Boka ilipo xcell/Celluliter 40 min , 24.000,00 kr

CELLULITER & HUD

Celluliter, apelsinhud eller gynoid lipodystrofi är ett tillstånd när underhudsfett klumpar ihop sig under huden, huvudsakligen över skinkor och lår. Det drabbar framför allt kvinnor efter puberteten.

Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation och ansamlingar. När cirkulationen i vävnaden försämras så leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter med ilipo xcell cellulit behandling kan man minska, mildra fett och celluliter för en fastare kontur och för en mer uppstramad kropp.Behandlingen förbättrar cirkulationen vilket bidrar till att minska celluliterna samt ger dig en mjukare och slätare hud. I-LipoXcell innehåller fyra teknologier som jobbar effektivt med laserdiodfett, IR-vakuummassage och radiofrekvent hudspänning. I-Lipoxcell är kliniskt beprövad, säker och behandlingen är bekväm, stödd av ledande läkare i världsomspännande multicenterstudier. I-LipoXcell innehåller både synlig röd och infraröd laser för biostimulering av metaboliska vägar som resulterar i frisättning av fettsyror och glycerol, krympande fettceller. Resultaten ses omedelbart. Behandlingen är säker och bekväm och kan punkt behandla envisa fettfickor samt omforma kroppen. Laserbehandling följs av kombinationslaser makenisk massage med ilipo ultra för att förbättra lymfatisk dränering, förbättra cirkulationen och uppnå djupare penetrering av laser i fettceller för förbättring av celluliter.

Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samt förebygga/behandla celluliter. Behandlingen underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi. En kur på 8 behandlingar per område är rekommenderad.

Vecka 3

mån
14
jan
tis
15
jan
ons
16
jan
tor
17
jan
fre
18
jan
lör
19
jan
sön
20
jan
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

januari 2019

måntisonstorfrelörsön
v131123456
v278910111213
v314151617181920
v421222324252627
v528293031123

ilipo Stockholm

i-lipo Stockholm är en modern klinik inom hälsa och skönhet. Här erbjuder vi olika former av fettreducering behandlingar , cellulite behandlingar, anti rynk behandlingar , borttagning av hudbristningar, body wrapping och slimming laserbehandlingar, hotstone massage samt hudvårdsbehandlingar.

Våra utveckling inom dessa område är konstant genom olika typer av utbildningar. Vi strävar efter att ständigt skapa en plats för dina önskemål, en plats fylld med integritet där du vet vilka vi är och vad vi har att erbjuda dig som klient.

Våra fettreducering behandlingar är kliniskt godkända och medför inga biverkningar så Känn dig trygg med att vi använder oss av beprövade metoder, tekniker, produkter och att vi sätter dig i fokus.

iLipo är även vinnare av “Best slimming treatment 2010″ vid prestigefyllda Les Victoires de la Beauté.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag -Fredag 10-18
Lördag-Söndag Stängt
Adress
KLÄDESVÄGEN 7 NB
16876 Stockholm
Bromma
Öppna i Google Maps 🗗