Boka Bioslimming bodywrapping 60 min , 3.200,00 kr

Bioslimming Professional Produkter är Exklusiva för salonger och spa.
Produkterna är vetenskapligt framtagen för att producera exceptionella Resultat från första Behandling. Bioslimming Professional Behandlingen Utförs endast av Salonger och spa utbildad Bioslimming Professionals.


Resultaten
Resultat uppnås på grund av de aktiva ingredienserna som finns i de Produkter som verkar in på vävnaderna. Kliniska prövningar på Bioslimming Body Wrap Har visat dramatisk Minsk uppkomsten av fettdepåer och celluliter Med 67% på Mindre än 4 veckor.Fördelarna med-behandlingen inkluderar - genomsnittlig förlust på 1-4cm per uppmätt område per behandling. Resultater är en Minskning av uppkomsten av celluliter och fettdepåer, den detoxifierar , Slimmar, formar och tonar kroppen. Huden känns mjukare, minskad uppkomsten av åderbråck, tråd och ådernät, minskning av vätska särskilt underben , ökar viktminskning, hjälper Bränna kalorier i Två Timmar och fettförbränning processen Fortsätter att arbeta i enlighet med 12 timmar EFTER applicering. Resultaten ÄR omedelbar och långvarig.


Förskningen och Effektiviteten

1-4 cm minskning per behandling, fettförbränning, anti- celluliter, avgiftning, Firming,toning

BIOSLIMMING GÖR Allt!

Behandling är Unikt Satt-den kombinerar Fyra Olika Produkter, vilka var och en är proppfulla Full av Naturliga Aktiva Ingredienser FÖR att se till ATT du får BÄSTA möjliga Resultat.

Behandlingen är en tvåstegsprocess som består av två Geler och Kräm som masseras i de områden som behöver behandlas. Du Ligger sedan i en varm säng för 40 Minuter för att aktivera produkterna.

Steg Två består av en kylande slimming gele som masseras i de behandlade område. Efter ytterligare 10 Minuter kommer terapeut att återta Dina Mått och berätta hur mycket du har förlorat.


Bioslimming Bodywrap tilldelas BÄSTA Inpackning Mousse 2015 och 2016.

6 till 10 sessioner rekommenderas / 3 Wraps Maximum / vecka

Vecka 4

mån
21
jan
tis
22
jan
ons
23
jan
tor
24
jan
fre
25
jan
lör
26
jan
sön
27
jan
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

januari 2019

måntisonstorfrelörsön
v131123456
v278910111213
v314151617181920
v421222324252627
v528293031123

ilipo Stockholm

i-lipo Stockholm är en modern klinik inom hälsa och skönhet. Här erbjuder vi olika former av fettreducering behandlingar , cellulite behandlingar, anti rynk behandlingar , borttagning av hudbristningar, body wrapping och slimming laserbehandlingar, hotstone massage samt hudvårdsbehandlingar.

Våra utveckling inom dessa område är konstant genom olika typer av utbildningar. Vi strävar efter att ständigt skapa en plats för dina önskemål, en plats fylld med integritet där du vet vilka vi är och vad vi har att erbjuda dig som klient.

Våra fettreducering behandlingar är kliniskt godkända och medför inga biverkningar så Känn dig trygg med att vi använder oss av beprövade metoder, tekniker, produkter och att vi sätter dig i fokus.

iLipo är även vinnare av “Best slimming treatment 2010″ vid prestigefyllda Les Victoires de la Beauté.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag -Fredag 10-18
Lördag-Söndag Stängt
Adress
KLÄDESVÄGEN 7 NB
16876 Stockholm
Bromma
Öppna i Google Maps 🗗