Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tilläggstjänster

OBS denna bokning gäller endast för medlemskunder.

Är du inte medlem i Im a runner är du varmt välkommen att boka dig en startplats via Im a runnerloppets hemsida: www.imarunnerloppet.se

Gruppträning

Spiral Stabilisering är en revolutionerade träningsmetod där du utvecklar din flexibilitet, stabilitet, balans och styrka via naturliga och funktionella rörelser. Löpning är en naturlig rörelse och det är naturligt att använda sig av spirala muskelkedjor när du springer. När du använder dina spirala muskelkedjor ger du kroppen goda möjligheter att återhämta de muskler du använder vid statiska arbeten, såsom sitta eller stå. Spiral stabilisering är också väl använt för att behandla och förebygga olika typer av överbelastningskador såsom diskbråck, artros, löparknä, hopparknä, achillestendinit, plantarfascit, benhinnesmärta m.m.
Löpträningspasset från Slottet innehåller Spiral stabilisering, löpteknik samt olika typer av intervaller. I början av passen presenteras passets syfte och fokuset som genomsyrar Im a runners alla löpträningar är din löpteknik och känslan i ditt löpsteg.

Vårt mål är att du ska få information om hur du effektiviserar ditt löpsteg, hur du springer mer energisnålt samt hur du undviker att drabbas av skador. Vi har flyttat fokus från hastighet och tempo till din löpteknik. Vi är övertygade om att när tekniken sitter kommer hastighet och tempo automatiskt och löpning blir en skonsam och återhämtande rörelse för kroppen.

Im a runner

Vad kul att du hittat till I’m a runner. Läs mer om oss på hemsidan och boka in dig på våra pass via denna sida.


Vi tar emot Friskvårdscheckar (Min friskvård)

Telefon 0703599749
Webbsida
E-post
Öppettider Schema gruppträningar: http://imarunner.se/grupptraning/
Adress
Dragarbrunnsgatan 46
753 20 Uppsala
Uppsala