Boka Ansiktsbehandling 40 min , 700,00 kr

I våra ansiktsbehandlingar använder vi produkter från NuSkin. Produkterna är en hudvårdsmärke som endast säljs via auktoriserade hudterapeuter. Det är resultatet av ett forskningssamarbete mellan ett av världens mest kända kosmetikaföretag och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsexpert, Joe Chang, dessa produkter vilar på nya avancerade patent, kliniska studiern utformad för dig som vill ha resultat.

Våra ansiktsbehandlingar är resultatinriktade, slättar ut rynkor och ger omedelbar resultat.

Varje ansiktsbehandling inleds med en hudanalys och avslutas med rådgivning om hur du kan få bästa resultat för din hud. Alla våra ansiktsbehandlingar passar lika bra på män som på kvinnor.

edited_20160416_000255-1.jpg

ilipo Stockholm

i-lipo Stockholm är en modern klinik inom hälsa och skönhet. Här erbjuder vi olika former av fettreducering behandlingar , cellulite behandlingar, anti rynk behandlingar , borttagning av hudbristningar, body wrapping och slimming laserbehandlingar, hotstone massage samt hudvårdsbehandlingar.

Våra utveckling inom dessa område är konstant genom olika typer av utbildningar. Vi strävar efter att ständigt skapa en plats för dina önskemål, en plats fylld med integritet där du vet vilka vi är och vad vi har att erbjuda dig som klient.

Våra fettreducering behandlingar är kliniskt godkända och medför inga biverkningar så Känn dig trygg med att vi använder oss av beprövade metoder, tekniker, produkter och att vi sätter dig i fokus.

iLipo är även vinnare av “Best slimming treatment 2010″ vid prestigefyllda Les Victoires de la Beauté.

Telefon 0736711576
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag -Fredag 10-18
Lördag-Söndag Stängt
Adress
KLÄDESVÄGEN 7 NB
16876 Stockholm
Bromma
Öppna i Google Maps 🗗