Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Funktionell träning

Ett nybesök består av:

- Vi börjar med ett djupgående samtal (anamnes) för att se över ditt nuvarande hälso- och träningsstatus, livsstil, dina framtida mål
- Ev. undersökning, tester för att se över eventuella skador och fysiska obalanser.
- Screening/kroppsanalys för undersökning av hållning, stabilitet, koordination, flexibilitet, balans, kontroll av rörelsemönster.

- Första besöket innehåller oftast inte träning, det är ren konsultation och undersökning för att jag tills nästa tillfälle ska ta fram ett så välanpassat träningsprogram som möjligt som passar just dig.
Ett återbesök består av:

- Teoretiskt genomgång av träningsprogram och därefter noggrann genomgång/utförande av träningen i gymmet.


OBS! Var ombytt till träningskläder innan passet!

I.M.C - Roger Brandt

Jag är en del av teamet på I.M.C - Idrottmedicinskt Center i Malmö och är verksam inom manuell medicin och som idrottsmassör/massör sedan 2006 och senare utbildad till
STAC-tränare. I grunden är jag också
Dipl. Hälsoutvecklare och min yrkesfilosofi är att arbeta med hälsa ur ett helhetsperspektiv, där jag fokuserar på hela individen och min målsättning är att mina klienter blir symptom- och skadefria och får en fungerande fysisk funktionalitet.

Ett besök hos mig startar alltid med ett ingående samtal, där vi skapar en hälsoprofil och där jag får en klarare bild om hur jag ska gå vidare med screening, undersökning, eventuella tester, olika behandlingar och träningsupplägg.

Mina klienter är allt från elitidrottare till vardagsmotionärer som har som mål att bli symptomfria, få en ökad fysisk funktionalitet med hjälp av mina tjänster och de verktyg jag delar med mig av. Tillsammans jobbar vi med stor dedikation och genuint intresse för att förändra, förbättra och befrämja din hälsa för ett lyckat resultat.

OBS! Ej avbokad tid inom
24 h debiteras full kostnad, om det inte beror på akut sjukdom eller liknande.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar 9.00 - 18.00
Adress
I.M.C - Trollenäsgatan 2
217 73 Malmö
Öppna i Google Maps 🗗