Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Mesoterapi i håravfall

En effektiv tids frisättning som kan förbättra blodcirkulationen, minskar inflammation, neutralisera överskott DHT, stimulera kollagen, ökar follikelstorlek att stoppa håravfall och stimulera hårväxt.

Aktiva ingredienser Acetyl tetra-3 & biokanin A Acetyl tetra-3: alternativ till Minoxidil Minskar inflammationsprocessen stoppar håravfall och stimulerar hårväxt (jämförande studie till minoxidil) modulerar DHT, stimulerar extracellulär matrix och förankrings proteiner. Acetyl tetra-3 stimulerar vävnadsombildning och har en direkt effekt på hårsäcken. Den ombyggnad signal kommer att öka storleken på hårsäcken för bättre hår förankring och vitalitet.

Biokanin A
biokanin A är en kraftfull isoflavone, som härrör från rödklöver. Det är en naturlig organisk förening i klassen av fytokemikalier som kallas flavonoider. Rödklöver har traditionellt använts för att behandla astma, cancer och inflammatoriska hudsjukdomar som eksem och psoriasis. Biokanin A modulerar omvandlingen av testosteron till DHT i androgen alopeci.

Allt detta resulterar i en stimulering av hårväxten.

Chansen av resultat med Mesoterapi är 90-92% jämfört med Minoxidil (Rogaine) endast 50%.

De flesta former av håravfall orsakas av hormon obalans i och runt hårsäcken, brist på rätt näringsämnen och minskad blodcirkulation.

Mesoterapi & Viktminskning

Mesoterapi viktminskning används för att underlätta viktminskning processen genom att modifiera fettcellerna i området som behandlas. Det hindrar fett från att samlas samt uppmuntra fett som Redan finns i Kroppen att utsöndras och används som Bränsle för Kroppen genom metabolism. Viktminskning och Kropp skulptering tillämpningen av mesoterapi tycks gå hand i handen. Behandlingen är Effektivt på lokala områden.

Mesoterapi Behandling är nu Känd som ett bra alternativ till fettsugning. Fördelar Med mesoterapi över fettsugning inkluderar Mindre Smärta samt är den invasivt. Man har dessutom ingen återhämtnings tid. Man uppnå liknande resultat som vid en traditionell fettsugning utan att behöva gå miste om arbete eller Sociala händelser eller dyra utgifter.

Mesoterapi viktminskning behandlingar utförs på dem kropps delar du Känner att fett behöver Gå Förlorad. Behandlingen sker lokalt till exempel på buken, hakan, ben eller höfter. För att uppnå önskat resultat, Måste du komplettera Med en lämplig kost samt regelbunden motion. Behandlingen passar perfekt som en punkt förbränning för det envisa eller hårda fettet som vägrar ge sig.

Antal behandlingar varierar från person till person men ofta behövs 4 till 6 behandlingar. Priset är per gång.

Alopecia/Mesoterapi för Alopecia och håravfall behandling

Alopecia
Mesoterapi för Alopecia och håravfall behandling

Mesoterapi för håravfall används med stor framgång i Europa och USA. Behandlingen är i stort sett smärtfri och säker när du behandlas professionellt. Ingen lokal bedövning behövs. Efter behandlingen kan du åter gå tillbaka till arbetet.

Chansen av resultat med Mesoterap är 90-92% jämfört med vanliga Minoxidil (Rogaine) endast 50%.

De flesta former av håravfall orsakas av

-Hormon obalans i och runt hårsäcken
-Brist på rätt näringsämnen
-Reducerad blodcirkulation


Våra mesotherapy behandling tacklar just dessa 3 problem, vilket resulterar i en stimulering av hårväxten och omedelbar stopp av håravfall.


Alopecia
Alopecia är den Medicinska Termen som används för att beskriva håravfall hos både Män och Kvinnor. Den vanligaste Formen är ärftligt håravfall, som uppstår på grund av otillräcklig Cirkulation, dålig kost eller stora mängder av ett hormon som Kallas dihydrotestosteron (DHT). Resultatet av detta är att de normala hårsäckarna ersätts med mindre effektiva folliker som producerar finare hårstrån som faller ut lättare.

Bodywrapping

Bioslimming Professional Produkter är Exklusiva för salonger och spa.
Produkterna är vetenskapligt framtagen för att producera exceptionella Resultat från första Behandling. Bioslimming Professional Behandlingen Utförs endast av Salonger och spa utbildad Bioslimming Professionals.


