Boka Mesoterapi/Viktminskning 40 min , 2.800,00 kr

Mesoterapi & Viktminskning

Mesoterapi viktminskning används för att underlätta viktminskning processen genom att modifiera fettcellerna i området som behandlas. Det hindrar fett från att samlas samt uppmuntra fett som Redan finns i Kroppen att utsöndras och används som Bränsle för Kroppen genom metabolism. Viktminskning och Kropp skulptering tillämpningen av mesoterapi tycks gå hand i handen. Behandlingen är Effektivt på lokala områden.

Mesoterapi Behandling är nu Känd som ett bra alternativ till fettsugning. Fördelar Med mesoterapi över fettsugning inkluderar Mindre Smärta samt är den invasivt. Man har dessutom ingen återhämtnings tid. Man uppnå liknande resultat som vid en traditionell fettsugning utan att behöva gå miste om arbete eller Sociala händelser eller dyra utgifter.

Mesoterapi viktminskning behandlingar utförs på dem kropps delar du Känner att fett behöver Gå Förlorad. Behandlingen sker lokalt till exempel på buken, hakan, ben eller höfter. För att uppnå önskat resultat, Måste du komplettera Med en lämplig kost samt regelbunden motion. Behandlingen passar perfekt som en punkt förbränning för det envisa eller hårda fettet som vägrar ge sig.

Antal behandlingar varierar från person till person men ofta behövs 4 till 6 behandlingar. Priset är per gång.

Vecka 3

mån
14
jan
tis
15
jan
ons
16
jan
tor
17
jan
fre
18
jan
lör
19
jan
sön
20
jan
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

januari 2019

måntisonstorfrelörsön
v131123456
v278910111213
v314151617181920
v421222324252627
v528293031123

ilipo Stockholm

i-lipo Stockholm är en modern klinik inom hälsa och skönhet. Här erbjuder vi olika former av fettreducering behandlingar , cellulite behandlingar, anti rynk behandlingar , borttagning av hudbristningar, body wrapping och slimming laserbehandlingar, hotstone massage samt hudvårdsbehandlingar.

Våra utveckling inom dessa område är konstant genom olika typer av utbildningar. Vi strävar efter att ständigt skapa en plats för dina önskemål, en plats fylld med integritet där du vet vilka vi är och vad vi har att erbjuda dig som klient.

Våra fettreducering behandlingar är kliniskt godkända och medför inga biverkningar så Känn dig trygg med att vi använder oss av beprövade metoder, tekniker, produkter och att vi sätter dig i fokus.

iLipo är även vinnare av “Best slimming treatment 2010″ vid prestigefyllda Les Victoires de la Beauté.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag -Fredag 10-18
Lördag-Söndag Stängt
Adress
KLÄDESVÄGEN 7 NB
16876 Stockholm
Bromma
Öppna i Google Maps 🗗