norra Köpmangatan 11, 3 tr, 803 11, Gävle
HUR HITTAR VI MENING NÄR LIVET GÖR ONT? Att överväldigas av starka känslor och samtidigt känna sig ensam är svårt. Att sträcka ut handen med modet att be om hjälp är stort. Med ödmjukhet inför vad vi alla ställs inför och med över 20 års erfarenhet av att möta människor i olika situationer kan jag finnas för dig oavsett om du befinner dig i en smärtsam situation, en kris i ditt liv eller längtar efter mer lust och glädje och vill fortsätta utmanas i din personliga utveckling. Jag heter Anna Nordlöw och erbjuder samtalsterapi och coaching på min mottagning i centrala Gävle samt via telefon i hela landet. Jag arbetar både med privatpersoner och företag. Du kan även boka mig för kortare akuta samtal när du snabbt behöver stöd eller handledning. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Privatpersoner

 • Kostnadsfritt första samtal30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Samtalsterapi KBT60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Coaching60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Coachande/terapeutiskt samtal 2 timmar120 minuter, 1 600 kr · Mer info
  Boka
 • Coachande/terapeutiskt samtal *HELG60 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Relationscoaching60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Akut samtal via telefon30 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Förbetalt samtal60 minuter, Kostnadsfri
  Boka

Företagstjänster

 • Kris & Stödsamtal60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Chefsstöd/ ledarskapscoaching60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
43 betyg
Träffsäker, personlig, men samtidigt professionell. Känns som Anna arbetar på ett unikt sätt i sin kombination och rekommenderar henne verkligen till ALLA. Investera i dig själv och boka in dig här. Ditt bättre jag kommer tacka dig sen!
Jag behövde motstånd och någon som hade förmåga att få mig att stanna upp. Jag behövde någon som varsamt kunde få ner mig på jorden utan att tvinga mig. Jag behövde någon som kunde tränga igenom mitt skal, glänta på dörren och ge mig chans att se på mig själv och mina val på ett nytt sätt. Inte många har den förmågan. Anna är en av dessa få
Mina besök hos Anna hjälper mig oerhört i den förändring jag behöver göra .
Det jag gillar med Anna är att man inte bara får någon som nickar och säger ”jag förstår, berätta mer”, det har jag haft nog av. Anna ger tankeväckande feedback och konkreta saker för mig att ta action på. Efter varje samtal känner jag mig mer nyfiken på mig själv och mer utrustad för att ta itu med det vi tillsammans upptäckt.

Om företaget

Anna Nordlöw är utbildad KBT terapeut, coach, beroendeterapeut, yogalärare samt certifierad inom sorgebearbetning.

Bilder