Resultaten
Resultat uppnås på grund av de aktiva ingredienserna som finns i de Produkter som verkar in på vävnaderna. Kliniska prövningar på Bioslimming Body Wrap Har visat dramatisk Minsk uppkomsten av fettdepåer och celluliter Med 67% på Mindre än 4 veckor.Fördelarna med-behandlingen inkluderar - genomsnittlig förlust på 1-4cm per uppmätt område per behandling. Resultater är en Minskning av uppkomsten av celluliter och fettdepåer, den detoxifierar , Slimmar, formar och tonar kroppen. Huden känns mjukare, minskad uppkomsten av åderbråck, tråd och ådernät, minskning av vätska särskilt underben , ökar viktminskning, hjälper Bränna kalorier i Två Timmar och fettförbränning processen Fortsätter att arbeta i enlighet med 12 timmar EFTER applicering. Resultaten ÄR omedelbar och långvarig.


Förskningen och Effektiviteten

1-4 cm minskning per behandling, fettförbränning, anti- celluliter, avgiftning, Firming,toning

BIOSLIMMING GÖR Allt!

Behandling är Unikt Satt-den kombinerar Fyra Olika Produkter, vilka var och en är proppfulla Full av Naturliga Aktiva Ingredienser FÖR att se till ATT du får BÄSTA möjliga Resultat.

Behandlingen är en tvåstegsprocess som består av två Geler och Kräm som masseras i de områden som behöver behandlas. Du Ligger sedan i en varm säng för 40 Minuter för att aktivera produkterna.

Steg Två består av en kylande slimming gele som masseras i de behandlade område. Efter ytterligare 10 Minuter kommer terapeut att återta Dina Mått och berätta hur mycket du har förlorat.


Bioslimming Bodywrap tilldelas BÄSTA Inpackning Mousse 2015 och 2016.

6 till 10 sessioner rekommenderas / 3 Wraps Maximum / vecka

Bristningar/Stretchmarks

ilipo-xcell Radiofrekvens och infraröd integrerar en ny patenterad teknologi gör att direkt kunna reparera skadad hud.

En kombination av flervågig laser/ vakuummassage gör att det snabbt och enkel går att kunna behandla löshud, hudbristningar/strechmarks och ge en synlig huduppstramning med resultat redan från första behandling. Dessutom förbättrar det lymfdränage, förbättrad cirkulation och ger en djupare penetrering av lasern.


Rynkbehandling, hudbristningar och huduppstramning med den senaste radiofrekvens-Multipilär radiofrekvens för optimala effekt ner i vävnad(MPRF)
ilipo-xcell unika system kombinerar den senaste teknologin multipolär radiofrekvens, mekanisk massage och infraröd laser. De Tre olika egenskaper gör det möjligt att behandla nästan hela kroppen. Behandlingen ger en omedelbar uppstramning av huden. Rynkorna samt hudbristningar slätas ut och huden får en ny lyster.Hudföryngring, uppstramning och hudbristningar

Längtan om att bibehålla hudens lyster och ungdomlighet är en dröm som många har. ilipo-xcell har de perfekta lasern för dessa behandlingar. Effektiv för alla hudtyper och helt utan biverkningar och bygger på flera kliniska studier samt är FDA godkänd.

Celluliter behandlingar

CELLULITER & HUD

Celluliter, apelsinhud eller gynoid lipodystrofi är ett tillstånd när underhudsfett klumpar ihop sig under huden, huvudsakligen över skinkor och lår. Det drabbar framför allt kvinnor efter puberteten.

Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation och ansamlingar. När cirkulationen i vävnaden försämras så leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter med ilipo xcell cellulit behandling kan man minska, mildra fett och celluliter för en fastare kontur och för en mer uppstramad kropp.Behandlingen förbättrar cirkulationen vilket bidrar till att minska celluliterna samt ger dig en mjukare och slätare hud. I-LipoXcell innehåller fyra teknologier som jobbar effektivt med laserdiodfett, IR-vakuummassage och radiofrekvent hudspänning. I-Lipoxcell är kliniskt beprövad, säker och behandlingen är bekväm, stödd av ledande läkare i världsomspännande multicenterstudier. I-LipoXcell innehåller både synlig röd och infraröd laser för biostimulering av metaboliska vägar som resulterar i frisättning av fettsyror och glycerol, krympande fettceller. Resultaten ses omedelbart. Behandlingen är säker och bekväm och kan punkt behandla envisa fettfickor samt omforma kroppen. Laserbehandling följs av kombinationslaser makenisk massage med ilipo ultra för att förbättra lymfatisk dränering, förbättra cirkulationen och uppnå djupare penetrering av laser i fettceller för förbättring av celluliter.

Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samt förebygga/behandla celluliter. Behandlingen underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi. En kur på 8 behandlingar per område är rekommenderad.

Huduppstramning/Skintightening/Löshud /Hudföryngring

ilipo-xcell Radiofrekvens och infraröd integrerar en ny patenterad teknologi gör att direkt kunna reparera skadad hud.

En kombination av flervågig laser/ vakuummassage gör att det snabbt och enkelt går att behandla löshud och ge en synlig huduppstramning med resultat redan från första behandling. Dessutom förbättrar det lymfdränage, förbättrad cirkulation och ger en djupare penetrering av lasern.


Rynkbehandling och huduppstramning med den senaste radiofrekvens-Multipilär radiofrekvens för optimala effekt ner i vävnad(MPRF)
ilipo-xcell unika system kombinerar den senaste teknologin multipolär radiofrekvens, mekanisk massage och infraröd laser. De Tre olika egenskaper gör det möjligt att behandla nästan hela kroppen. Behandlingen ger en omedelbar uppstramning av huden. Rynkorna slätas ut och huden får en ny lyster.Hudföryngring, uppstramning

Längtan om att bibehålla hudens lyster och ungdomlighet är en dröm som många har. ilipo-xcell har de perfekta lasern för dessa behandlingar. Effektiv för alla hudtyper och helt utan biverkningar och bygger på flera kliniska studier samt är FDA godkänd.

Lymf dränage och cirkulation höjande

lymfmassage/dränering/celluliter/hudåtstramning/lymfdränage vakuum cirkulation.

ilipo-xcell har den senaste avancerade mekanisk behandlings system för lymf eller dränerings behandlingar. En kombinationdjup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. Till skillnad med det vanliga Lpg så har ilipo xcell röd laser och stimulerar även lymfsystemen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför att svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar kollagen och elastin i huden och ger även en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter.


LPG används även i samband med operationer både före och efter fettsugning för att dränera vätska och minska svullnad och smärta samt ärr bildningar. Den kan även jämna ut ojämnheter som oftast uppkommer i samband med fettsugning fortare. Cirkulationen ökar och på så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfettet vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner. 1 behandling rekommenderas per vecka.

Mesotherapy

Hudföryngring. Celluliter och fettreduceringsbehandlingar behandlingar.
8 behandlingar ilipo plus 6 mseterapi behadlingar
18000-30 procent = 12600 kronor ilipo
15000kr mesoterapi

Ansiktsbehandling mot rynkor

I våra ansiktsbehandlingar använder vi produkter från NuSkin. Produkterna är en hudvårdsmärke som endast säljs via auktoriserade hudterapeuter. Det är resultatet av ett forskningssamarbete mellan ett av världens mest kända kosmetikaföretag och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexpert, Joe Chang, dessa produkter vilar på nya avancerade patent, kliniska studiern utformad för dig som vill ha resultat.

Våra ansiktsbehandlingar är resultatinriktade, slättar ut rynkor och ger omedelbar resultat.

Varje ansiktsbehandling inleds med en hudanalys och avslutas med rådgivning om hur du kan få bästa resultat för din hud. Alla våra ansiktsbehandlingar passar lika bra på män som på kvinnor.

Cellulite behandling

ilipo + ilipo ultra fettreducering

i-Lipo™ är en ny och revolutionerande lågeffektlaser för fettreducering och kroppsskulptering. i-Lipo™ lipolaser tömmer effektivt fettcellerna på det lagrade innehållet, på ett för kroppen fullt naturligt sätt. Detta kallas för laserlipolys och använder kroppens naturliga frigörande process av fettcellens lagrade innehåll.

i-Lipo™ är en för kroppen mycket säker behandling, uppbackad av en mängd kliniska studier och används framgångsrikt av bl a ledande plastikkirurger, dermatologer och läkare. Maskinen är känd från många TV- och Tidningsreportage runtom i världen.

Behandlingstid är ca 20-30 min mage höfter rumpa eller ryggen
i-Lipo™ är en ny och revolutionerande lågeffektlaser för fettreducering och kroppsskulptering. i-Lipo™ lipolaser tömmer effektivt fettcellerna på det lagrade innehållet, på ett för kroppen fullt naturligt sätt. Detta kallas för laserlipolys och använder kroppens naturliga frigörande process av fettcellens lagrade innehåll.

i-Lipo™ är en för kroppen mycket säker behandling, uppbackad av en mängd kliniska studier och används framgångsrikt av bl a ledande plastikkirurger, dermatologer och läkare. Maskinen är känd från många TV- och Tidningsreportage runtom i världen.

Behandlingstid är ca 20 min

ilipo Fettreducering


i-Lipo™ är en ny och revolutionerande lågeffektlaser för fettreducering och kroppsskulptering. i-Lipo™ lipolaser tömmer effektivt fettcellerna på det lagrade innehållet, på ett för kroppen fullt naturligt sätt.

i-Lipo™ är en för kroppen mycket säker behandling, uppbackad av en mängd kliniska studier och används framgångsrikt av bl a ledande plastikkirurger, dermatologer och läkare. runtom i världen.


i-Lipo™ fettreducerande laser maximerar även lymfflödet genom att stimulera lymfknutorna närmast behandlingsområdet med extra lymflasrar.

Motion direkt efter en i-Lipo™ laserbehandling skapar efterfrågan på energi i kroppen, vilket gör att man direkt förbränner de nyligen frigjorda fettsyrorna och glycerolet

Behandlingstid: 10-20 min för enbart ilipo.
Utsidan och insidan lår samtidigt räknas som 2 behandlings område.

i-lipo Fettreducering

i-Lipo™ är en ny och revolutionerande lågeffektlaser för fettreducering och kroppsskulptering. i-Lipo™ lipolaser tömmer effektivt fettcellerna på det lagrade innehållet, på ett för kroppen fullt naturligt sätt. Detta kallas för laserlipolys och använder kroppens naturliga frigörande process av fettcellens lagrade innehåll.

i-Lipo™ är en för kroppen mycket säker behandling, uppbackad av en mängd kliniska studier och används framgångsrikt av bl a ledande plastikkirurger, dermatologer och läkare. Maskinen är känd från många TV- och Tidningsreportage runtom i världen.

Behandlingstid är ca 10-30 min för ilipo och ultra och 10-20 min för enbart ilipo.


Välj ett område: dubbelhaka, ansikte, överarmar eller knäni-Lipo™ är en ny och revolutionerande lågeffektlaser för fettreducering och kroppsskulptering. i-Lipo™ lipolaser tömmer effektivt fettcellerna på det lagrade innehållet, på ett för kroppen fullt naturligt sätt.

i-Lipo™ är en för kroppen mycket säker behandling, uppbackad av en mängd kliniska studier och används framgångsrikt av bl a ledande plastikkirurger, dermatologer och läkare. runtom i världen.


i-Lipo™ fettreducerande laser maximerar även lymfflödet genom att stimulera lymfknutorna närmast behandlingsområdet med extra lymflasrar.

Motion direkt efter en i-Lipo™ laserbehandling skapar efterfrågan på energi i kroppen, vilket gör att man direkt förbränner de nyligen frigjorda fettsyrorna och glycerolet

Behandlingstid : 10-20 min för enbart ilipo.

Välj ett område: kärlekshandtag, bröst, övre ryggen, höfter, rumpa eller nacken

i-Lipo™ är en ny och revolutionerande lågeffektlaser för fettreducering och kroppsskulptering. i-Lipo™ lipolaser tömmer effektivt fettcellerna på det lagrade innehållet, på ett för kroppen fullt naturligt sätt.

i-Lipo™ är en för kroppen mycket säker behandling, uppbackad av en mängd kliniska studier och används framgångsrikt av bl a ledande plastikkirurger, dermatologer och läkare. runtom i världen.


i-Lipo™ fettreducerande laser maximerar även lymfflödet genom att stimulera lymfknutorna närmast behandlingsområdet med extra lymflasrar.

Motion direkt efter en i-Lipo™ laserbehandling skapar efterfrågan på energi i kroppen, vilket gör att man direkt förbränner de nyligen frigjorda fettsyrorna och glycerolet

Behandlingstid: 20-30 min för enbart ilipo.

Välj ett område: magen, höfter, Rumpan eller ryggen

Massage

Hot Stone Massage
En otroligt avslappnande djup massage med varma lava stenar. Massagerörelserna med de
upphettade stenarna motsvarar sex massagegrepp med bara händerna. I och med värmen i
kombination med aromaoljor lyckas man komma längre in i muskeln utan att känna den
smärta en annars djupgående behandling kan medföra.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och
en känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar. Massagen ökar blod
och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande,
stressminskande, renande och ger ny kraft och energi!

Rekommenderas ej för gravida!

ilipo Stockholm

i-lipo Stockholm är en modern klinik inom hälsa och skönhet. Här erbjuder vi olika former av fettreducering behandlingar , cellulite behandlingar, anti rynk behandlingar , borttagning av hudbristningar, body wrapping och slimming laserbehandlingar, hotstone massage samt hudvårdsbehandlingar.

Våra utveckling inom dessa område är konstant genom olika typer av utbildningar. Vi strävar efter att ständigt skapa en plats för dina önskemål, en plats fylld med integritet där du vet vilka vi är och vad vi har att erbjuda dig som klient.

Våra fettreducering behandlingar är kliniskt godkända och medför inga biverkningar så Känn dig trygg med att vi använder oss av beprövade metoder, tekniker, produkter och att vi sätter dig i fokus.

iLipo är även vinnare av “Best slimming treatment 2010″ vid prestigefyllda Les Victoires de la Beauté.

Telefon 0736711576
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag -Fredag 10-18
Lördag-Söndag Stängt
Adress
KLÄDESVÄGEN 7 NB
16876 Stockholm
Bromma
Öppna i Google Maps 🗗